Cosmote e-Value — Motor Oil 2-7

2 - 7
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
8 Ιανουαρίου 2020 21:00 Commercial Superleague 2019-2020 6 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 7 14 20 25 46 56 60 63 66 69 79 80 85 88 90 FT
Goals
2
7
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0

Άρθρο

Το εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Commercial League ανάμεσα στις ομάδες της COSMOTE E-VALUE και της MOTOR OIL διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έδειξαν απ’ την αρχή ποιος θα είναι το αφεντικό στο ματς και κυριάρχησαν επί των αντιπάλων τους χωρίς να τους αφήσουν σε καμία περίπτωση να αμφισβητήσουν την κυριαρχία τους. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν αισθητή από το πρώτο κιόλας λεπτό με αποτέλεσμα ο δείκτης του σκορ στο 25ο λεπτό να δείχνει 0-4. Στην συνέχεια οι παίκτες της MOTOR OIL κατέβασαν ταχύτητα, έκαναν συντήρηση δυνάμεων και διαχειρίστηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον ρυθμό και την πορεία του παιχνιδιού. Αποτέλεσμα ήταν να δώσουν χώρο στους αντιπάλους τους οι οποίοι σιγά σιγά ανέβηκαν στο γήπεδο και προσπάθησαν να φανούν απειλητικοί δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρουν ουσιαστικά να ξαναμπούν στο ματς. Σ’ αυτό βέβαια βοήθησε και ο πολύ καλός και σταθερός τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ που είχε πολύ καλές επεμβάσεις και σταμάτησε τις περισσότερες προσπάθειες για παραβίαση της εστίας του. Το τελικό 2-7 κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιο και αποδεικνύει την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα της MOTOR OIL που συνεχίζει ακάθεκτη για τον στόχο της που είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος.

Το φιλμ του αγώνα

6΄ – Πρώτη καλή στιγμή για την MOTOR OIL με τον ΛΕΛΟΥΔΑ από τα αριστερά να βγάζει την σέντρα στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής και τον ΤΖΟΥΜΑΚΑ να πιάνει το μονοκόμματο διαγώνιο συρτό σουτ στέλνοντας την μπάλα να περάσει άουτ δίπλα από το δεξιό δοκάρι του ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ.

7΄ – GOAL (0-1)

Σε μεγάλη βραδιά ο ΛΕΛΟΥΔΑΣ που ήταν πολύ δραστήριος, μέσα σε όλες τις φάσεις και απέδειξε ότι πέρα από δεινός εκτελεστής είναι και δημιουργός. Έτσι λοιπόν ελίχτηκε πολύ ωραία από τα δεξιά μπήκε στην μεγάλη περιοχή αποφεύγοντας το μαρκάρισμα του αντιπάλου του και την κατάλληλη στιγμή έκοψε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι στον ΕΣΜΕΤΟΒ που δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να την στείλει στα δίχτυα στην αριστερή γωνία του αντίπαλου γκολκίπερ, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

14΄ – GOAL (0-2)

Εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά από τον ΛΕΛΟΥΔΑ στην μικρή περιοχή ο ΕΣΜΕΤΟΒ την καρφωτή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα να περάσει την γραμμή της εστίας του ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ παρά την προσπάθεια για να την απομακρύνουν οι αμυντικοί.

20΄ – GOAL (0-3)

Καταιγιστική η φιλοξενούμενη ομάδα στην αρχή του παιχνιδιού είχε κατασκηνώσει στην αντίπαλη περιοχή, με τον ΤΖΟΥΜΑΚΑ αυτή την φορά να είναι ο δημιουργός βγάζοντας την κοφτή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον ΛΕΛΟΥΔΑ που βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον τερματοφύλακα και αφού τον πέρασε και αυτόν σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

22΄ – Πρώτη καλή στιγμή στο ματς για την ομάδα της COSMOTE E-VALUE με τον ΚΕΦΑΛΑ να κινείται έξω απ’ την αντίπαλη περιοχή και να επιχειρεί το υπέροχο φαλτσαριστό σουτ στέλνοντας την μπάλα να περάσει μόλις άουτ πάνω από την αριστερή συμβολή των δοκαριών του ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ.

25΄ – GOAL (0-4)

Με τους πολύ γρήγορους επιθετικούς της η MOTOR OIL έσπαγε πολύ εύκολα το τεχνικό οφσάιντ που προσπαθούσαν να εφαρμόσουν οι αντίπαλοι τους. Σειρά αυτή τη φορά είχε ο ΤΣΙΛΕΔΑΚΗΣ που βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε τον ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ με τον τελευταίο αρχικά να αποκρούει αλλά στη συνέχεια να παίρνει το ριμπάουντ και με κεφαλιά να καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του.

32΄ – Ατομική ενέργεια από τον ΜΠΕΡΤΣΟ που έκλεψε την μπάλα στην μεσαία γραμμή, ξεχύθηκε μόνος του προς την αντίπαλη περιοχή καταδιωκόμενος από τους αντιπάλους του και χωρίς να έχει κάποιο στήριγμα τελείωσε την φάση με ένα ωραίο φαλτσαριστό σουτ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή που βρήκε όμως σε ετοιμότητα τον ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ που απέκρουσε στην αριστερή του γωνία με γροθιές.

