Re-Playboys — Cosmote e-Value 1-3

1 - 3
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
20 Νοεμβρίου 2019 21:00 Commercial Superleague 2019-2020 4 90'

Γήπεδο

Deree
Gravias 6, Ag. Paraskevi 153 42, Greece

KO KO 20 30 46 46 55 56 63 66 67 67 74 80 83 88 89 FT

Re-Playboys

Χαρίτος Νικόλαος Τερματοφύλακας
Μισαηλίδης Γεώργιος Μέσος
Κανδύλης Αλέξανδρος Μέσος
Μισαηλίδης Ιωάννης Μέσος
Πολυζωγόπουλος Αβραάμ Μέσος 20'
Αβράσογλου Νίκος Αμυντικός
Δάμης Χρήστος
Ζαφειράτος Άρης Επιθετικός
Ζερβός Θεόδωρος Μέσος
Κασινάκης Ιωάννης Επιθετικός
Κατσαμάκας Κανέλος Αμυντικός
Στεφάνου Γιώργος Μέσος
Παπαδόπουλος Σεραφείμ Επιθετικός 80'
Βελκόπουλος Χαράλαμπος Μέσος
Δάμης Δημήτριος Αμυντικός
Κοτοπούλης Δημήτρης Επιθετικός
Ρεσμπίθας Μιχάλης Αμυντικός
Σουλιώτης Νίκος Μέσος
Φούσκας Νίκος Αμυντικός
Αναστόπουλος Μιχάλης Μέσος
Βλάχος Παναγιώτης Μέσος
Γεωργιάδης Γιάννης Αμυντικός
Γούλας Βαλάντης Επιθετικός
Διώχνος Γιώργος Αμυντικός
Θεοχάρης Αργύρης Αμυντικός
Καπράλος Παναγιώτης Μέσος
Καταπόδης Ιωάννης Τερματοφύλακας
Κεφαλάς Βασίλης Μέσος
Μπέρτσος Άκης Μέσος
Ρέντζης Ανδρέας Αμυντικός
Σκαμπαρδώνης Βασίλης Αμυντικός
Σταυρακας Εκτωρ Μέσος
Τριανταφυλλίδης Γεώργιος Αμυντικός
Νικολακόπουλος Γιώργος
Μακρής Γιάννης
  1 1

Cosmote e-value

Καταπόδης Ιωάννης Τερματοφύλακας
Αναστόπουλος Μιχάλης Μέσος
Βλάχος Παναγιώτης Μέσος
Γεωργιάδης Γιάννης Αμυντικός
Γούλας Βαλάντης Επιθετικός
Διώχνος Γιώργος Αμυντικός
Θεοχάρης Αργύρης Αμυντικός
Καπράλος Παναγιώτης Μέσος
Κεφαλάς Βασίλης Μέσος
Ρέντζης Ανδρέας Αμυντικός
Ρεσμπίθας Μιχάλης Αμυντικός
Σκαμπαρδώνης Βασίλης Αμυντικός
Σουλιώτης Νίκος Μέσος
Σταυρακας Εκτωρ Μέσος
Κοτοπούλης Δημήτρης Επιθετικός 67', 74'
Τριανταφυλλίδης Γεώργιος Αμυντικός 66'
Μπέρτσος Άκης Μέσος 88'
Φούσκας Νίκος Αμυντικός
Νικολακόπουλος Γιώργος
Μακρής Γιάννης
Ζαφειράτος Άρης Επιθετικός
Μισαηλίδης Γεώργιος Μέσος
Κανδύλης Αλέξανδρος Μέσος
Μισαηλίδης Ιωάννης Μέσος
Δάμης Δημήτριος Αμυντικός
Κασινάκης Ιωάννης Επιθετικός
Πολυζωγόπουλος Αβραάμ Μέσος
Αβράσογλου Νίκος Αμυντικός
Βελκόπουλος Χαράλαμπος Μέσος
Χαρίτος Νικόλαος Τερματοφύλακας
Δάμης Χρήστος
Ζερβός Θεόδωρος Μέσος
Κατσαμάκας Κανέλος Αμυντικός
Στεφάνου Γιώργος Μέσος
Παπαδόπουλος Σεραφείμ Επιθετικός
  3 1
Goals
1
3
Assists
0
0
Yellow Cards
1
1
Red Cards
0
0

