Νέμεσις — Accenture 3-2

3 - 2
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
11 Νοεμβρίου 2019 21:30 Commercial Superleague 2019-2020 3 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 23 24 32 33 46 46 48 50 56 61 66 67 68 77 80 85 86 FT

Νέμεσις

Ζερβός Νικόλαος Τερματοφύλακας
Σταθάκος Γεώργιος Αμυντικός
Καλαντζής Στράτος Μέσος
Κολλάς Αναστάσιος Αμυντικός
Τσαγκαρογιαννάκης Εμμανουήλ Μέσος 85'
Παπαδάκης Θωμάς Επιθετικός
Κουρβάς Σταύρος Μέσος
Κατσαρός Ανδρέας Μέσος
Κεραμιδάς Ελευθέριος Αμυντικός
Περσιμιτζής Φώτιος Επιθετικός
Χαραλαμπάκης Ιωάννης Τερματοφύλακας
Σάσσαρης Ιωάννης Μέσος
Αναγνωστόπουλος Γεώργιος Επιθετικός 24', 32', 86'
56'
Βέργος Φώτιος Μέσος
Σιούφας Θεόδωρος Αμυντικός
Ζαχαριουδάκης Δημήτριος Αμυντικός
ΜΑΡΙΟΣ ΝΤΙΝΟΣ
Παϊζής Γεράσιμος Αμυντικός
Κουτσιούμπας Παναγιώτης Τερματοφύλακας
Λύκισσας Αντώνιος Αμυντικός
Χριστοφής Νικόλαος Μέσος
Καραλής Ιωάννης Αμυντικός
Καραγλάνης Ιωάννης Μέσος
Μαριστάνογλου Συμεών Μέσος
Μουδάτσος Μιχαήλ Μέσος
Ντοτσικας Αλέξανδρος Μέσος
Μιχαήλ Βασίλειος Τερματοφύλακας
Σκόρδας Γεώργιος Μέσος
Τσέτσος Λάμπρος Μέσος
Αποστόλου Ιωάννης Αμυντικός
  3 2

Accenture

Μιχαήλ Βασίλειος Τερματοφύλακας
Κουτσιούμπας Παναγιώτης Τερματοφύλακας
Παϊζής Γεράσιμος Αμυντικός
Λύκισσας Αντώνιος Αμυντικός
Χριστοφής Νικόλαος Μέσος
ΜΑΡΙΟΣ ΝΤΙΝΟΣ
Καραλής Ιωάννης Αμυντικός 23'
Καραγλάνης Ιωάννης Μέσος 68'
Μαριστάνογλου Συμεών Μέσος
Ντοτσικας Αλέξανδρος Μέσος 50'
77'
Τσέτσος Λάμπρος Μέσος
Σκόρδας Γεώργιος Μέσος 48'
80'
Αποστόλου Ιωάννης Αμυντικός
Μουδάτσος Μιχαήλ Μέσος
Σταθάκος Γεώργιος Αμυντικός
Καλαντζής Στράτος Μέσος
Ζερβός Νικόλαος Τερματοφύλακας
Κολλάς Αναστάσιος Αμυντικός
Τσαγκαρογιαννάκης Εμμανουήλ Μέσος
Παπαδάκης Θωμάς Επιθετικός
Κουρβάς Σταύρος Μέσος
Αναγνωστόπουλος Γεώργιος Επιθετικός
Κατσαρός Ανδρέας Μέσος
Κεραμιδάς Ελευθέριος Αμυντικός
Περσιμιτζής Φώτιος Επιθετικός
Χαραλαμπάκης Ιωάννης Τερματοφύλακας
Σάσσαρης Ιωάννης Μέσος
Βέργος Φώτιος Μέσος
Σιούφας Θεόδωρος Αμυντικός
Ζαχαριουδάκης Δημήτριος Αμυντικός
Παρλατζάς Δημήτριος Μέσος
  2 4
Goals
3
2
Assists
0
0
Yellow Cards
2
4
Red Cards
0
0

