Σόλων (Δ.Σ.Α.) — Re-Playboys

0 - 2
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
18 Νοεμβρίου 2019 21:15 Commercial Superleague 2019-2020 1 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 39 46 46 46 46 46 46 60 62 65 68 68 74 76 FT

Σόλων

Θωμάς Αθανάσιος Επιθετικός
Πολυμενάκος Ιάσωνας 37 Επιθετικός
Τσιώσης Δημήτριος Τερματοφύλακας
Παναγιωτόπουλος Αλέξανδρος 35 Αμυντικός
Βλαχάκης Γεώργιος – Ραφαήλ 16 Επιθετικός
Κουλούρης Φίλιππος Τερματοφύλακας
Βυθούλκας Δημήτριος Αμυντικός 68'
Γιακουμάκης Πέτρος Μέσος
1Αλεξανδρής Δημήτριος 40 Αμυντικός
8Δημόπουλος Κωνσταντίνος Αμυντικός
16Κριτσιώπης Γεώργιος Επιθετικός
24Μπιλίρης Παναγιώτης 29 Μέσος 39'
29Παπαδημητρίου Ηλίας 24 Μέσος
31Παπουλίδης Σωκράτης 42 Μέσος
34Σαρλάς Αθανάσιος Αμυντικός 76'
35Σαρρής Ειρηναίος Αμυντικός
37Τάλιος Αντώνιος Επιθετικός
40Τσιρίγος Αλέξανδρος 1 Αμυντικός
42Τσώνης Στέφανος 31 Μέσος
Βλαστός Φάνης Αμυντικός
Ζαφειράτος Άρης Επιθετικός
Μισαηλίδης Γεώργιος Μέσος
Κανδύλης Αλέξανδρος Μέσος
Ζαρακοβίτης Νικόλαος Μέσος
ΟΥΜΒΕΡΤΟΣ ΜΑΥΡΟΣ
Δάμης Δημήτριος Αμυντικός
Κασινάκης Ιωάννης Επιθετικός
Πολυζωγόπουλος Αβραάμ Μέσος
Κάτσος Δημήτριος Μέσος
Μπαρούνας Σωτήριος Μέσος
  3

Re-Playboys

Βλαστός Φάνης Αμυντικός
Ζαφειράτος Άρης Επιθετικός
Μισαηλίδης Γεώργιος Μέσος
Κανδύλης Αλέξανδρος Μέσος
Ζαρακοβίτης Νικόλαος Μέσος
ΟΥΜΒΕΡΤΟΣ ΜΑΥΡΟΣ 74'
Δάμης Δημήτριος Αμυντικός 68'
Κασινάκης Ιωάννης Επιθετικός 46'
Πολυζωγόπουλος Αβραάμ Μέσος
Κάτσος Δημήτριος Μέσος
Μπαρούνας Σωτήριος Μέσος
Θωμάς Αθανάσιος Επιθετικός
Πολυμενάκος Ιάσωνας Επιθετικός
Τσιώσης Δημήτριος Τερματοφύλακας
Παναγιωτόπουλος Αλέξανδρος Αμυντικός
Βλαχάκης Γεώργιος – Ραφαήλ Επιθετικός
Κουλούρης Φίλιππος Τερματοφύλακας
Βυθούλκας Δημήτριος Αμυντικός
Γιακουμάκης Πέτρος Μέσος
Αλεξανδρής Δημήτριος Αμυντικός
Δημόπουλος Κωνσταντίνος Αμυντικός
Κριτσιώπης Γεώργιος Επιθετικός
Μπιλίρης Παναγιώτης Μέσος
Παπαδημητρίου Ηλίας Μέσος
Παπουλίδης Σωκράτης Μέσος
Σαρλάς Αθανάσιος Αμυντικός
Σαρρής Ειρηναίος Αμυντικός
Τάλιος Αντώνιος Επιθετικός
Τσιρίγος Αλέξανδρος Αμυντικός
Τσώνης Στέφανος Μέσος
  2 1
Goals
0
2
Assists
0
0
Yellow Cards
3
1
Red Cards
0
0

