Σόλων (Δ.Σ.Α.) — Meditrend 1-2

1 - 2
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Τελικό
30 Ιανουαρίου 2018 21:30 Commercial Cup 2017-2018 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 7 31 40 44 44 46 46 46 55 55 64 64 68 74 75 76 FT

Σόλων

ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ Τερματοφύλακας
Αλεξανδρής Δημήτριος Αμυντικός
ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Δημόπουλος Κωνσταντίνος Αμυντικός
Κριτσιώπης Γεώργιος Επιθετικός
ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Μπάρτζης Νικόλαος Τερματοφύλακας
Μπουτσικάρης Λεωνίδας Αμυντικός
Μυλωνάς Χρήστος Αμυντικός
Παλαιογιάννης Ευάγγελος Αμυντικός
Παπουλίδης Σωκράτης Μέσος
Ροζάκης Παναγιώτης – Αλέξανδρος Επιθετικός
Συρίγος Αργύρης Επιθετικός 31'
44'
Τάλιος Αντώνιος Επιθετικός
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Τσιρίγος Αλέξανδρος Αμυντικός
Τσουκαλάς Βασίλειος Αμυντικός
Χριστόπουλος Χρίστος Αμυντικός
Χρυσάφης Δημήτριος Αμυντικός
Βάγγερ Φρειδερίκος
Ξενάκης Νικόλαος
Τριαντάφυλλος Αλέξανδρος
Καλιακούδας Δημοσθένης
Ευαγγελάτος Πέτρος
Μπελίτσης Ιωάννης
Αλευρόπουλος Δημήτριος
ΚΑΠΕΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
Πανούσης Αντώνιος
Λάγιος Νικόλαος
ΚΟΒΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΙΤΣΙΜΠΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΣΕΡΜΠΕΤΖΟΓΛΟΥ
ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΑΚΟΣ
  1 1

Meditrend

Αλευρόπουλος Δημήτριος Τερματοφύλακας
Βάγγερ Φρειδερίκος
Ξενάκης Νικόλαος 44'
Τριαντάφυλλος Αλέξανδρος
Καλιακούδας Δημοσθένης 7'
Ευαγγελάτος Πέτρος
Μπελίτσης Ιωάννης 40'
75'
ΚΑΠΕΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
Πανούσης Αντώνιος
Λάγιος Νικόλαος
ΚΟΒΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΙΤΣΙΜΠΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΣΕΡΜΠΕΤΖΟΓΛΟΥ
ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΑΚΟΣ 64'
ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ
Αλεξανδρής Δημήτριος Αμυντικός
2ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
7ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Δημόπουλος Κωνσταντίνος Αμυντικός
Κριτσιώπης Γεώργιος Επιθετικός
22ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Μπάρτζης Νικόλαος Τερματοφύλακας
Μπουτσικάρης Λεωνίδας Αμυντικός
Μυλωνάς Χρήστος Αμυντικός
28Παλαιογιάννης Ευάγγελος Αμυντικός
Παπουλίδης Σωκράτης Μέσος
33Ροζάκης Παναγιώτης – Αλέξανδρος Επιθετικός
Συρίγος Αργύρης Επιθετικός
Τάλιος Αντώνιος Επιθετικός
39ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Τσιρίγος Αλέξανδρος Αμυντικός
Τσουκαλάς Βασίλειος Αμυντικός
Χριστόπουλος Χρίστος Αμυντικός
Χρυσάφης Δημήτριος Αμυντικός
  2 3
Goals
1
2
Assists
0
0
Yellow Cards
0
3
Red Cards
1
0

Άρθρο

Σ’ ένα μέτριο ποιοτικά αγώνα η ομάδα της MEDITREND κατάφερε να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς για την  πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης του κυπέλλου της Commercial. Η φιλοξενούμενη ομάδα παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς και παίζοντας με αντεπιθέσεις κατάφερε να «πληγώσει» δύο φορές την ομάδα του ΣΟΛΩΝΑ. Η γηπεδούχος ομάδα είχε την κατοχή της μπάλας, πίεζε ψηλά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες και να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή. Οι περισσότερες λοιπόν επιθέσεις της εκδηλώνονταν είτε με μακρινά σουτ, είτε με στημένες φάσεις. Ο αγώνας παιζόταν διαρκώς στο μισό γήπεδο, αλλά οι παίκτες της MEDITREND ήταν καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και προσηλωμένοι στην αμυντικά τους καθήκοντα δεν επέτρεπαν να δημιουργηθεί ιδιαίτερη απειλή μπροστά από την εστία του ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟΥ. Όποτε βέβαια χρειάστηκε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έδωσε το παρόν και πραγματοποίησε σπουδαίες αποκρούσεις. Το πρώτο ημίχρονο λοιπόν τέλειωσε με το σκορ να έχει διαμορφωθεί στο 1-2 και το έργο των παικτών του ΣΟΛΩΝΑ για την επανάληψη να γίνεται ακόμα δυσκολότερο, καθόσον αποβλήθηκε στο 44΄ λεπτό ο ΣΥΡΙΓΟΣ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το φιλμ του αγώνα:

7΄- GOAL (0-1)

Εξαιρετική αντεπίθεση για την ομάδα της MEDITREND, με τον ΒΑΓΓΕΡ από τα δεξιά να βγάζει μακρινή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ που βγήκε μόνος του απέναντι από τον ΚΑΠΕΡΩΝΗ, πλασάροντας τον εύστοχα στην αριστερή του γωνία, ανοίγοντας το σκορ.

