Re-Playboys — Νέος Απόλλων 2018 4-1

4 - 1
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
5 Δεκεμβρίου 2019 21:30 Commercial Superleague 2019-2020 6 90'

Γήπεδο

Boca Arena
Αμαζονoς, Παλλήνη 153 51

KO KO 20 28 30 37 38 46 46 56 56 58 58 61 63 77 80 FT
Goals
4
1
Assists
0
0
Yellow Cards
2
3
Red Cards
1
1

Άρθρο

Αμφίρροπο παιχνίδι διεξήχθη ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες. Ο ΝΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 2018 ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με τον πάντα επικίνδυνο ΚΑΪΤΑΤΖΗ, αλλά η ομάδα της RE-PLAYBOYS κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα και μάλιστα να κλείσει το πρώτο ημίχρονο παίρνοντας κεφάλι στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι αντεπιτέθηκαν στο δεύτερο μέρος χάνοντας όμως πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα τέρμα. Η μεγαλύτερη τους μάλιστα στιγμή στον αγώνα ήταν η χαμένη εκτέλεση πέναλτι από τον ΕΥΘΥΜΙΟΥ, που αν σκόραρε θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς την εξέλιξη του ματς, καθώς θα ισοφάριζε σε 2-2.  Παρ’ όλα αυτά οι παίκτες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ συνέχισαν να επιτίθενται και έχασαν και άλλες καλές ευκαιρίες. Απ’ την στιγμή όμως που δεν σκόραραν λειτούργησε ο νόμος του ποδοσφαίρου και ενώ προσπαθούσαν να ισοφαρίσουν και είχαν ανέβει στο γήπεδο, σε μία κόντρα επίθεση των γηπεδούχων επετεύχθη το τρίτο τους γκολ και στην ουσία έσβησε τις όποιες ελπίδες των φιλοξενούμενων, να πάρουν κάτι θετικό απ’ το ματς.  Το τελικό 4-1 δεν αντικατοπτρίζει την πλήρη εικόνα του αγώνα, που θα μπορούσε να είχε εντελώς διαφορετική εξέλιξη εάν οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο προσεκτικοί και τυχεροί στο τελείωμα των προσπαθειών τους.

Το φιλμ του αγώνα

5΄ – Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι  για την ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.  Επέλαση του  ΔΕΛΛΗ, που ξεκίνησε από τον χώρο του κέντρου ,διέσχισε όλη την δεξιά πλευρά μπήκε στην μεγάλη περιοχή και έκοψε αριστερά στον  ΚΑΪΤΑΤΖΗ ,αλλά το πλασέ του τελευταίου κοντραρίστηκε την τελευταία στιγμή, με την μπάλα να περνάει κόρνερ.

13’- Απάντηση από τη γηπεδούχο ομάδα, με τον  ΒΕΛΚΟΠΟΥΛΟ να επιχειρεί  έξω απ’ την μεγάλη περιοχή το δυνατό σουτ και τον αντίπαλο τερματοφύλακα να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να μπλοκάρει την μπάλα στην δεξιά του γωνία.

15’ –Πλάγιο από τα δεξιά για την RE-PLAYBOYS,δυνατή εκτέλεση που έφερε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι με τον ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟ να πιάνει την γυριστή κεφαλιά υποχρεώνοντας τον τερματοφύλακα να απομακρύνει σε κόρνερ πάνω απ΄ το οριζόντιο δοκάρι.

20’ – GOAL (0-1)

Κοφτή μπαλιά στον ΚΑΪΤΑΤΖΗ που τρίπλαρε και τον τελευταίο αμυντικό, μπήκε στην μεγάλη περιοχή και επιχείρησε να πλασάρει  τον αντίπαλο γκολκίπερ, με τον τελευταίο όμως  να αποκρούει αρχικά. Ο ίδιος παίκτης όμως πήρε το ριμπάουντ και με δεύτερη προσπάθεια έστειλε  την μπάλα στα δίχτυα.

24΄ – Λανθασμένη εκτέλεση του ελεύθερου από τον ΜΠΕΛΙΤΣΗ με την μπάλα να πηγαίνει στο ΚΑΣΙΝΑΚΗ που από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής πλάσαρε άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ.

30’ –  GOAL  (1-1)

Ισοφάριση για την γηπεδούχο ομάδα. Εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά από τον ΚΑΣΙΝΑΚΗ  στο δεύτερο δοκάρι με τον ΖΑΡΑΚΟΒΙΤΗ να παίρνει την καρφωτή κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

35’ – Ωραία εναλλαγή της μπάλας από τους παίκτες της γηπεδούχου ομάδας,  με τον ΚΑΝΔΥΛΗ από πλάγια δεξιά απ΄ την μεγάλη περιοχή να σουτάρει δυνατά και τον γκολκίπερ να μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία σε δύο χρόνους.