Άρθρο

Στις εγκαταστάσεις του Αμερικάνικου κολεγίου διεξήχθη το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα στην ομάδα της  RE-PLAYBOYS και της νεοφώτιστης ομάδας στο πρωτάθλημα COSMOTE. Κατά την αρχή του παιχνιδιού τίποτα δεν προμήνυε την εξέλιξη του σκορ και την τελική επικράτηση των φιλοξενούμενων. Ήταν ένας αγώνας που στο πρώτο μέρος τον έλεγχο τον είχαν οι γηπεδούχοι, αλλά δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν την υπεροχή τους και την κατοχή της μπάλας. Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθούν λίγες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες και αυτές κυρίως με μακρινά σουτ που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τους αντίπαλους γκολκίπερ. Στο δεύτερο μέρος όμως οι παίκτες της COSMOTE είχαν περισσότερη ενέργεια εκμεταλλεύτηκαν τους κενούς χώρους που βρήκαν και κατάφεραν να είναι άκρως αποτελεσματικοί στις όποιες καλές επιθετικές προσπάθειες δημιούργησαν. Με τον ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ σε εξαιρετική βραδιά πέτυχαν δύο φανταστικά τέρματα με δυνατά ευθύβολα σουτ και μπόρεσαν να κρατήσουν σε απόσταση από την εστία τους, τους παίκτες της  RE-PLAYBOYS, που προσπάθησαν να αντιδράσουν και να πάρουν κάτι από το ματς. Παρ’ όλο που δέχτηκαν και ένα τέρμα στο 80ο λεπτό δεν πανικοβλήθηκαν, αλλά με μεγάλη ψυχραιμία διαχειρίστηκαν τα τελευταία λεπτά και πέτυχαν μάλιστα και τρίτο γκολ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ΜΠΕΡΤΣΟΣ στο 88ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Το φιλμ του αγώνα

5΄ – Ωραία εναλλαγή της μπάλας από τους παίκτες της COSMOTE, με τον ΔΙΩΧΝΟ να βγαίνει στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας μετά από κοφτή μπαλιά αλλά το τελείωμα του από το ύψος του πέναλτι να είναι κακό, με αποτέλεσμα το χλιαρό του πλασέ να στείλει την μπάλα να περάσει άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του ΧΑΡΙΤΟΥ.

15΄ – Σέντρα του ΔΑΜΗ Δ. από τα δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι στον ΖΑΦΕΙΡΑΤΟ που από το ύψος της μικρής περιοχής έπιασε την κεφαλιά αμαρκάριστος στέλνοντας την μπάλα όμως να περάσει άουτ.

26΄ – Φαλτσαριστό σουτ από τον ΚΕΦΑΛΑ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή, μπλόκαρε σε δύο χρόνους ο αντίπαλος γκολκίπερ στην αριστερή του γωνία.

32΄ – Λάθος απομάκρυνση απ’ τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, πήρε ο ΚΑΣΙΝΑΚΗΣ στα πλάγια δεξιά λίγο έξω απ’ την μεγάλη περιοχή, αλλά η αντίδραση των αμυντικών ήταν άμεση, με αποτέλεσμα να μαρκαριστεί κατά την προσπάθεια του να σουτάρει με την μπάλα τελικά να περνάει άουτ.

37΄ – Καλή κυκλοφορία της μπάλας από τους παίκτες της RE-PLAYBOYS και τελικό αποδέκτη τον ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ Γ. στην μεγάλη περιοχή και πλάγια αριστερά που επιχείρησε το συρτό δυνατό μονοκόμματο σουτ που πέρασε όμως λίγο άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι του ΚΑΤΑΠΩΔΗ.

39΄ – Νέα επιθετική προσπάθεια για τους γηπεδούχους, που είχαν την κατοχή της μπάλας, με τον ΚΑΝΔΥΛΗ αυτή τη φορά να μπαίνει στην μεγάλη περιοχή από τα πλάγια αριστερά και να κάνει το διαγώνιο σουτ που πέρασε άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του γκολκίπερ.

40΄ – Συνεχώς στην επίθεση οι παίκτες της RE-PLAYBOYS, με τον ΖΑΦΕΙΡΑΤΟ στο ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής να δέχεται την πάσα και χωρίς να κοντρολάρει, με την μία να εξαπολύει το δυνατό ευθύβολο σουτ, με την μπάλα να σκάει μπροστά απ’ τον τερματοφύλακα που είχε πέσει στην δεξιά του γωνία και να περνάει άουτ.

43΄ – Προσπάθεια για αντίδραση από τους παίκτες της COSMOTE, με τον ΜΠΕΡΤΣΟ λίγο έξω απ’ την μεγάλη περιοχή να σουτάρει δυνατά στέλνοντας την μπάλα να περάσει άουτ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

49΄ – Εκτέλεση πλάγιου από τα δεξιά λίγο κάτω απ’ την μεσαία γραμμή, στον ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ που επιχείρησε να γεμίσει στην μεγάλη περιοχή με γυριστό βολέ, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να κατευθύνεται προς την αντίπαλη εστία, υποχρεώνοντας τον ΧΑΡΙΤΟ που δεν αιφνιδιάστηκε να απομακρύνει με τις γροθιές του σε κόρνερ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

51΄ – Άμεση απάντηση από τον ΚΑΣΙΝΑΚΗ που από τα πλάγια αριστερά έβγαλε μια σέντρα με την μπάλα και σ’ αυτήν την περίπτωση να κατευθύνεται στην αντίπαλη εστία και τον ΚΑΤΑΠΩΔΗ με την σειρά του να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να απομακρύνει με τις γροθιές ψηλά, στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι πλευρά να περάσει πλάγιο.

