Παλαίμαχοι Παλλήνης Νικητές F.C. — Σόλων (Δ.Σ.Α.) 4-9

4 - 9
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
12 Δεκεμβρίου 2019 21:45 Commercial Superleague 2019-2020 7 90'

Γήπεδο

Boca Arena
Αμαζονoς, Παλλήνη 153 51

KO KO 3 4 6 24 26 34 34 44 45 46 46 46 47 51 52 52 53 57 72 73 80 83 88 FT

Παλαίμαχοι Παλλήνης

Δρανδάκης Παύλος Τερματοφύλακας
Καβουρίδης Γεώργιος
Κιοσσές Διονύσιος
Βασιλείου Παναγιώτης 73'
Παναγιωτόπουλος Απόστολος Αμυντικός
Κόσκολος Αλέξανδρος Μέσος 57'
Παπαγεωργίου Χρήστος Μέσος
Ιωαννίδης Γαβριήλ Αμυντικός
Μπασινάς Νικόλαος Μέσος
Γκούστης Κωνσταντίνος 53', 72'
Πούλιος Ελπιδοφόρος Μέσος
Γιαννάκος Ιωάννης
Κουραβέλας Χρήστος
Μποροδήμος Δονάτος 51'
Παπαπέτρου Σοφοκλής 34'
Βυθούλκας Δημήτριος Αμυντικός
Θωμάς Αθανάσιος Επιθετικός
Πολυμενάκος Ιάσωνας Επιθετικός
Αναστασάκος Πάρις Μέσος
Δημόπουλος Κωνσταντίνος Αμυντικός
Λαδακάκος Δημήτριος Επιθετικός
Μπάρτζης Νικόλαος Τερματοφύλακας
Μυλωνάς Χρήστος Αμυντικός
Παπαδημητρίου Ηλίας Μέσος
Σαρλάς Αθανάσιος Αμυντικός
Συρίγος Αργύρης Επιθετικός
Τάλιος Αντώνιος Επιθετικός
Τσιρίγος Αλέξανδρος Αμυντικός
Τσουκαλάς Βασίλειος Αμυντικός
Τσώνης Στέφανος Μέσος
Χριστόπουλος Χρίστος Αμυντικός
  4 1 1

Σόλων

Μπάρτζης Νικόλαος Τερματοφύλακας
Βυθούλκας Δημήτριος Αμυντικός
Πολυμενάκος Ιάσωνας Επιθετικός
Αναστασάκος Πάρις Μέσος
Δημόπουλος Κωνσταντίνος Αμυντικός
Λαδακάκος Δημήτριος Επιθετικός 3', 24'
45'
Θωμάς Αθανάσιος Επιθετικός
Μυλωνάς Χρήστος Αμυντικός
Παπαδημητρίου Ηλίας Μέσος
Σαρλάς Αθανάσιος Αμυντικός 34'
Συρίγος Αργύρης Επιθετικός 26', 44', 47'
Τάλιος Αντώνιος Επιθετικός 4', 6'
Τσιρίγος Αλέξανδρος Αμυντικός 88'
Τσουκαλάς Βασίλειος Αμυντικός
Τσώνης Στέφανος Μέσος 80'
Χριστόπουλος Χρίστος Αμυντικός
Καβουρίδης Γεώργιος
Κιοσσές Διονύσιος
Βασιλείου Παναγιώτης
Παναγιωτόπουλος Απόστολος Αμυντικός
Κόσκολος Αλέξανδρος Μέσος
Παπαγεωργίου Χρήστος Μέσος
Ιωαννίδης Γαβριήλ Αμυντικός
Μπασινάς Νικόλαος Μέσος
Γκούστης Κωνσταντίνος
Πούλιος Ελπιδοφόρος Μέσος
Γιαννάκος Ιωάννης
Κουραβέλας Χρήστος
Μποροδήμος Δονάτος
Δρανδάκης Παύλος
Παπαπέτρου Σοφοκλής
  9 1 1
Goals
4
9
Assists
0
0
Yellow Cards
1
1
Red Cards
1
1

Άρθρο

Εύκολη νίκη και επικράτηση για την ομάδα του ΣΟΛΩΝΑ, που κατάφερε να πετύχει έξι τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και να προηγηθεί με 0-6 των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ F.C.. Τα τρία μάλιστα εξ’ αυτών μπήκαν στο πρώτο εξάλεπτο του παιχνιδιού, αιφνιδιάζοντας πλήρως τους αντιπάλους τους, που έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κατέβασαν ταχύτητα, έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους, που ανέβηκαν στο γήπεδο και προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ και την διαφορά. Αποτέλεσμα ήταν να πετύχουν τέσσερα γκολ και να κοντράρουν στα ίσια τους παίκτες του ΣΟΛΩΝΑ. Ο αγώνας βέβαια είχε ήδη κριθεί από το πρώτο μέρος, όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και εκμεταλλεύτηκαν όλα τα αμυντικά κενά της αντίπαλης ομάδας. Τα γκολ έμπαιναν βροχή, με τις αντίπαλες άμυνες να είναι κυριολεκτικά απούσες και τους επιθετικούς των δύο ομάδων να κάνουν ότι θέλουν μπροστά και από τις δύο εστίες. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 4-9 και θα μπορούσε να είναι και πολύ μεγαλύτερο καθόσον χάθηκαν και πάρα πολλές ευκαιρίες.