Άρθρο

Ένα γεμάτο από πάθος και έντονες συγκινήσεις ματς διεξήχθη ανάμεσα στις ομάδες της ΝΕΜΕΣΙΣ και της ACCENTURE. Αμφότεροι οι αντίπαλοι επιζητούσαν την νίκη και τους τρεις βαθμούς και πάλεψαν μέχρι το τέλος για την κατάκτηση τους. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να προηγηθούν με δύο γκολ διαφορά, αλλά οι φιλοξενούμενοι μπήκαν τελείως μεταμορφωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο, αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους με δύο γρήγορα τέρματα και έφεραν το ματς στα ίσια, ενώ θα μπορούσαν κιόλας να είχαν κάνει και την ανατροπή στο 63ο λεπτό εάν είχαν περισσότερη τύχη, αφού η μπάλα χτύπησε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια της φάσης στο δεξί κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Στο δεύτερο λοιπόν μέρος το παιχνίδι ξεκίνησε ουσιαστικά από το μηδέν, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να προσπαθούν να πετύχουν το χρυσό γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα και την νίκη. Τελικά αυτοί που κατάφεραν να πανηγυρίσουν στο τέλος ήταν οι παίκτες της ΝΕΜΕΣΙΣ, καθώς στο 86ο λεπτό πήραν ξανά το προβάδισμα που κράτησαν μέχρι το τέλος. Σε μεγάλη βραδιά βρέθηκε ο επιθετικός των γηπεδούχων ΑΝΑΓΝΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, που πέτυχε χατ τρικ και ήταν ο πρωταγωνιστής στην μεγάλη νίκη της ομάδας του.

Το φιλμ του αγώνα

16΄ – Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ανήκε στην ομάδα της ACCENTURE με τον ΝΤΙΝΟ μετά από εξαιρετική κοφτή μπαλιά να βγαίνει στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας αλλά το πλασέ που επιχείρησε από το ύψος του πέναλτι αποκρούστηκε με δυσκολία με τα πόδια από τον ΖΕΡΒΟ.

24΄ – GOAL (1-0)

Στην πρώτη της ουσιαστική επίσκεψη στα καρέ των αντιπάλων της η ΝΕΜΕΣΙΣ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά από τον ΚΟΛΛΑ με την μπάλα να παίρνει φάλτσα, τον τερματοφύλακα της ACCENTURE να κάνει κακή εκτίμηση της τροχιάς της με αποτέλεσμα στο δεύτερο δοκάρι ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ που καραδοκούσε με προβολή να την στέλνει στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

31΄ – Ωραία εναλλαγή της μπάλας από τους παίκτες της γηπεδούχου ομάδας, με τον ΚΟΥΡΒΑ να δίνει πάσα στον ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ, που από το ύψος της μεγάλης περιοχής και δεξιά σούταρε δυνατά, με την μπάλα όμως να κοντράρει την τελευταία στιγμή σε αμυντικό και να δίνει το περιθώριο στον ΜΙΧΑΗΛ να προλάβει να την μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία.

32΄ – GOAL (2-0)

Με την ομάδα της ΝΕΜΕΣΙΣ να βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο, στο επόμενο κιόλας λεπτό, με τον ΒΕΡΓΟ αυτή τη φορά βρέθηκε ξανά μέσα στην αντίπαλη περιοχή από τα δεξιά. Το σουτ που επιχείρησε ο παίκτης των γηπεδούχων αποκρούστηκε ασταθώς από τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων με την μπάλα να καταλήγει στον πολύ επικίνδυνο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ που με κεφαλιά από την μικρή περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του αλλά και τα προσωπικά του.

35΄ – Προσπάθεια για αντίδραση από τους παίκτες της ACCENTURE,  από τα δεξιά βγήκε η καλοζυγισμένη σέντρα στον  ΧΡΙΣΤΟΦΗ που απ’ το σημείο του πέναλτι πλάσαρε με την μία τον ΖΕΡΒΟ αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ δίπλα από το δεξιό δοκάρι του γκολκίπερ.

48΄ – GOAL (2-1)

Δεύτερο ημίχρονο στον αγώνα με κερδισμένο πέναλτι για την ομάδα της ACCENTURE. Ο ΣΚΟΡΔΑΣ ανέλαβε την εκτέλεση με τον ΖΕΡΒΟ να πέφτει στην σωστή γωνία, αριστερή της εστίας του να αποκρούει την μπάλα, που χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά πήρε το ριμπάουντ ο ίδιος παίκτης που από την μικρή περιοχή κατάφερε να την στείλει τελικά στα δίχτυα και να δώσει νέα τροπή στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

50΄ – GOAL (2-2)

Αναμπουμπούλα στην άμυνα της ΝΕΜΕΣΙΣ, με τον ΝΤΟΤΣΙΚΑ να εκμεταλλεύεται την εξέλιξη της φάσης που από το σημείο του πέναλτι πλάσαρε με επιτυχία τον αντίπαλο τερματοφύλακα φέρνοντας στα ίσια το ματς και βάζοντας του φωτιά.

