Ελληνικά Πετρέλαια — Δίκτυο Μεταναστών & Προσφύγων 4-7

4 - 7
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
25 Νοεμβρίου 2019 21:15 Commercial Superleague 2019-2020 5 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 5 10 12 14 15 17 20 40 40 48 65 75 89 FT
Goals
4
7
Assists
0
0
Yellow Cards
0
1
Red Cards
0
1

Άρθρο

Συναρπαστικό παιχνίδι διεξήχθη ανάμεσα στην ομάδα των ΕΛ.ΠΕ. και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Κ΄ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. Με την μπάλα να πηγαίνει απ’ την μια περιοχή στην άλλη και με τις ευκαιρίες να χάνονται εκατέρωθεν, κυρίως βέβαια απ’ τους παίκτες του ΔΙΚΤΥΟΥ, που λόγω της ταχύτητας τους ήταν πολύ δύσκολο να ανακοπούν, με αποτέλεσμα να φτάνουν συχνά με αξιώσεις απέναντι απ’ τον αντίπαλο γκολκίπερ. Αν ήταν και λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική τους προσπάθεια σίγουρα το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Απ’ την άλλη, οι παίκτες των ΕΛ.ΠΕ. πάλεψαν όσο μπορούσαν και κατάφεραν να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής απ’ τους αντιπάλους τους, ακολουθώντας τους στο σκοράρισμα. Στο 15ο λεπτό μάλιστα μπόρεσαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, ισοφαρίζοντας σε 2-2 και να κοντράρουν τους παίκτες του ΔΙΚΤΥΟΥ, όσο τους το επέτρεπαν οι δυνάμεις τους. Στο έργο τους αυτό τους δυσκόλεψε πολύ και ο κακός αγωνιστικός χώρος καθόσον ήταν βαρύς και ολισθηρός, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης που είχε προηγηθεί. Το τελικό αποτέλεσμα 4-7 χαρακτηρίζεται δίκαιο, απ’ την συνολική εικόνα του παιχνιδιού αν και αφήνει μία πικρία στους παίκτες των ΕΛ.ΠΕ. που πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις, απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα.

Το φιλμ του αγώνα

2΄ – Πρώτη καλή στιγμή για την φιλοξενούμενη ομάδα, με τον AHMADI να κλέβει την μπάλα έξω απ’ την αντίπαλη περιοχή να βγαίνει τετ α τετ απέναντι απ’ τον ΓΚΟΤΣΗ πλασάροντας τον, με τον τελευταίο να αποκρούει με τα πόδια και να διατηρεί ανέπαφη την εστία του.

5΄ – GOAL (0-1)

Και πάλι στο προσκήνιο οι παίκτες του ΔΙΚΤΥΟΥ που είχαν μπει φουριόζοι στον αγώνα, με τον SHIRZAD να παίζει το ένα δύο με τον CISSE και τον τελευταίο από το ύψος του πέναλτι να καταφέρνει αυτή τη φορά να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή του γωνία.

7΄ – Ασταμάτητοι στο ξεκίνημα του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι, αιφνιδίασαν τους παίκτες των ΕΛ.ΠΕ. που ακόμα δεν είχαν προλάβει να ζεσταθούν, με αποτέλεσμα αυτή τη φορά με ατομική ενέργεια ο ΒΑΗ να περάσει όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του, να μπαίνει στην μεγάλη περιοχή αλλά το πλασέ που επιχείρησε από το ύψος του πέναλτι πέρασε μόλις άουτ.

10΄ – GOAL (0-2)

Στην επίθεση και αυτή την φορά οι παίκτες του ΔΙΚΤΥΟΥ που είχαν κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο. Κοφτή μπαλιά στον SAMIULLAH που τρύπησε την άμυνα και από το σημείο του πέναλτι επιχείρησε να πλασάρει τον ΓΚΟΤΣΗ, με τον τελευταίο να αποκρούει δύο διαδοχικές φορές αλλά εκτεθειμένος από τους συμπαίκτες του δεν κατάφερε να αποκρούσει και το τρίτο σουτ του SAMIULLAH, με αποτέλεσμα να τον νικήσει και να στείλει την μπάλα στο βάθος της εστίας του.

