Παλαίμαχοι Παλλήνης Νικητές F.C. — Re-Playboys 2-8

2 - 8
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
12 Νοεμβρίου 2019 21:30 Commercial Superleague 2019-2020 3 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 5 15 17 25 41 46 46 46 71 71 76 77 78 79 86 FT
Goals
2
8
Assists
0
0
Yellow Cards
1
0
Red Cards
0
0

Άρθρο

Ένα εκπληκτικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Παιανίας μεταξύ των ομάδων RE-Playboys και αυτή των ΝΙΚΗΤΩΝ. Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ όμορφο και σε αθλητικά πλαίσια. Κύριο χαρακτηριστικό του ήταν τα πάρα πολλά γκολ, δέκα (10) στο σύνολο, Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να αποδίδουν όμορφο ποδόσφαιρο, πράγμα το οποίο δείχνει και το σκορ 2-2. Στο Β΄Ημίχρονο λίγο η βροχή που έγινε πιο δυνατή και λίγο η κούραση, επέδρασε αρνητικά για την ομάδα των ΝΙΚΗΤΩΝ όπου έκανε αρκετά αμυντικά λάθη αλλά και με την αγωνιστική ανωτερότητα των RE-Playboys το σκορ να ξεφύγει αρκετά. Το τελικό σκορ 2-8 για την ομάδα των RE-Playboys αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Το Φίλμ του αγώνα

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
GOAL 0-1
Στο 5’ λεπτό πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα των Re-Playboys στέφτηκε να είναι και η στιγμή που θα ανοίξει το σκορ αφού μετά από σέντρα ΜΑΣΛΟΥΜΙΔΗ βρίσκει αμαρκάριστο το ΖΟΜΠΟΛΑ ο οποίος ανοίγει και το σκόρ.
Στο 9’ λεπτό επίθεση για την ομάδα των Re-Playboys από τα δεξιά με τον ΜΑΣΛΟΥΜΙΔΗ να πλαγιοκοπεί την άμυνα των ΝΙΚΗΤΩΝ και να βγάζει σέντρα με τον ΜΠΑΡΟΥΝΑ να πιάνει κεφαλιά και τον ΔΡΑΝΔΑΚΗ να μπλοκάρει τη μπάλα.
Στο 14’ λεπτό επίθεση διαρκείας για την ομάδα των Re-Playboys με τον ΚΑΣΣΙΝΑΚΗ να βγάζει σέντρα και τον ΖΟΜΠΟΛΑ να πιάνει δυνατό σούτ με τον ΔΡΑΝΔΑΚΗ να αποκρούει.
GOAL 1-1
Στο 15’ λεπτό κόντρα στη ροή τον αγώνα βγαίνει αντεπίθεση για την ομάδα των ΝΙΚΗΤΩΝ με τον ΚΕΚΛΙΚΟΓΛΟΥ να βγάζει σέντρα από δεξιά και να βρίσκει τον ΚΟΣΚΟΛΟ που με σουτ έξω από την περιοχή φέρνει το παιχνίδι στα ίσα.
GOAL 2-1
Στο 17’ λεπτό η αντεπίθεση διαρκείας των ΝΙΚΗΤΩΝ αποδίδει καρπούς αφού μετά από κλέψιμο της μπάλας από τον ΜΠΑΣΙΝΑ στο χώρο του κέντρου βγάζει κάθετη μπαλιά στο ύψος της μεγάλης περιοχής βρίσκοντας τον ΓΚΟΥΣΤΗ σε θέση βολής με τον τελευταίο να μην αστοχεί και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των Re-playboys.
Στο 20’ λεπτό κλέψιμο έξω από τη μεγάλη περιοχή με τον ΖΟΜΠΟΛΑ να γίνεται κάτοχος της μπάλας ο οποίος σούταρε από καλή θέση άουτ.
Στο 23’ λεπτό οργανωμένη επίθεση για την ομάδα τον Re-playboys με τον ΜΑΥΡΟ να βρίσκει από τα αριστερά με σέντρα τον ΜΠΑΡΟΥNΑ ο οποίος σουτάρει άουτ.
Στο 26’ λεπτό εκτέλεση φάουλ από τον ΚΑΣΣΙΝΑΚΗ βρίσκει στην καρδιά της άμυνας των ΝΙΚΗΤΩΝ το ΔΑΜΗ ο οποίος πιάνει κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 33’ λεπτό επέλαση από τα αριστερά με τον ΚΑΣΣΙΝΑΚΗ να διεισδύει στην μεγάλη περιοχή και να πιάνει σουτ με τον ΔΡΑΝΔΑΚΗ να αποκρούει.
Στο 34’ λεπτό κόντρα επίθεση με καλή προοπτική για την ομάδα των ΝΙΚΗΤΩΝ με τον ΚΟΣΚΟΛΟ να βγάζει σε θέση βολής τον ΓΚΟΥΣΤΗ ο οποίος πλασάρει με τον ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ να αποκρούει.
Στο 35’ λεπτό επίθεση διαρκείας για την ομάδα των Re-playboys με τον ΚΑΣΣΙΝΑΚΗ να βρίσκει το ΖΟΜΠΟΛΑ και τον τελευταίο να κάνει δυνατό σουτ με τον ΔΡΑΝΔΑΚΗ να αποκρούει σε κόρνερ.