36΄- Καλή στιγμή για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά από τον ΕΥΘΥΜΙΟΥ  με την μπάλα να χτυπάει στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και να περνάει άουτ.

37’ – GOAL (2-1)

O ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ Ι. έβγαλε κοφτή μπαλιά από τα αριστερά στον ΛΩΛΟ που πετάχτηκε ανάμεσα στους αμυντικούς και πλάσαρε τον γκολκίπερ από το ύψος του πέναλτι.

49’ – Ο ΚΑΣΙΝΑΚΗΣ  μετά  από πάσα του ΛΩΛΟΥ ελίχθηκε ανάμεσα σε τρεις αντιπάλους και από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε δυνατά, με τον αντίπαλο γκολκίπερ να μπλοκάρει σταθερά.

53’ – Κερδισμένο πέναλτι από τον ΔΕΛΗ, ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ανέλαβε την εκτέλεση του στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του ΒΛΑΣΤΑΡΗ ο οποίος  απέκρουσε με τις  παλάμες των χεριών του και στην συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο κάθετο του δοκάρι και απομακρύνθηκε.

60’ – Βαθιά μπαλιά στον ΚΑΪΤΖΑΚΗ που ανάμεσα σε τέσσερεις αντιπάλους του ,από το ύψος της μεγάλης περιοχής και αριστερά σούταρε με την μπάλα όμως να περνάει άουτ.

68’ – Νέα προσπάθεια από τον ΕΥΘΥΜΙΟΥ από τα αριστερά, επιχείρησε το φαλτσαριστό σουτ από την μεγάλη περιοχή που πέρασε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι .

77’ – GOAL (3 -1)

Στο λεπτό αυτό ήρθε το τρίτο γκολ για την γηπεδούχο ομάδα, που έβαλε ταφόπλακα στις προσπάθειες των αντιπάλων τους για ισοφάριση.  Κοφτή μπαλιά στον ΚΑΣΙΝΑΚΗ που από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε, με τον ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ να αποκρούει στην δεξιά του γωνία αλλά ο επερχόμενος ΒΕΛΚΟΠΟΥΛΟΣ που ακολουθούσε  έστειλε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη πλέον εστία του.

80’ – GOAL (4-1)

Τέταρτο γκολ για την γηπεδούχο ομάδα, με τον ΚΑΣΙΝΑΚΗ να πασάρει στον ΛΩΛΟ που τρίπλαρε και τον τελευταίο αμυντικό των αντιπάλων και με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ απ’ τα αριστερά έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει γκολκίπερ.

82’ – Βαθιά μπαλιά στον ΚΑΪΤΑΤΖΗ που έπιασε κοιμώμενη την αντίπαλη άμυνα αλλά το πλασέ του κοντραρίστηκε και πέρασε κόρνερ απ΄ την απέναντι γωνία.

85’ – Τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι και πάλι με τον ιδιαίτερα επικίνδυνο ΚΑΣΙΝΑΚΗ που επιχείρησε το δυνατό σουτ από πλάγια αριστερά, με τον ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ όμως να αποκρούει με τις γροθιές του.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΖΑΡΑΚΟΒΙΤΗΣ Νικόλαος, Παίκτης RE-PLAYBOYS

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία προσπαθεί να παίξει οργανωμένα. Προσπαθήσαμε και εμείς σήμερα να παίξουμε ποδόσφαιρο και να παίξουμε όσο πιο σωστά γίνεται. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά δεν πανικοβληθήκαμε, παίξαμε σωστά, ήμασταν και τυχεροί στη φάση του πέναλτι που απέκρουσε ο τερματοφύλακας και καταφέραμε βάλαμε και άλλα δύο γκολ στο τέλος και πήραμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και καλή συνέχεια σε όλους.»

ΞΕΝΑΚΗΣ Νικόλαος, Παίκτης ΝΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 2018

«Νομίζω σήμερα είναι ένα σκορ πολύ πλασματικό με βάσει τις ευκαιρίες που γίνανε. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Νομίζω κρίθηκε το παιχνίδι στο πέναλτι που χάσαμε και θα ισοφαρίζαμε, είχαμε και δύο δοκάρια, είχαμε και ευκαιρίες αρκετές τουλάχιστον στο να ισοφαρίσουμε. Ο νόμος του ποδοσφαίρου έγραψε. Καλή συνέχεια στα παιδιά.»

 

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Re-Playboys224Win
Απόλλων Γαλατσίου101Loss