Το φιλμ του αγώνα

3΄ – GOAL (0-1)

Πρώτη επίθεση στο παιχνίδι για την ομάδα του ΣΟΛΩΝ, με τον ΣΑΡΛΑ να κάνει την επέλαση από τα δεξιά, να βγάζει την συρτή μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι και τον αμαρκάριστο ΛΑΔΑΚΑΚΟ να την σπρώχνει στα δίχτυα, ανοίγοντας νωρίς νωρίς το σκορ για την ομάδα του.

4΄ – GOAL (0-2)

Στο προσκήνιο οι φιλοξενούμενοι και πάλι από τα δεξιά, με τον ΣΥΡΙΓΟ αυτή τη φορά να βγάζει την παράλληλη με την εστία μπαλιά και τον ΤΑΛΙΟ να πλασάρει τον αντίπαλο γκολκίπερ στο πρώτο δοκάρι εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των αντίπαλων αμυντικών.

6΄ – GOAL (0-3)

Ψυχρολουσία και παγωμάρα στους παίκτες των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ που δέχτηκαν δύο τέρματα από τα αποδυτήρια. Σαστισμένοι και ανήμποροι να αντιδράσουν έβλεπαν τους αντιπάλους του να κάνουν πάρτυ στην περιοχή τους. Από τα αριστερά αυτή τη φορά βγήκε η μπαλιά στον ΣΥΡΙΓΟ που σούταρε από το ύψος του πέναλτι με τον ΔΡΑΝΔΑΚΗ να αποκρούει αρχικά, το ριμπάουντ ανενόχλητος ο ίδιος παίκτης επιχείρησε νέο σουτ που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι με την μπάλα τελικά να καταλήγει στον ΤΑΛΙΟ που δεν δυσκολεύτηκε από κοντινή απόσταση να πλασάρει και να την στείλει στα δίχτυα, δίνοντας αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του.

19΄ – Απόλυτη κυριαρχία από τους παίκτες του ΣΟΛΩΝΑ. Ο ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή εξαπέλυσε το δυνατό σουτ με την μπάλα όμως να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του ΔΡΑΝΔΑΚΗ.

22΄ – Πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τους παίκτες των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ, με τον ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και πλάγια αριστερά να επιχειρεί το δυνατό βολέ, υποχρεώνοντας τον ΜΠΑΡΤΖΗ να αποκρούσει με τα ακροδάχτυλα του, στέλνοντας την μπάλα να χτυπήσει στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και στην συνέχεια κόρνερ.

24΄ – GOAL (0-4)

Κόρνερ από τα δεξιά, με τον ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ να εκτελεί συρτά στέλνοντας την μπάλα στην καρδιά της μικρής περιοχής και τον ξεχασμένο και αμαρκάριστο ΛΑΔΑΚΑΚΟ από πολύ κοντά να πλασάρει νικώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα, παρά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε για να σταματήσει την μπάλα πριν περάσει την γραμμή της εστίας του.

26΄ –  GOAL (0-5)

Εξαιρετική κάθετη μπαλιά από τον ΤΣΩΝΗ στην πλάτη της άμυνας έβγαλε στον κενό χώρο τον ΣΥΡΙΓΟ που πρόλαβε να τσιμπήσει την μπάλα μπροστά από τον ΔΡΑΝΔΑΚΗ, που επιχείρησε να τον σταματήσει έξω απ’ την μεγάλη του περιοχή χωρίς όμως να τα καταφέρει.

30΄ –  Αντεπίθεση και μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ, με τον ΚΟΣΚΟΛΟ από τα δεξιά να κάνει την ενέργεια να μπαίνει στην μεγάλη περιοχή και από πλάγια θέση να πλασάρει τον γκολκίπερ, με την μπάλα όμως να περνάει άουτ αφού πρώτα χτύπησε στην εξωτερική πλευρά του αριστερού κάθετου δοκαριού.

44΄ – GOAL (0-6)

Νέα φοβερή κοφτή μπαλιά από τον ΤΣΩΝΗ στην πλάτη των αμυντικών έβγαλε σε καίρια θέση τον ΣΥΡΙΓΟ που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον ΔΡΑΝΔΑΚΗ και να αυξήσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ.

47΄ – GOAL (0-7)

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που έκλεισε το πρώτο μέρος του παιχνιδιού, ξεκίνησε και το δεύτερο. Και πάλι ο ΤΣΩΝΗΣ έβγαλε την κάθετη μπαλιά στον κενό χώρο στον ΣΥΡΙΓΟ που ξεκίνησε πίσω από την σέντρα, μπήκε στην μεγάλη περιοχή και με υπέροχο σκαφτό πλασέ νίκησε τον ΔΡΑΝΔΑΚΗ.