GOAL 2-2
Στο 41΄ λεπτό επίθεση οργανωμένη για την ομάδα των Re-playboys με τον ΚΑΣΣΙΝΑΚΗ οργανωτή να βρίσκει με κάθετη πάσα τον ΜΑΥΡΟ, ο οποίος κάνοντας επέλαση προς την αντίπαλη άμυνα ανατρέπεται και ο διαιτητής καταλογίζει το πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο ίδιος ο ΜΑΥΡΟΣ ο οποίος στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας για την ομάδα των Re-playboys.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο 52’ λεπτό επίθεση για τους ΝΙΚΗΤΕΣ με τον ΓΚΟΥΣΤΗ να βρίσκει με κάθετη μπαλιά τον ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ με τον τελευταίο να σουτάρει άουτ.
Στο 59’ λεπτό οργανωμένη επίθεση για τους Re-playboys με τον ΚΑΣΣΙΝΑΚΗ να βρίσκει το ΖΟΜΠΟΛΑ σε πλεονεκτική θέση και τον τελευταίο να σουτάρει άουτ.
GOAL 2-3
Στο 62’ λεπτό εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ από τον ΚΑΣΣΙΝΑΚΗ στην καρδιά της άμυνας των ΝΙΚΗΤΩΝ βρίσκει τον ΜΠΑΡΟΥΝΑ ο οποίος σηκώνεται στον αέρα και πιάνει καρφωτή κεφαλιά με την μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα του ΔΡΑΝΔΑΚΗ.
Στο 65’ λεπτό μπαλιά του ΚΑΒΟΥΡΙΔΗ βρίσκει στη δεξιά πλευρά τον ΓΚΟΥΣΤΗ ο οποίος βγάζει σέντρα βρίσκοντας τον ΠΟΥΛΙΟ που πιάνει σουτ άουτ.
GOAL 2-4
Στο 71’ λεπτό οργανωμένη επίθεση για τους Re-playboys από τη δεξιά πλευρά με τον ΚΑΣΣΙΝΑΚΗ κάτοχο της μπάλας να βρίσκει το ΖΟΜΠΟΛΑ και αυτός τον ΜΑΥΡΟ που σουτάρει με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου ΔΡΑΝΔΑΚΗ διευρύνοντας έτσι το σκόρ.
Στο 75’ λεπτό επέλαση του ΚΑΣΣΙΝΑΚΗ από τα δεξιά το οποίος πιάνει δυνατό σουτ με τον ΔΡΑΝΔΑΚΗ να αποκρούει σε κόρνερ.
GOAL 2-5
Στο 76’ λεπτό οργανωμένη επίθεση από τα δεξία για τους Re-playboys με τον ΜΠΑΡΟΥΝΑ να βρίσκει στο ύψος της μεγάλης περιοχής τον ΚΑΣΣΙΝΑΚΗ που σουτάρει δυνατά με τη μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα των ΝΙΚΗΤΩΝ.
GOAL 2-6
Στο 77’ λεπτό κλέψιμο της μπάλας από τον ΜΠΑΡΟΥΝΑ στο ύψος του κέντρου ο οποίος κάνει διείσδυση και στην κίνηση πιάνει δυνατό ευθύβολο σουτ με τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου ΔΡΑΝΔΑΚΗ.
GOAL 2-7
Στο 78’ λεπτό επίθεση για τους Re-playboys με τον ΜΠΑΡΟΥΝΑ να βρίσκει τον ΚΑΣΣΙΝΑΚΗ και τον τελευταίο να πιάνει ένα ευθύβολο δυνατό σούτ με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.
Στο 79’ λεπτό επίθεση από τα αριστερά για τους ΝΙΚΗΤΕΣ με τον ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ να πλασσάρει και τον ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ να αποκρούει.
Στο 83’ λεπτό μακρινή μπαλιά του ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΗ βρίσκει το ΓΚΟΥΣΤΗ που βγάζει με κάθετη μπαλιά του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ που σουτάρει άουτ.
GOAL 2-8
Στο 86’ λεπτό λάθος από την άμυνα των ΝΙΚΗΤΩΝ με τον ΚΕΚΛΙΚΟΓΛΟΥ να επιστρέφει τη μπάλα προς τον τερματοφύλακα και τον ΖΟΜΠΟΛΑ να κλέβει τη μπάλα και με όμορφο πλασέ να διευρύνει κατά πολύ το δείκτη του σκορ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ :

ΜΠΑΡΟΥΝΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ (παίκτης RE-Playboys) :
Σήμερα παίξαμε ένα παιχνίδι στην Παιανία, στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟ, το ματς κύλισε ομαλά σε αθλητικά πλαίσια, με λίγη βροχούλα στο Β΄ Ημίχρονο, αλλά τα καταφέραμε όλοι και παίξαμε όμορφα. Στο τέλος η ομάδα μου πήρε και τη νίκη που την άξιζε. Συγχαρητήρια σε όλους.

ΠΟΥΛΙΟΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ (παίκτης ΝΙΚΗΤΕΣ):
Το Α΄ Ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, δεν είχε ξεκινήσει βέβαια και η βροχή, είχαν ευκαιρίες και οι δύο ομάδες. Στο Β’ Ημίχρονο έγιναν κάποιες αλλαγές και οι αντίπαλοι έδειξαν μια ανωτερότητα. Εμείς κάναμε αρκετά λάθη. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Παλαίμαχοι Παλλήνης202Loss
Re-Playboys268Win