Τοξότης Πέυκης — Δράκων 2-6

2 - 6
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Τελικό
28 Ιανουαρίου 2018 11:00 Commercial Cup 2017-2018 90'

Γήπεδο

Δημοτικό Στάδιο Πέυκης
Dimokratias 53, Pefki 151 21, Greece

KO KO 3 41 45 60 65 65 65 70 72 72 86 90 FT
Goals
2
5
Assists
0
0
Yellow Cards
2
2
Red Cards
0
0

Άρθρο

Ανανεωμένος και πολύ φρέσκος ο Δράκων καθάρισε από νωρίς το πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στον Τοξότη Πεύκης μέσα στην Πεύκη. Το ευρύ σε νίκη σκορ που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς αλλά είναι αξιοσημείωτο πώς τα τέσσερα από τα έξη τέρματα που πέτυχαν οι παίκτες του Δράκοντα ήταν εντυπωσιακά και το ένα καλύτερο από το άλλο. Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε πολύ άσχημη μέρα και τίποτα από ότι έκαναν δεν τους έβγαινε. Έτσι τα νεύρα και η απογοήτευση μαζί με το κυνήγι του σκορ από νωρίς έφεραν στεναχώρια στο στρατόπεδο του Τοξότη που εύχονται να ξεχάσουν γρήγορα το ματς αυτό.

Το φιλμ του αγώνα

3′ (1-0) Εντυπωσιακό σουτ του Κεσσέ το από την δεξιά γωνία της περιοχής στο δεξί παράθυρο της εστίας του Μάνθου.

18′ Σέντρα του Στάικου από τα δεξιά, πλασέ του Μανωλίτση στην κίνηση πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπακάλη.

23′ Βαθιά μπαλιά του Κοζανίδη από την άμυνα προς τον Κεσσέ, με τον επιθετικό του Δράκωντα να περνάει στο σπριντ τον προσωπικό του αντίπαλο αλλά το πλασέ του μπροστά στο Μάνθο πέρασε άουτ.

26′ Εναλλαγές Μιτσάκου Α. και Αναστασόπουλου με τον τελευταίο να κάνει το συρτό σουτ έξω από την περιοχή και τη μπάλα να περνάει δίπλα από τη ρίζα του δεξιού δοκαριού.

41′ (0-2) Εκτέλεση φάουλ του Κοζανίδη από τα αριστερά, ασταθής απόκρουση του Μάνθου με τον Μορφόπουλο να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα.

45′ (0-3) Κοζανίδης στον Αναστασόπουλο ο οποίος έκανε το κοντρόλ και με ψύχραιμο σουτ από τα 20 μέτρα έστειλε τη μπάλα στο δεξί παράθυρο της εστίας.

60′ (1-3) Πάσα του Δούση Ν. στον Μεσάζο που έκανε τον τεχνικό σουτ από τα δεξιά στην δεξιά γωνία της εστίας.

70′ (1-4) Σέντρα του Καραμανέα από τα δεξιά, λάθος διώξιμο του Ζήκου Α. έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

72′ (2-4)  Ο Κλείδας Φ. βρήκε τον αμαρκάριστο Δούση Ν. μέσα στην περιοχή με τον τελευταίο να μειώνει το σκορ με συρτό σουτ.

80′ Δυνατό σουτ του Κλείδα Φ. από πλεονεκτική θέση πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπακάλη.

82′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δούση Γ. από το ημικύκλιο της περιοχής λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

86′ (2-5) Ο Νικολαΐδης βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Νιτσάκο Α. ο οποίος έφτασε μέχρι την γραμμή του άουτ γύρισε στον Πετρακόπουλο με τον επιθετικό των φιλοξενούμενων να κάνει το πλασέ στην κίνηση και να βάζει το όνομα του στην λίστα των σκόρερ με όμορφο σουτ.

90′ (2-6) Εκπληκτικό σουτ του Πετρακόπουλου έξω από την περιοχή στο δεξί παράθυρο της εστίας γράφοντας το τελικό σκορ.

MVP

ΚΟΖΑΝΙΔΗΣ

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ : ΔΟΥΣΗΣ Ν., ΜΕΣΑΖΟΣ, ΚΛΕΙΔΑΣ Φ.

ΔΡΑΚΩΝ : ΠΕΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΣΣΕΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κλείδας Κοσμάς  (Τοξότης Πεύκης )

Σήμερα χάσαμε δίκαια. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο που έβαλε 6 γκολ σε μια ομάδα που είχε δεχτεί 5 μόνο μέχρι το σημερινό παιχνίδι . Το σκορ ασφαλώς και δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα μας αλλά είναι ώρα ο καθένας από μας να κάνει την αυτοκριτική του κ να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Παρόλα αυτά ο Τοξότης δεν σταματάει σε μια ήττα όσο βαριά κ αν είναι. Συνεχίζουμε .

Μαυρογιάννης Γιώργος (Δράκων)

Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι. Η αντίπαλη ομάδα ήταν πολύ καλή ομάδα. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο φάνηκε πως θα κρινόταν στο γκολ αλλά τελικά μπήκαν πολλά γκολ. Μπήκαμε πολύ καλά προηγηθήκαμε 0-3, παίξαμε ήρεμα σωστά και με τις σωστές αντεπιθέσεις τελειώσαμε το ματς 2-6. Συγχαρητήρια στους αντιπάλους για το ωραίο παιχνίδι και συνεχίζουμε.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Τοξότης Πέυκης022Loss
Δράκων336Win