Σκλαβενίτης — Ελληνικά Πετρέλαια 5-1

5 - 1
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Τελικό
30 Ιανουαρίου 2018 21:45 Commercial Cup 2017-2018 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Χαμοστέρνας

KO KO 15 25 70 74 77 80 FT
Goals
5
1
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0

Άρθρο

Δύσκολο ματς παρά το ευρύ σκορ για τον Σκλαβενίτη. Από την αρχή του αγώνα οι παίκτες των γηπεδούχων είχαν στριμώξει τους αντιπάλους τους και πέτυχαν στην πρώτη μισή ώρα δυο γκολ. Από εκεί και ύστερα οι φιλοξενούμενοι μείωσαν την πίεση των αντιπάλων πήρων μέρος του κέντρο και ισορρόπησαν τον αγώνα. Ήταν λίγο φλύαροι στην τελική ενέργεια και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δώσει στην επανάληψη την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πετύχουν και άλλα τέρματα. Πλέον η διαφορά στο σκορ μεγάλωνε όπως και οι κούραση των παικτών των ΕΛΠΕ. Το τελικό σκορ κρίνεται δίκαιο αλλά θα μπορούσαν και οι δυο ομάδες να έχουν πετύχει περισσότερα γκολ.

Το φιλμ του αγώνα

15′ (1-0) Ο Ρούσσος έτρεξε όλη τη δεξιά πλευρά της επίθεσης του Σκλαβενίτη έκανε και την παράλληλη σέντρα προς τον Ντεντόπουλο με τον τελευταίο να κάνει το πλασέ στην κίνηση και να ανοίγει το σκορ.

23′ Εναλλαγές Ρούσσου Ντεντόπουλου με τον πρώτο να γίνεται αποδέκτης της τελικής πασάς μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που έκανε έδιωξε με υπερένταση ο Νικολάου Θ. με τα πόδια.

25′ (2-0)Διαγώνια μπαλιά του Πούλιου στην πλάτη της άμυνας στον Ρούσσο ο οποίος έκανε το στοπάρισμα και με δυνατό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ.

28′ Σέντρα από τα δεξιά του Κισκήρα κεφαλιά του Ντεντόπουλου από το σημείο του πέναλτι μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Νικολάου Θ.

53′ Ατομική προσπάθεια του Ντεντόπουλου από τα δεξιά πέρασε τρεις αμυντικούς πάσαρε στον Ζυγούρη που έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση με τον Νικολάου Θ. να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

57′ Διαγώνιο σουτ του Ρούσσου από πλάγια θέση και  δεξιά προλαβαίνοντας την έξοδο του Νικολάου ανάγκασε τον Τρυφωνίδη να διώξει με υπερπροσπάθεια πάνω στη γραμμή.

63′ Ο Πούλιος με φοβερή επιτάχυνση απαλλαχτείτε από δύο αντιπάλους αλλά το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι.

67′ Κεραυνός του Ντεντόπουλου από την γραμμή της περιοχής ανάγκασε τον Νικολάου Θ. να κάνει την απόκρουση του αγώνα διώχνοντας σε κόρνερ.

70′ (3-0) Κάθετη πάσα του Χαλκιά στον Ρούσσο που πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα των ΕΛΠΕ στέλνοντας τη μπάλα στην δεξιά γωνία.

74′ (4-0) Εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά για τον Σκλαβενίτη έφτασε η μπάλα στον Παραρά ο οποίος από το ύψος του πέναλτι βρήκε δίχτυα.

77′ (4-1) Ανατροπή του Τρυφωνίδη από τον Παραρά μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος στέλνοντας τη μπάλα στην δεξιά γωνία.

80′ (5-1) Εναλλαγές όλων των μεσοεπιθετικών του Σκλαβενίτη με τελικό αποδέκτη τον Πούλιο που με δυνατό σουτ έστειλε εκ νέου τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό σκορ.

MVP

ΡΟΥΣΣΟΣ

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ : ΝΤΕΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΥΛΙΟΣ, ΧΑΛΚΙΑΣ

ΕΛΠΕ : ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ Θ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τρυφωνίδης Πέτρος (ΕΛΠΕ)

Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα η οποία ήταν πιο αθλητική πιο οργανωμένη με καλύτερη τεχνική απέναντι σε εμάς. Συγχαρητήρια στους αντιπάλους και καλή συνέχεια σε εμάς.

Παπαράς Κωνσταντίνος (Σκλαβενίτης)

Ήταν ένα αναγνωριστικό ματς Κυπέλλου. Είχαμε σαν ευκαιρία να το χρησιμοποιήσουμε σαν προπόνηση για την συνέχεια του Πρωταθλήματος. Έχουμε άλλα δυο ματς να βρεθούμε να συντονιστούμε γιατί δεν κάνουμε προπονήσεις όλοι μαζί. Προετοιμαζόμαστε για τα δυο ντέρμπι που έρχονται με Motor Oil και Μπενρουμπή που πιστεύω ότι είναι το 80 – 90% του Πρωταθλήματος.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Σκλαβενίτης235Win
Ελληνικά Πετρέλαια011Loss