12΄ GOAL (1-2)

Αντίδραση από τους παίκτες της γηπεδούχου ομάδας που μετά απ’ την αρχική ψυχρολουσία πήραν μέτρα στο γήπεδο και κέρδισαν κόρνερ από τα’ αριστερά. Άψογη εκτέλεση από τον ΜΠΑΡΔΗ στο ύψος της μικρής περιοχής την καρφωτή κεφαλιά ο αμαρκάριστος ΔΡΑΓΑΣΗΣ, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του ανήμπορου να αντιδράσει ROBERT, μειώνοντας το σκορ για την ομάδα του.

15 – GOAL (2-2)

Κερδισμένο φάουλ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή και δεξιά, την απευθείας εκτέλεση του ανέλαβε ο ΔΡΑΓΑΣΗΣ, υποχρεώνοντας τον αντίπαλο γκολκίπερ σε ασταθή απόκρουση, το ριμπάουντ ο ΜΠΑΡΔΗΣ που από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον ROBERT δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.

17΄ –  GOAL (2-3)

Η διακύμανση του σκορ ήταν εκπληκτική στο παιχνίδι και τα γκολ έμπαιναν βροχή! Άμεση απάντηση από τους παίκτες του ΔΙΚΤΥΟΥ με τον ALPFA να δοκιμάζει με την σειρά του τα πόδια του, να πιάνει ένα φοβερό σουτ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή του ΓΚΟΤΣΗ και την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι. Το ριμπάουντ ο SHIRZAD που από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε χωρίς να αφήνει περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ.

20΄  GOAL (2-4)

Και πάλι στο προσκήνιο οι παίκτες του ΔΙΚΤΥΟΥ με τον ΒΑΗ αυτή τη φορά να τελειώνει την φάση με ένα ωραίο πλασέ, αλλά τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει με τα πόδια. Η μπάλα στη συνέχεια κατέληξε στον πάντα επικίνδυνο και προωθημένο SHIRZAD που δεν δυσκολεύτηκε για ακόμα μια φορά από το ύψος της μεγάλης περιοχής να την στείλει στα δίκτυα και να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

30΄ – Ωραία συνεργασία των παικτών των ΕΛ.ΠΕ. που βγήκαν μπροστά προσπαθώντας να μειώσουν για να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Ο ΔΡΑΓΑΣΗΣ άλλαξε την μπάλα με τον ΓΑΛΑΝΟ έξω απ΄ την μεγάλη περιοχή, με τον τελευταίο να ζυγίζει το σουτ και να το επιχειρεί βρίσκοντας όμως σε ετοιμότητα τον ROBERT που απέκρουσε στην δεξιά του γωνία.

35΄ – Νέα επιθετική προσπάθεια από τους γηπεδούχους, με τον ΓΑΛΑΝΟ να κλέβει την μπάλα έξω απ’ την αντίπαλη περιοχή να πασάρει στον ΔΡΑΓΑΣΗ που με την σειρά του αφού ελίχτηκε του έδωσε ξανά την μπάλα με τον τελευταίο να σουτάρει από το ύψος του ημικυκλίου τη μεγάλης περιοχής, αλλά και πάλι ο ROBERT να αποκρούει στο μέσο της εστίας του αυτή τη φορά.

40΄ –  GOAL (3-4)

Κερδισμένο πέναλτι για την ομάδα των ΕΛ.ΠΕ. για χέρι του ALFA  πάνω στην γραμμή της εστίας της ομάδας του και αποβολή με κόκκινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ΔΡΑΓΑΣΗΣ στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του αντίπαλου γκολκίπερ που αν και μάντεψε σωστά δεν κατάφερε να αποκρούσει. Και πάλι στο ένα γκολ η διαφορά και νέα τροπή στον αγώνα.

