ΤΟΞΟΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ – ACCENTURE 3-2

3 - 2
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
21 Ιανουαρίου 2018 22:01 Commercial League 2017-2018 8 90'

Γήπεδο

Δημοτικό Στάδιο Πέυκης
Dimokratias 53, Pefki 151 21, Greece

KO KO 6 32 35 39 44 51 58 78 FT
Goals
3
2
Assists
0
0
Yellow Cards
1
2
Red Cards
0
0

Άρθρο

Δυνατό ξεκίνημα από τον Τοξότη που όμως δεν κατάφερε τις ευκαιρίες του να τις κάνει γκολ. Αυτό το κατάφερε η Accenture η οποία έκανε γκολ την πρώτη καλή ευκαιρία της. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και με ανατροπή πήγα στην ανάπαυλα με βραχεία κεφαλή. Νέο γκολ του Μπαρτζώκα έδωσε αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του. Όλα έδειχναν ότι η συνέχεια θα ήταν ανάλογη και πως ο Τοξότης θα καθάριζε το ματς άνετα. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία του λέξη και με ένα εντυπωσιακό γκολ από τον αρχηγό τους Σερελεά έκαναν το ματς ντέρμπι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος του αγώνα.

Το φιλμ του αγώνα

2′ Βαθιά μπαλιά από την άμυνα της Accenture προς τον Ντίνο ο οποίος πέρασε στο σπριντ τον προσωπικό του αντίπαλο όμως το σουτ που έκανε στην κίνηση πέρασε ελάχιστα άουτ.

7′ Κεφαλιά του Μπαρτζώκα σε κόρνερ του Δούση Γ. από τα δεξιά πέρασε δίπλα από τη δεξιά συμβολή των δοκών.

15′ Φάουλ για τον Τοξότη από τα αριστερά με τον Δούση Γ. να βρίσκει τον Μπαρτζώκα, ο οποίος πήδηξε ψηλότερα από όλους, αλλά η κεφαλιά από τη μικρή περιοχή πέρασε άουτ.

24′ Ατομική προσπάθεια του Δούση Ν. από τα δεξιά μπήκε στην περιοχή όμως το σουτ του εξουδετέρωσε ο Παϊζής μπλοκάροντας στη δεξιά του γωνία.

32′ (1-0) Κόρνερ από τα δεξιά με τον Ντίνο να γεμίζει, κεφαλιά του Ανδρικόπουλου έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Γαζεπίδης Α. Εκτέλεση πάλι του κόρνερ από τον Ντίνο αυτή τη φορά όμως από τα αριστερά, κεφαλιά του Τσόλκα στα δίχτυα.

35′ (1-1) Άμεση απάντηση από τον Τοξότη όταν στον συνδυασμό Ασλάνογλου Μπαρτζώκα ο τελευταίος με διαγώνιο σουτ από τα αριστερά έφερε ξανά το ματς στα ίσια.

44′ ( 2-1) Κόρνερ από τα δεξιά με τον Δούση Γ. λάθος του Παϊζή κεφαλιά ανάποδη του Κλείδα Φ. στα δίχτυα.

51′ (3-1) Απευθείας φάουλ του Δούση Γ. απέκρουσε ασθενώς ο Παΐζης με τον Μπαρτζώκα να το εκμεταλλεύεται και να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

60′ Σέντρα σουτ του Ασλάνογλου από πολύ πλάγια θέση τράνταξε το δεξί δοκάρι και στην επαναφορά έδιωξαν οι αμυντικοί της Accenture.

72′ Κλέψιμο Ταλούμη απέφυγε δυο αντιπάλους και μέσα από την περιοχή σούταρε διαγώνια με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από τη ρίζα του δεξιού δοκαριού.

75′ Λάθος απόκρουση των αμυντικών της Accenture, έκλεψε ο Ζιάζιος που προσπάθησε με ψηλοκρεμαστό σουτ να στείλει τη μπάλα πάνω από τον Παϊζή του έκανε έξοδο, όμως αυτή πέρασε άουτ.

78′ (3-2) Σέντρα του Ταλούμη από τα δεξιά προς τον Σερελεά, με τον αρχηγό της Accenture να κάνει το εναέριο πλαϊνό βολ πλανέ και να πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό γκολ.

MVP

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ: ΔΟΥΣΗΣ Ν., ΔΟΥΣΗΣ Γ., ΚΛΕΙΔΑΣ ΚΩΣ.

ACCENTURE: ΣΕΡΕΛΕΑΣ, ΝΤΙΝΟΣ, ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αρβανίτης Γιάννης (Τοξότης Πεύκης):

Καλή Χρονιά σε όλους. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου που έκανε ένα ωραίο ματς ποιοτικό. Η ομάδα η Accenture ήρθε πολύ απελευθερωμένη, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο δεν κλείστηκε πίσω. Διεκδίκησε πολλά στο παιχνίδι και θα μπορούσε να είχε πάρει και κάτι καλύτερο. Εμείς δείξαμε σοβαρότητα, ισοφαρίσαμε γρήγορα το πρώτο γκολ και από εκεί και ύστερα βγήκαμε μπρος κάναμε φάσεις βάλαμε άλλα δυο αλλά στο τέλος έγινε ντέρμπι όπως ακριβώς έπρεπε να γίνει.

Σερελεάς Παναγιώτης (Accenture):

Είχαμε δύσκολο έργο από την αρχή, το γνωρίζαμε και πιστεύω ότι παίξαμε καλά. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην άλλη ομάδα και συνεχίζουμε.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Τοξότης Πέυκης213Win
Accenture112Loss