Άρθρο

Στο γήπεδο της Παιανίας και σε εξ αναβολής αγώνα της πρώτης αγωνιστικής αναμετρήθηκαν οι ομάδες του Σόλωνα και των REPLAYBOYS με τους τυπικά φιλοξενούμενους να παίρνουν το τρίποντο με δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης από τους ΔΑΜΗ και ΜΑΥΡΟ. Ήταν ένα αρκετά όμορφο ματς με φάσεις εκατέρωθεν αλλά την ομάδα του coach ΑΒΡΑΣΟΓΛΟΥ να είναι πιο ουσιαστική στην τελική προσπάθεια και δίκαια να είναι αυτή που χαμογέλασε στο τέλος. Στο πρώτο μέρος παρακολουθήσαμε ένα απόλυτα ισορροπημένο ντέρμπι με τους δύο τερματοφύλακες να αναδεικνύονται σε πρωταγωνιστές καθώς είχαν από δύο τουλάχιστον εξαιρετικές επεμβάσεις στο ενεργητικό τους αποτελώντας έτσι τον σημαντικότερο παράγοντα για αυτό το 0-0. Στο δεύτερο μέρος όμως και από τη στιγμή που οι ίδιοι 11 που ξεκίνησαν και τελείωσαν το παιχνίδι για τους REPLAYBOYS δεν έδειξαν σημάδια κούρασης, τα πράγματα άρχισαν να απλουστεύουν. Σιγά σιγά κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και πάτησαν περισσότερο στην αντίπαλη περιοχή απέναντι σε μια ομάδα που έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στη χρησιμοποίηση όλων των παικτών που είχε στη διάθεσή της.

Το φιλμ του αγώνα

10΄- Η πρώτη φάση στο ματς είναι για τον Σόλωνα με έναν ωραίο συνδυασμό του ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΥ με το ΘΩΜΑ και γύρισμα του τελευταίου στη μεγάλη περιοχή όπου η μπάλα απομακρύνεται προς στιγμήν , πάνω όμως στο ΒΛΑΧΑΚΗ που δε διστάζει να δοκιμάσει ένα σουτ με τη μπάλα να περνάει λίγο πιο ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι.

14΄- Από λάθος συνεννόηση στην άμυνα των δικηγόρων , ο ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΣ βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση για γκολ απέναντι από τον ΤΣΙΩΣΗ, αν και κάπως πλάγια, με τον τελευταίο πάντως να κλείνει σωστά την εστία του και να σώζει σε πρώτο χρόνο πριν έρθει ο ΜΠΙΛΙΡΗΣ να πετάξει τη μπάλα κόρνερ.

20΄- Ο ΤΣΙΡΙΓΟΣ κάνει κίνηση από αριστερά και γυρίζει παράλληλα στο ΒΛΑΧΑΚΗ που έχει πατήσει περιοχή και χωρίς να δει καν εστία επιχειρεί ένα αριστερό σουτ όχι μακριά από το δεξί κάθετο δοκάρι που πάντως φάνηκε να ελέγχει ο ΒΛΑΣΤΟΣ.

25΄- Ο ΚΑΣΙΝΑΚΗΣ ελίσσεται από δεξιά για τους REPLAYBOYS , γυρίζει αριστερότερα στον ΖΑΦΕΙΡΑΤΟ που όμως δεν πιάνει γεμάτο το σουτ με τη μπάλα να απομακρύνεται προς στιγμήν όχι πολύ μακριά πάντως και στην εξέλιξή της να δίνεται φάουλ ακριβώς έξω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής.

26΄- Ο ΖΑΡΑΚΟΒΙΤΗΣ ανέλαβε την εκτέλεση χαμηλά και στη δεξιά γωνιά της εστίας με τον ΤΣΙΩΣΗ να πετάγεται και σωτήρια να παραχωρεί κόρνερ.

33΄- Κόρνερ από αριστερά για τον ΣΟΛΩΝ αυτή τη φορά με τον ΠΑΠΟΥΛΙΔΗ να το εκτελεί , καλοτραβηγμένο και τον ΜΠΙΛΙΡΗ ψηλότερα από όλους να πιάνει την κεφαλιά που περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

35΄- Μια βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Σόλωνα με τον ταχύτατο ΖΑΦΕΙΡΑΤΟ να προλαβαίνει τους αντίπαλους αμυντικούς και με το αριστερό να προσπαθεί να τελειώσει τη φάση , κοντά στα δοκάρια του ΤΣΙΩΣΗ αλλά έξω.

40΄- Νέο ρήγμα στην άμυνα των δικηγόρων θα προκαλέσει ο ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΣ που αυτή τη φορά θα κινηθεί στο δεξί άκρο της επίθεσης και θα βγάλει συρτά στη μικρή περιοχή που έχει γεμίσει από δύο συμπαίκτες του όμως ο ΤΣΙΩΣΗΣ και εδώ πολύ σταθερός προλαβαίνει να βουτήξει και να την καπακώσει.