59΄ – Μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ από τον ΝΤΙΝΟ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

63΄ – Η μεγαλύτερη στιγμή στον αγώνα ανήκε στην ομάδα της ACCENTURE που λίγο έλειψε να κάνει την ολική ανατροπή και να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ο ΝΤΟΤΣΙΚΑΣ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το δυνατό σουτ με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια ο ΜΑΝΙΣΤΑΝΟΓΛΟΥ από την μικρή περιοχή με κεφαλιά δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα σημαδεύοντας και αυτός με την σειρά του το δεξιό κάθετο δοκάρι του ΖΕΡΒΟΥ.

70΄ – Απάντηση στις χαμένες ευκαιρίες από τον ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ που μετά από βαθιά μπαλιά πήρε την μπάλα από το χώρο της μεσαίας περίπου γραμμής και δεξιά ξεχύθηκε στην κόντρα και μπαίνοντας στην μεγάλη περιοχή καταδιωκόμενος από τους αντιπάλους του σούταρε με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του ΜΙΧΑΗΛ.

86΄ – GOAL (3-2)

Σε ρώσικη ρουλέτα είχε εξελιχθεί το ματς για τις δύο ομάδες που επιδίωκαν το γκολ και την νίκη. Τελικά η ομάδα που τα κατάφερε ήταν η ΝΕΜΕΣΙΣ, με τον ΚΑΤΣΑΡΟ από τα δεξιά να κάνει την σέντρα στο ύψος του πέναλτι στον ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ που αυτή την φορά δεν αστόχησε πετυχαίνοντας το τρίτο προσωπικό του γκολ και χαρίζοντας μ’ αυτό τον τρόπο την νίκη στην ομάδα του.

89΄ – Νέα μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν το ματς στην τελευταία ουσιαστικά φάση του παιχνιδιού. Ο ΝΤΟΤΣΙΚΑΣ βρέθηκε τετ α τετ απέναντι από τον ΖΕΡΒΟ με τον τελευταίο να αποκρούει το πλασέ που επιχείρησε και στην συνέχεια τον ΝΤΙΝΟ από ευνοϊκή θέση από την απέναντι πλευρά της μεγάλης περιοχής να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία, αλλά να την στέλνει να περάσει άουτ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΑΘΑΚΟΣ Γεώργιος, Παίκτης ΝΕΜΕΣΙΣ

«Πολύ ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ισάξιες ομάδες, στο πρώτο ημίχρονο που έπαιζε ο πρόεδρος το είχε καθαρίσει το ματσάκι το είχε στο δύο μηδέν. Μετά με έβγαλε ο εμπαθής προπονητής γιατί είμαι πενηντατεσσάρων, αλλά πέρα από την πλάκα, τα παιδιά ήταν πάρα πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο και κρίθηκε στις λεπτομέρειες το παιχνίδι. Καλή συνέχεια.»

ΠΑΡΛΑΤΖΑΣ Δημήτριος, Προπονητής ACCENTURE

«Στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε δύο γκολ από λάθη προσωπικά, δυστυχώς. Δεν ήμασταν χειρότεροι, αλλάξαμε σύστημα στο δεύτερο ημίχρονο γιατί είχαμε και δύο τραυματισμούς, και παίξαμε με τρία σεντερ μπακ. Βάλαμε και δεύτερο επιθετικό, τους πιέσαμε αρκετά και ισοφαρίσαμε, χάσαμε και μια μεγάλη φάση για την ανατροπή. Ενώ στο τέλος χάσαμε ακόμα μια καλή ευκαιρία στο παιχνίδι να ισοφαρίσουμε σε 3-3. Ούτε σήμερα πήραμε βαθμό, πάμε στο επόμενο.»

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Νέμεσις213Win
Accenture022Loss

Past Meetings

3 - 0
Commercial League
2018-2019
Boca Arena

ACCENTURE - ΝΕΜΕΣΙΣ 3-0

4 - 1
Commercial League
2018-2019
Γήπεδο Χαμοστέρνας

ΝΕΜΕΣΙΣ - ACCENTURE 4-1

3 - 0
Commercial League
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

ACCENTURE - ΝΕΜΕΣΙΣ 3-0