61΄ – Κόρνερ από τα αριστερά με τον ΖΑΦΕΙΡΑΤΟ να εκτελεί στέλνοντας την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και τον ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟ να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά βρίσκοντας όμως και πάλι τον αντίπαλο σε ετοιμότητα που μπλόκαρε στο μέσο της εστίας του.

67΄ – GOAL (0-1)

Επίθεση από τα πλάγια αριστερά για την COSMOTE με τον ΜΠΕΡΤΣΟ να σουτάρει συρτά δυνατά από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τον ΧΑΡΙΤΟ να αποκρούει δύσκολα με τα πόδια, να παίρνει το ριμπάουντ ο ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ που με την σειρά του από την μεγάλη περιοχή εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» στέλνοντας την μπάλα να χτυπήσει αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα.

74΄ – GOAL (0-2)

Απ’ το ίδιο περίπου σημείο, απ’ τα πλάγια αριστερά της μεγάλης περιοχής ο ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ και πάλι έχοντας εμπιστοσύνη στα πόδια του εξαπέλυσε νέο δυνατό ευθύβολο σουτ που αυτή την φορά έστειλε την μπάλα αρχικά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του ΧΑΡΙΤΟΥ και στην συνέχεια στο βάθος της εστία του, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ και δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

77΄ – Επιθετική ενέργεια για τους παίκτες της γηπεδούχου ομάδας που προσπαθούσαν να βρουν την δύναμη για ν’ αντιδράσουν. Με τον ΚΑΣΙΝΑΚΗ να βγάζει κοφτή μπαλιά στον ΖΑΦΕΙΡΑΤΟ και τον τελευταίο αν και μαρκαρισμένο να γυρίζει το κορμί του και να σουτάρει στέλνοντας την μπάλα όμως άουτ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι του ΚΑΤΑΠΩΔΗ.

80΄ – GOAL (1-2)

Νέα προσπάθεια από τον ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ Ι. αυτή τη φορά που έκανε το δυνατό σουτ από το ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής, τον γκολκίπερ να αποκρούει ενστικτωδώς και τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ να παίρνει το ριμπάουντ στην μεγάλη περιοχή και με νέο σουτ μείωσε το σκορ για την ομάδα του, αναπτερώνοντας τους τις ελπίδες για την ισοφάριση.

87΄ – Επίθεση απ’ τον ΜΠΕΡΤΣΟ από τα πλάγια αριστερά, επιχείρησε το σουτ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή με την μπάλα όμως να περνάει άουτ λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι του ΧΑΡΙΤΟΥ.

88΄ – GOAL (1-3)

Τραγικό λάθος της αμυντικής γραμμής των παικτών της RE-PLAYBOYS, με τον ΜΠΕΡΤΣΟ να κλέβει την μπάλα να εισέρχεται στην περιοχή και να ανατρέπεται κερδίζοντας το πέναλτι. Ένα πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος παίκτης, κλειδώνοντας μ’ αυτό τον τρόπο τη νίκη για την ομάδα του και σβήνοντας τις όποιες ελπίδες είχαν απομείνει στους αντιπάλους για ισοφάριση.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Ιωάννης, Παίκτης COSMOTE E-VALUE

«Στο σημερινό παιχνίδι απλά επιβεβαιώνεται ότι κάνουμε μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια, για πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα ίσα ίσα παίξαμε πάρα πολύ καλά και απ’ όσο έχουμε δει απ’ την αντίπαλη ομάδα, μπορούμε να πούμε ότι μπορούμε να στοχεύσουμε πολύ ψηλά. Σίγουρα απ’ την μέση και πάνω και ίσως και στις πρώτες θέσεις. Καλή συνέχεια στους αντιπάλους ήταν πάρα πολύ καλοί και εμείς παίξαμε πάρα πολύ καλά και από κει και πέρα ο καλύτερος κέρδισε για σήμερα.»

ΖΕΡΒΟΣ Θεόδωρος, Παίκτης RE-PLAYBOYS

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι συνολικά, το γήπεδο δε βοηθάει καθόλου για να παιχτεί ωραίο ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολλές αλλαγές και δεν μας βγήκαν. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την νίκη τους και ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια.»

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Re-Playboys011Loss
Cosmote e-value033Win