48΄ – GOAL (3-5)

Πρώτη αξιόλογη επιθετική προσπάθεια στο δεύτερο μέρος για τους φιλοξενούμενους που απέφερε το 5ο τους γκολ. Κοφτή μπαλιά στην πλάτη της αμυντικής γραμμής των ΕΛ.ΠΕ. στον πολύ γρήγορο AHMADI που από τα πλάγια δεξιά εισήλθε στην μεγάλη περιοχή και με ένα δυνατό σουτ νίκησε τον ΓΚΟΤΣΗ.

56΄ – Μεγάλη ευκαιρία για το ΔΙΚΤΥΟ με τον HASHIMI αυτή τη φορά να βγαίνει τετ α τετ απέναντι από τον ΓΚΟΤΣΗ αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων κατάφερε να τον νικήσει αποκρούοντας με τα ποδιά.

58΄ – Βαθιά μπαλιά στον AHMADI που τρύπησε την αντίπαλη άμυνα αλλά αυτή την φορά το τελείωμα του παίκτη του ΔΙΚΤΥΟΥ απέναντι απ’ τον αντίπαλο γκολκίπερ ήταν κακό στέλνοντας την μπάλα να περάσει άουτ.

65΄ – GOAL (4-5)

Φάουλ στο ύψος του ημικυκλίου της αντίπαλης περιοχής, την εκτέλεση ανέλαβε ο ΔΡΑΓΑΣΗΣ που με ωραίο τεχνικό σουτ πέρασε την μπάλα πάνω από το τοίχος και την έστειλε στο δεξί παραθυράκι του ROBERT, μειώνοντας και πάλι την διαφορά στο ένα γκολ από τους αντιπάλους τους.

70΄ – Επιθετική προσπάθεια από τους φιλοξενούμενους με τον SHIRZAD να βγάζει κοφτή μπαλιά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας στον HASHIMI που μπήκε από πλάγια δεξιά στην μεγάλη περιοχή του ΓΚΟΤΣΗ αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ δίπλα από το δεξιό του κάθετο δοκάρι.

73΄ – Ο ΔΡΑΓΑΣΗΣ από τα πλάγια δεξιά έβγαλε ωραία συρτή μπαλιά στο ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής στον αμαρκάριστο ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗ, αλλά το φαλτσαριστό σουτ του τελευταίου έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του  γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

75΄ –  GOAL (4-6)

Ο πάντα επικίνδυνος και πολύ δραστήριος στο χθεσινό παιχνίδι SHIRZAD από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής επιχείρησε το δυνατό συρτό σουτ στέλνοντας την μπάλα στο δεξιό κάθετο δοκάρι του ΓΚΟΤΣΗ, στην συνέχεια να παίρνει το ριμπάουντ ο AHMADI στα πλάγια αριστερά και την κατάλληλη στιγμή να γυρίζει στο ύψος του πέναλτι στον SHIRZAD και πάλι, που αυτή την φορά δεν αστόχησε, διευρύνοντας τον δείκτη του σκορ.

89΄ –  GOAL (4-7)

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε και πάλι ο SHIRZAD που μετά από βαθιά μπαλιά βγήκε στην πλάτη των αντιπάλων του που είχαν ανέβει για να πετύχουν κάποιο τέρμα και αφού διένυσε την δεξιά πλευρά, μπήκε στην μεγάλη περιοχή και ανενόχλητος πλάσαρε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ του αγώνα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, Παίκτης ΕΛ.ΠΕ.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, νομίζω ότι το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, προχωράμε. Καλή επιτυχία στην αντίπαλη ομάδα.»

ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ Μιχαήλ, Παίκτης ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Κ΄ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

«Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, πολύ κλειστό το σκορ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Υπερτερήσαμε στα τρεξίματα, παρ’ ότι παίζαμε με έναν παίκτη λιγότερο και κερδίσαμε. Καλή συνέχεια.»

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Ελληνικά Πετρέλαια314Loss
Δίκτυο437Win