51΄ –  GOAL (1-7)

Στην επίθεση από τα αριστερά η ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ, με τον ΚΟΣΚΟΛΟ να κάνει την διείσδυση, να ανατρέπεται και να κερδίζει το πέναλτι για την ομάδα του. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ΜΠΟΡΟΔΗΜΟΣ που βρήκε δίχτυα και σκόραρε το πρώτο τέρμα της ομάδας του.

53΄ –  GOAL (2-7)

Στο προσκήνιο και πάλι οι γηπεδούχοι, με τον ΚΟΣΚΟΛΟ με τακουνάκι στην μεγάλη περιοχή να πασάρει δεξιά του στον ΓΚΟΥΣΤΗ που από το ύψος του πέναλτι δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει με υπέροχο πλασέ τον ΜΠΑΡΤΖΗ.

57΄ – GOAL (3-7)

Οι ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ είχαν πάρει μέτρα στο γήπεδο και βρίσκονταν συνεχώς στην επίθεση προσπαθώντας να μειώσουν κι άλλο το σκορ. Πίσω από την σέντρα λοιπόν βγήκε βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΣΟΛΩΝΑ, στον ΚΟΣΚΟΛΟ που αμαρκάριστος μπήκε από τα αριστερά στην μεγάλη περιοχή και με δυνατό συρτό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του αντίπαλου γκολκίπερ.

60΄ – Το τρίτο γκολ που δέχτηκαν οι φιλοξενούμενοι είχε σαν αποτέλεσμα να τους αφυπνίσει. Ανέκτησαν την κατοχή της μπάλας και βγήκαν ξανά μετά από αρκετή ώρα στην επίθεση. Ο ΣΥΡΙΓΟΣ από τα δεξιά έβγαλε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι στον ΤΣΙΡΙΓΟ που στόπαρε ωραία και επιχείρησε να πλασάρει τον ΔΡΑΝΔΑΚΗ που αυτή την φορά ήταν σε ετοιμότητα και κατάφερε να μπλοκάρει σε δύο χρόνους.

70΄ – Στην αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι, με τον ΣΥΡΙΓΟ να επιχειρεί ατομική ενέργεια ξεκινώντας από τον χώρο του κέντρου και μπαίνοντας στην μεγάλη περιοχή βρέθηκε τετ α τετ απέναντι από τον τερματοφύλακα που όμως κατάφερε να τον σταματήσει μπλοκάροντας την μπάλα.

72΄ – GOAL (4-7)

Και καθόσον οι παίκτες του ΣΟΛΩΝΑ δεν κατάφεραν στις δύο τους κλασικές ευκαιρίες να σκοράρουν, ήρθε η επίθεση από τα δεξιά για τους ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ, με τον ΚΑΒΟΥΡΙΔΗ να βγάζει την συρτή μπαλιά στο ύψος του πέναλτι στον ΓΚΟΥΣΤΗ που πλάσαρε με επιτυχία τον ΜΠΑΡΤΖΗ, μειώνοντας κι άλλο το σκορ.

77΄ – Κοφτή μπαλιά στα αριστερά στον ΣΥΡΙΓΟ που βγήκε τετ α τετ απέναντι απ’ τον ΔΡΑΝΔΑΚΗ, αλλά το σουτ του αποκρούστηκε σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

80΄ – GOAL (4-8)

Μπαλιά από τα δεξιά στο ύψος του πέναλτι στον ΣΥΡΙΓΟ που με τακουνάκι με την σειρά του πάσαρε στον αμαρκάριστο στα αριστερά ΤΣΩΝΗ που σκόραρε εύκολα για την ομάδα του.

88΄ – GOAL (4-9)

Και πάλι στην επίθεση οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας που βγήκαν από τα δεξιά με τον ΣΥΡΙΓΟ που συνεργάστηκε με τον ΤΣΩΝΗ και αυτός με την σειρά του πάσαρε στο δεύτερο δοκάρι στον ΤΣΙΡΙΓΟ που από την μικρή περιοχή κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Χρήστος, Παίκτης ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ F.C.

«Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα μας και στο ΣΟΛΩΝ. Τα παιδιά το διακαιόντουσαν, συγχαρητήρια για τη νίκη τους. Εμείς προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Καλές γιορτές και στις δύο ομάδες.»

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ Πάρις, Παίκτης ΣΟΛΩΝ

«Δεν πρέπει να μας ξεγελάει το σκορ, ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε στις πρώτες φάσεις πλην όμως δεν χάσαμε τον προσανατολισμό μας και ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή μας. Μπορεί το σκορ να ξέφυγε πλην όμως θεωρώ ότι και η αντίπαλη ομάδα είχε τις δυνατότητες τουλάχιστον να μειώσει ακόμα περισσότερο  το σκορ. Θεωρώ ότι ήταν μια πολύ καλή προπόνηση για τους στόχους που έχουμε βάλει σαν δικηγορική ομάδα, είναι πολύ σημαντικό επίσης ότι δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό και ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές στη διοργάνωση, στους αντιπάλους και στο ΣΟΛΩΝ.»

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Παλαίμαχοι Παλλήνης044Loss
Σόλων639Win