42΄- Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος θα είναι για τον ΣΟΛΩΝ όταν οι ΤΣΙΡΙΓΟΣ-ΒΛΑΧΑΚΟΣ έβγαλαν άλλη μια ωραία συνεργασία όμως ο τελευταίος σε ένα μοναδικό τετ α τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον ΒΛΑΣΤΟ που ενστικτωδώς κρατάει εδώ ανέπαφη την εστία του.

54΄- Φάουλ σε επικίνδυνο σημείο με τον ΜΠΙΛΙΡΗ  να εκτελεί και τη μπάλα να βρίσκει την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

61΄- Ο ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΣ κερδίζει μέτρα και λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή πιάνει ένα πολύ δυνατό δεξί σουτ που με δυσκολία θα απομακρύνει ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ που έχει αντικαταστήσει τον ΤΣΙΩΣΗ από το 46ο λεπτό.

63΄- Φάση για τους δικηγόρους της Αθήνας με πρωταγωνιστή τον ΚΡΙΤΣΙΩΠΗ ο οποίος προσπάθησε με προβολή να χριστεί σκόρερ και τη μπάλα να μην του κάνει το χατίρι αφού έφυγε μόλις έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

65΄- GOAL ( 0-1)

Ο φιλοξενούμενοι ανοίγουν το σκορ όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα δεν απομακρύνεται με ασφάλεια στην πρώτη κεφαλιά της άμυνας, πήρε μεγάλο ύψος, έγινε διεκδικήσιμη και έδωσε την ευκαιρία στο ΔΑΜΗ να σηκωθεί ψηλότερα από όλους και να τη στείλει στη δεξιά γωνία της εστίας του ΚΟΥΛΟΥΡΗ.

70΄- Ο ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΣ θα φύγει για άλλη μια φορά στην πλάτη της άμυνας και θα σουτάρει δυνατά στο δεξί Γ και τον ΚΟΥΛΟΥΡΗ να κάνει πολύ μεγάλη επέμβαση σώζοντας εδώ βέβαιη παραβίαση.

74΄- GOAL ( 0-2)

Ο ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΜΑΥΡΟΣ κλειδώνει τη νίκη των REPLAYBOYS όταν εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο μια γλυκιά σέντρα στην καρδιά της περιοχής και με καρφωτή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

80΄- Ο ίδιος παίκτης θα εκτελέσει και ένα φάουλ σε πολύ καλή θέση ,αυτή τη φορά ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ παρακολουθεί την πορεία της μπάλας και απομακρύνει.

82΄- Ο ΤΑΛΙΟΣ θα κλέψει για την ομάδα του Σόλωνα και θα πατήσει ωραία στον επερχόμενο ΤΣΩΝΗ που δοκιμάζει λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή ένα δυνατό ευθύβολο σουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

88΄- Το γκολ της βραδιάς πήγε να βάλει ο ΜΠΑΡΟΥΝΑΣ για τους REPLAYBOYS περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του πριν φτάσει απέναντι από τον ΚΟΥΛΟΥΡΗ που πραγματοποιεί νέα σπουδαία επέμβαση.

 

Κόρνερ 6-6

 

 Δηλώσεις πρωταγωνιστών :

 

 

REPLAYBOYS ( Δάμης Δημήτρης) :

΄΄ Ωραίο ματς , δυνατό , πιστεύω το κερδίσαμε στη δύναμη και σε κάποιες λεπτομέρειες. Καλή συνέχεια στα παιδιά΄΄.

 

Σόλων ( Βλαχάκης Γιώργος) :

 

΄΄Σήμερα ήμασταν αρκετά καλοί στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε έρθει όλοι οπότε κάναμε rotation. Θεωρούμε ότι είχαμε καλή εικόνα στο ματς, οι αντίπαλοί μας ήταν πιο ουσιώδεις και τελικά πήραν το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα και ελπίζω να τα ξαναπούμε στο μέλλον΄΄.

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Σόλων000Loss
Re-Playboys022Win

Past Meetings

1 - 5
Commercial Superleague
2018-2019
Γήπεδο Παιανίας

REPLAYBOYS - ΣΟΛΩΝ 1-5

4 - 6
Commercial Superleague
2018-2019
Γήπεδο Παιανίας

ΣΟΛΩΝ - REPLAYBOYS 4-6