Re-Playboys — Ελληνικά Πετρέλαια 5-2

5 - 2
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
8 Ιανουαρίου 2020 21:00 Commercial Superleague 2019-2020 2 90'

Γήπεδο

Deree
Gravias 6, Ag. Paraskevi 153 42, Greece

KO KO 6 31 39 40 41 42 44 44 45 54 58 63 64 66 75 83 FT
Goals
5
2
Assists
0
0
Yellow Cards
2
4
Red Cards
0
1

Άρθρο

Παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Commercial League διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Αμερικάνικου κολεγίου. Ο αγώνας μεταξύ της RE-PLAYBOYS και των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ είχε ξεκινήσει αλλά είχε διακοπεί στο 25ο λεπτό λόγω βλάβης των προβολέων του γηπέδου BOCA ARENA της Παλλήνης. Μέχρι εκείνο το λεπτό η γηπεδούχος ομάδα είχε πετύχει ένα τέρμα με τον ΜΑΥΡΟ ΟΥΜΒΕΡΤΟ και προηγείτο με 1-0,  ο σκόρερ όμως  του τέρματος αυτού δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι στο DEREE καθόσον ήταν τιμωρημένος. Με το υπέρ της σκορ η RE-PLAYBOYS μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να κλείσει το πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας άλλα δύο γκολ, προηγούμενη με 3-0. Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαραχτήρα αφού η ανωτερότητα των γηπεδούχων ήταν εμφανής και το έργο τους έγινε ακόμα πιο εύκολο μετά και την αποβολή του ΛΟΥΜΗ Ευστράτιου παίκτη των ΕΛ.ΠΕ.

Το φιλμ του αγώνα

6΄ – GOAL (1-0)

Στο πρώτο παιχνίδι που είχε διακοπεί στο 25ο λεπτό, ο ΚΑΣΙΝΑΚΗΣ είχε εκτελέσει κόρνερ από τα αριστερά με τον ΜΑΥΡΟ Ουμβέρτο να πιάνει την κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας και στην συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα.

30΄ – Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού που διεξήχθη στο DEREE, οι παίκτες της RE-PLAYBOYS μπήκαν πιο κεφάτοι και δραστήριοι. Με τον ΠΑΡΣΑΛΗ να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας μετά από εκπληκτική κοφτή μπαλιά στα αριστερά και από το ύψος της μεγάλης περιοχής να πλασάρει τον ΓΚΟΤΣΗ με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, άουτ.

31΄ – GOAL (2-0)

Πίεση ψηλά από τους παίκτες της γηπεδούχου ομάδας, ανάγκασαν τους φιλοξενούμενους να υποπέσουν σε λάθος έξω απ΄ την μεγάλη περιοχή τους, με αποτέλεσμα ο ΚΑΣΙΝΑΚΗΣ που υποδέχτηκε την μπάλα με άψογο πλασέ από πλάγια αριστερά να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

35΄ – Προσπάθεια για αντίδραση από τα ΕΛ.ΠΕ. με τον ΒΛΑΧΟΥΤΣΑΚΟ με ατομική ενέργεια να αποφεύγει δύο αντιπάλους του να κερδίζει και τις κόντρες και μέσα από την μεγάλη περιοχή και πλάγια αριστερά να σουτάρει δυνατά στέλνοντας την μπάλα να χτυπήσει στην εξωτερική πλευρά του κάθετου δοκαριού και στην συνέχεια να περνάει άουτ.

38΄ – Ενέργεια του ΚΑΣΙΝΑΚΗ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή του ΓΚΟΤΣΗ που επιχείρησε από τα δεξιά το δυνατό συρτό διαγώνιο σουτ που πέρασε άουτ δίπλα από το κάθετο δεξιό δοκάρι.

40΄ – GOAL (3-0)

Σειρά του ΠΑΡΣΑΛΗ να κάνει την δική του ατομική ενέργεια, καθώς πήρε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και αριστερά κινήθηκε παράλληλα με την εστία του αντίπαλου γκολκίπερ και από το σημείο του ημικύκλιου σούταρε δυνατά στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό γάμα του ανήμπορου να αντιδράσει ΓΚΟΤΣΗ.

52΄ – Μεγάλη τριπλή χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Και πάλι ο ΠΑΡΣΑΛΗΣ που ήταν πάρα πολύ δραστήριος στο ματς επιχείρησε με ατομική ενέργεια στην μεγάλη περιοχή να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα από τα πλάγια αριστερά, με τον πρώτο όμως να αποκρούει στην κλειστή του γωνία σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο ΚΑΣΙΝΑΚΗΣ από τα αριστερά με τον ΖΑΒΑΚΟΠΟΥΛΟ στο ύψος του πέναλτι να επιχειρεί το σουτ που απομάκρυνε πάνω στην γραμμή ο ΣΥΝΝΕΦΙΑΣ, το ριμπάουντ ο ίδιος παίκτης, νέο σουτ και πάλι πάνω στην γραμμή ο ΣΥΝΝΕΦΙΑΣ απομάκρυνε την μπάλα.

63΄ – GOAL (3-1)

Εκτέλεση φάουλ από τα πλάγια δεξιά από τον ΡΟΔΟΠΟΥΛΟ που γέμισε στην μικρή περιοχή με τον ΣΥΝΝΕΦΙΑ να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του ΒΛΑΣΤΑΡΗ.

66΄ – GOAL (4-1)

Δεν πρόλαβαν να χαρούν λίγο το γκολ που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι αφού ο ΠΕΝΤΑΡΗΣ υπέπεσε σε μεγάλο λάθος στην μεγάλη περιοχή της ομάδας του, γυρίζοντας άτσαλα την μπάλα προς τον γκολκίπερ του χωρίς όμως να έχει δει τον ΤΖΑΟ που την έκλεψε και μέσα από την μικρή περιοχή νίκησε εύκολα τον ΓΚΟΤΖΗ.

75΄ – GOAL (4-2)

Ωραία ενέργεια από τα αριστερά από τον ΣΤΑΥΡΟΥ που ελίχτηκε παράλληλα με την γραμμή του άουτ στην αντίπαλη περιοχή περνώντας όποιον αντίπαλο βρήκε στον δρόμο του και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στον ΣΥΝΝΕΦΙΑ που με πλασέ νίκησε για δεύτερη φορά τον ΒΛΑΣΤΑΡΗ.

83΄ – GOAL (5-2)

Ο ΖΕΡΒΟΣ από τα πλάγια δεξιά έβγαλε την σέντρα στην μικρή περιοχή του ΓΚΟΤΖΗ, αποτυχημένη προσπάθεια για απομάκρυνση από τους αμυντικούς με τον ΚΑΤΣΟ που καιροφυλακτούσε με προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ολοκληρώνοντας την νίκη της ομάδας του .

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΤΖΑΟΣ Πέτρος, Παίκτης RE-PLAYBOYS

«Η ομάδα απέδωσε τα μέγιστα σήμερα αν και με ελλείψεις. Δεν έχουμε ανάγκη κανέναν παίκτη, όλοι όσοι μπαίνουν απ’ τον πάγκο βοηθάν την ομάδα το ίδιο.»

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Re-Playboys325Win
Ελληνικά Πετρέλαια022Loss

Past Meetings