40΄ – Μακρινή βαθιά μπαλιά απ’ την άμυνα προς το χώρο του κέντρου ξεχύθηκε στην κόντρα ο ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ που καταδιωκόμενος απ’ τον προσωπικό του αντίπαλο έφτασε έξω απ’ την μεγάλη περιοχή αλλά καθυστέρησε πολύ να ολοκληρώσει την προσπάθεια του και ενώ άδειασε δύο φορές τους αντιπάλους του, δεν εκτέλεσε με αποτέλεσμα ο ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ να καταφέρει να πάρει θέση στην εστία του και να αποκρούσει για ακόμα μια φορά με υπερπροσπάθεια το τελικό σουτ.

50΄ – Δυνατό σουτ από τον ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ από το ύψος της μεγάλης περιοχή πέρασε λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

52΄ – Νέα ευκαιρία για τους παίκτες της COSMOTE E-VALUE που είχαν πάρει μέτρα στο γήπεδο μετά την χαλάρωση των αντιπάλων τους που είχαν οπισθοχωρήσει κάνοντας συντήρηση δυνάμεων, διαχειριζόμενοι το υπέρ τους σκορ. Κοφτή μπαλιά στον ΔΙΩΧΝΟ που βγήκε απέναντι από τον ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ, με τον τελευταίο όμως να καταφέρνει να αποκρούσει το πλασέ που επιχείρησε απομακρύνοντας την μπάλα σε κόρνερ αφού αυτή χτύπησε πρώτα στο δεξιό του κάθετο δοκάρι.

60΄ – GOAL (0-5)

Μετά απ’ τις χαμένες ευκαιρίες των γηπεδούχων οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν λίγο στροφές, με τον ΛΕΛΟΥΔΑ να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας μετά από φοβερή μπαλιά του ΤΖΟΥΜΑΚΑ και να νικάει στο τετ α τετ τον αντίπαλο γκολκίπερ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του.

63΄ – Μακρινή μπαλιά ακριβείας απ’ τον ΤΣΙΛΕΔΑΚΗ στον ΕΣΜΕΤΟΒ που κατέβασε υπέροχα την μπάλα και επιχείρησε ένα καλοζυγισμένο σουτ στην αριστερή γωνία του ΚΑΤΟΠΟΔΗ υποχρεώνοντας τον τελευταίο σε δύσκολη απόκρουση με γροθιές.

64΄ – Βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων στον ΓΟΥΛΑ που βγήκε απέναντι απ’ τον τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ που επιχείρησε ήταν βιαστικό με την μπάλα να περνάει άουτ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

65΄ – Και πάλι στην επίθεση η ομάδα της COSMOTE E-VALUE με τον ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή από το ύψος του ημικυκλίου να επιχειρεί το δυνατό σουτ και τον ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ στην αριστερή του γωνία.

69΄ – GOAL (1-5)

Κοφτή μπαλιά από τον ΜΑΚΡΗ στην πλάτη της άμυνας έβγαλε μόνο του τον ΚΕΦΑΛΑ που αφού τρίπλαρε και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων έστειλε την μπάλα με  ευκολία στα δίχτυα.

79΄ – GOAL (1-6)

Επιθετική ενέργεια για τους φιλοξενούμενους αυτή τη φορά που άλλαξαν ωραία την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή των αντιπάλων τους με τον ΤΣΙΛΕΔΑΚΗ από τα αριστερά να δίνει στο ύψος του πέναλτι στον ΑΒΡΑΜΗ με τον τελευταίο να πλασάρει με επιτυχία στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα.

85΄ – GOAL (2-6)

Φοβερό σουτ από τον ΚΕΦΑΛΑ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα να χτυπήσει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα, χωρίς να αφήσει περιθώριο αντίδρασης στον ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ.

90΄ – GOAL (2-7)

Κερδισμένο φάουλ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή του ΚΑΤΟΠΟΔΗ για τους φιλοξενούμενους, με τον ΛΕΛΟΥΔΑ να στήνει την μπάλα και να επιχειρεί την απευθείας εκτέλεση του πετυχαίνοντας το κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του και το τρίτο του προσωπικό γκολ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΔΙΩΧΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Παίκτης COSMOTE E-VALUE

«Τα παιδιά ήταν πάρα πολύ καλά, πολύ τακτικά, φαινόντουσαν ότι παίζανε όλοι μπάλα, πολύ καλοί τεχνίτες, πολύ καλά στησίματα μέσα στο γήπεδο. Κάναμε ότι μπορούσαμε, είμαστε νέα ομάδα, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους, καλή αγωνιστική περίοδο.»

SAMSUNG CAMERA PICTURES

ΕΣΜΕΤΟΒ ΡΟΥΣΛΑΝ, Παίκτης MOTOR OIL

«Εύχομαι υγεία και καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα. Φέτος είμαστε πολύ ισχυροί στην κατηγορία, πάμε για το καλύτερο και να δείξουμε τους πολλούς παίκτες που έχουμε και παίζουνε πολύ καλή μπάλα.»

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Cosmote e-value022Loss
Motor Oil437Win