21΄ – Πρώτη ευκαιρία για την ομάδα του ΣΟΛΩΝΑ, που φαινόταν επηρεασμένη από το γρήγορο γκολ που δέχτηκε, με τον ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ να πιάνει το δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

28΄ –  Και ενώ όλος ο ΣΟΛΩΝΑΣ είχε βγει μπροστά και πίεζε την MEDITREND στο μισό γήπεδο για την ισοφάριση, στην κόντρα και πάλι ο  ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑΣ έχασε την μεγάλη ευκαιρία να σημειώσει το δεύτερο του γκολ και να «τελειώσει» το παιχνίδι. Την τελευταία στιγμή ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων ενεργώντας γρήγορα, βγήκε έξω απ’ την μεγάλη περιοχή και τον έκοψε με τα πόδια, την στιγμή που επιχειρούσε να τον περάσει και να μπει με την μπάλα στα δίχτυα.

31΄ – GOAL (1-1)

Και απ’ την στιγμή που δεν έγινε το 0-2, οι γηπεδούχοι που πίεζαν ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους κατάφεραν να πετύχουν την ισοφάριση. Σκαφτή κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας από τον ΠΑΠΟΥΛΙΔΗ που διέσπασε για πρώτη φορά την καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή της MEDITREND, με αποτέλεσμα να βγει μόνος του ο ΣΥΡΙΓΟΣ απέναντι από τον ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟ και να τον πλασάρει με επιτυχία στην δεξιά του γωνία.

36΄ – Δυνατό σουτ του ΠΑΠΟΥΛΙΔΗ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, με τον τελευταίο να εκτινάσσεται και να αποκρούει την μπάλα σε κόρνερ.

39΄ – Συνέχεια της πίεσης απ’ την ομάδα του ΣΟΛΩΝΑμε τον ΤΑΛΙΟ αυτή την φορά από τα δεξιά, απ’ το ύψος της μεγάλης περιοχής να πιάνει το δυνατό σουτ, με τον ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟ και πάλι να μπλοκάρει την μπάλα σταθερά.

40΄- GOAL (1-2)

Η ομάδα της MEDITREND εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, με την μπάλα να εισέρχεται στην μεγάλη περιοχή της ομάδας του ΣΟΛΩΝΑ. Η αμυντική γραμμή των γηπεδούχων έκανε κακή εκτίμηση και γυρίζοντας την μπάλα προς τα πίσω προς τον τερματοφύλακα, ο ΜΠΕΛΙΤΣΗΣ που είχε «τρυπώσει» ανάμεσα τους έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενάντια στην ροή του αγώνα.

44΄- Αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα για τον ΣΥΡΙΓΟ, παίκτη του ΣΟΛΩΝΑ.

70΄- Στο δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα είχε και πάλι την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει κλασικές φάσεις για γκολ καθώς έβρισκε απέναντι της μια στιβαρή αμυντική γραμμή. Αποτέλεσμα ήταν να μην μπορεί να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή και  να δημιουργεί την πρώτη της ευκαιρία μετά από 25΄ λεπτά με μακρινό σουτ του ΠΑΠΟΥΛΙΔΗ που πέρασε λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

71΄ – Συνεπεία της μεγάλης πίεσης ήταν τα πολλά κερδισμένα κόρνερ για τους γηπεδούχους. Σ’ ένα απ’ αυτά που εκτέλεσε ο ΠΑΛΑΙΟΓΙΑΝΝΗΣ από τα δεξιά, έπιασε την καρφωτή κεφαλιά απ’ το ύψος της μεγάλης περιοχής ο ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΡΗΣ, με τον ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟ όμως να είναι και πάλι σε ετοιμότητα και να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα.

83΄ – Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον ΤΣΙΡΙΓΟ λίγο έξω απ’ την μεγάλη περιοχή και δεξιά, με τον τερματοφύλακα της MEDITREND να μπλοκάρει σταθερά στην δεξιά του γωνία.

87΄ – Μακρινό δυνατό σουτ απ’ τον ΠΑΠΟΥΛΙΔΗ με τον ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟ να εκτινάσσεται εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία και να αποκρούει την μπάλα σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.  

Δηλώσεις:

ΜΥΛΩΝΑΣ Χρήστος, Παίκτης-Αρχηγός ΣΟΛΩΝΑ

«Δυστυχώς χάσαμε το πρώτο ημίχρονο άδικα, ενώ μπορούσαμε να είμαστε μπροστά στο σκορ βρεθήκαμε να είμαστε πίσω με 2-1, είχαμε μια ατυχή αποβολή στο 44΄ και εκεί πιστεύω το παιχνίδι γύρισε εναντίον μας. Στο δεύτερο ημίχρονο παρ’ ότι δέκα είχαμε καθολική υπεροχή κάναμε πολλές ευκαιρίες, δυστυχώς δεν ισοφαρίσαμε. Προχωράμε και όλα καλά.»

ΞΕΝΑΚΗΣ Νικόλαος, Παίκτης MEDITREND

«Σήμερα παίξαμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι για τις δυνατότητες μας. Παίζαμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα, νομίζω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, δεν κάνανε κλασικές ευκαιρίες τα παιδιά, νομίζω ότι είχαμε πιο κλασικές ευκαιρίες. Σίγουρα και η κόκκινη κάρτα που έγινε μας βοήθησε ακόμα περισσότερο, νομίζω ότι είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα, συνεχίζουμε, συγχαρητήρια στα παιδιά, καλή συνέχεια σε όλους.»

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Σόλων101Loss
Meditrend202Win

Past Meetings

1 - 3
Commercial Superleague
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

MEDITREND - ΣΟΛΩΝ (Δ.Σ.Α.) 1-3