ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ – ΝΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 2018

7 - 2
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
4 Φεβρουαρίου 2019 21:45 Group B 2018-2019 Κ 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Αγίων Αναργύρων
Agioi Anargyroi 135 62, Greece

KO KO 10 17 22 24 30 31 46 46 46 46 46 46 46 48 53 56 65 73 75 80 FT
Goals
7
2
Assists
5
2
Yellow Cards
1
0
Red Cards
0
0

Άρθρο

Σε αγώνα για την τρίτη αγωνιστική του κυπέλλου της Commercial αναμετρήθηκαν οι ομάδες του Σκλαβενίτη και του Απόλλωνα Γαλατσίου με τους γηπεδούχους να φτάνουν σε μια εύκολη επικράτηση με το ευρύ 7-2.Τα πρώτα είκοσι λεπτά πέρασαν σχετικά ανώδυνα για τις δύο ομάδες μόλις όμως ο Σκλαβενίτης άνοιξε το σκορ τα πράγματα απλούστευσαν αρκετά για αυτόν καθώς στη συνέχεια πέραν των επτά τερμάτων που σημείωσε, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια και γενικότερα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι παρόλο που είχαν εξ αρχής δύσκολο έργο μιας και αγωνίζονται μια κατηγορία κάτω από τους αντιπάλους τους πάλεψαν το παιχνίδι ως το 60΄περίπου με το σκορ στο 4-2 αλλά στη συνέχεια κουράστηκαν, δεν είχαν και μεγάλο βάθος στον πάγκο για να φρεσκάρουν περισσότερο την ομάδα τους και μοιραία το σκορ στο τέλος ξέφυγε.

 

Το φιλμ του αγώνα

6΄  – Πρώτη φάση στο ματς για το Σκλαβενίτη με τον ALBIN DINE KLODI να φεύγει από δεξιά και να βγάζει την παράλληλη σέντρα, ο ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟΣ πέφτει και μπλοκάρει πριν ο ΠΟΥΛΙΟΣ γίνει επικίνδυνος.

10΄- Κίτρινη στον ΠΟΥΛΙΟ για διαμαρτυρία.

19΄– GOAL (1-0)

Ο ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ βγάζει μια ψηλοκρεμαστή σέντρα από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, ο ALBIN DINE KLODI προλαβαίνει τη μπάλα πριν περάσει την τελική γραμμή και γυρίζει στο ύψος του πέναλτι όπου ο ΠΟΥΛΙΟΣ δεν δυσκολεύεται να ανοίξει το σκορ.

23’ – GOAL (2-0)

Πολύ όμορφο γκολ από τον ΣΤΑΜΟ που ενώ κινείται με τη μπάλα εκτός περιοχής, βρίσκει όσο χώρο χρειάζεται για να εξαπολύσει έναν κεραυνό και να αφήσει άγαλμα τον ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟ διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

24΄GOAL (3-0)

Πολύ άσχημο πεντάλεπτο για την άμυνα του ΑΠΟΛΛΩΝ που δέχεται και τρίτο τέρμα ξανά με τον ΠΟΥΛΙΟ.Mε τη σέντρα ,οι γηπεδούχοι κλέβουν τη μπάλα και φεύγουν στην αντεπίθεση με τον ALBIN DINE KLODI από τα δεξιά που βγάζει δεύτερη ασίστ στον επερχόμενο ΠΟΥΛΙΟ όπου προλαβαίνει όλη την αντίπαλη άμυνα και με ωραία προβολή στέλνει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

28’- Ο ΣΤΑΜΟΣ δεν παρακολουθείται στενά και δοκιμάζει ξανά το πόδι του με τη μπάλα να χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι και να απομακρύνεται.

33’ – GOAL (3-1)

Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους ουσιαστικά επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ καταφέρνουν να σκοράρουν. Βαθύ γέμισμα έξω δεξιά όπου κινείται ο ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑΣ ο οποίος κάνει όμορφη κίνηση και σέντρα ακριβείας στον ΚΑΪΤΑΤΖΗ που με το αριστερό νικάει τον ΜΗΤΡΟΥΣΗ.

35’ – GOAL (4-1)

Δεν κράτησε πολύ η χαρά για την ομάδα του Γαλατσίου καθώς στην επόμενη επίθεση του Σκλαβενίτη ο προωθημένος ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗΣ βρίσκεται ξεχασμένος στην καρδιά της περιοχής και σημαδεύει σωστά στην αφύλακτη γωνία της εστίας.

48΄- GOAL (4-2)

Ο ΤΣΕΛΙΟΣ βρίσκει πολύ έξυπνα τον ΚΑΪΤΑΤΖΗ και ο τελευταίος φτάνει απέναντι από τον ΚΟΛΟΝΕΛΟ ,που έχει πάρει θέση κάτω από τα γκολπόστ του Σκλαβενίτη, τον οποίο και νικάει διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

59΄- GOAL (5-2)

Μετά από εκτέλεση κόρνερ και ασθενή απομάκρυνση της μπάλας, ο νεοεισελθόν ΣΚΟΥΦΗΣ στρώνει στον ΣΤΑΜΟ που με δυνατό ευθύβολο σουτ δεν αφήνει περιθώριο αντίδρασης στον ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟ.

66΄- Φάση για τον ΑΠΟΛΛΩΝ με τον ΚΟΥΛΗ που ελίσσεται από αριστερά όπως επιτίθεται η ομάδα του, περνάει από δύο παίκτες του Σκλαβενίτη και μπαίνοντας από πλάγια θέση στην περιοχή προσπαθεί να τελειώσει μόνος του τη φάση αλλά το πλασέ του είναι αδύναμο.

68’ – Σπουδαία επέμβαση του ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟΥ σε σουτ του ΣΤΑΜΟΥ λίγο μέσα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής.

73΄- Ο ΛΑΓΙΟΣ βγάζει μια πολύ όμορφη πάσα με το εξωτερικό στον ΚΑΪΤΑΤΖΗ που απέναντι από τον ΚΟΛΟΝΕΛΟ σουτάρει λίγο έξω. Λίγο έλειψε να κάνει χατ τρικ σε αυτή τη φάση ο φορ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

75΄- GOAL (6-2)

Ο ΡΟΥΣΣΟΣ σπάει το offside και βρίσκεται ξεχασμένος απέναντι από τον ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟ τον οποίο και νικάει σουτάροντας πολύ δυνατά στο δεξί παραθυράκι της εστίας του.

83΄- GOAL (7-2)

Ο ΣΟΥΣΑΜΙΔΗΣ βρίσκεται ξεχασμένος στην καρδιά της άμυνας του ΑΠΟΛΛΩΝ, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ σε αυτή τη φάση, και ανενόχλητος θα πλασάρει σωστά και θα διευρύνει το προβάδισμα της ομάδας του.

85΄- Πέναλτι πολύ σωστά υποδεικνύει ο ΛΙΑΠΗΣ στην ανατροπή του ΕΥΘΥΜΙΟΥ από τον ΝΙΚΑ. Όμως ο ΛΑΓΙΟΣ που ανέλαβε την εκτέλεση χάνει την ευκαιρία να μειώσει το σκορ καθώς σουτάρει συρτά στην αριστερή γωνιά του ΚΟΛΟΝΕΛΟΥ που πέφτει και μπλοκάρει σταθερά!

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Σκλαβενίτης437Win
Απόλλων Γαλατσίου112Loss