ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ – ΝΕΜΕΣΙΣ 3-1

3 - 1
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
17 Ιανουαρίου 2018 21:45 Commercial Superleague 2017-2018 9 90'

Γήπεδο

Δημοτικό Γήπεδο Ιλίου
Elefsinion Mistirion 41, Ilion 131 22, Greece

KO KO 30 32 40 42 61 FT
Goals
3
1
Assists
0
0
Yellow Cards
1
0
Red Cards
0
0

Άρθρο

Δυσκολότερα από ότι το τελικό σκορ το Δίκτυο κέρδισε την ομάδα της Νέμεσις η οποία ήταν ανανεωμένη. Το Δίκτυο μπήκε όπως σε κάθε αγώνα δυνατά όμως είχαν απέναντι τους μια μαζική άμυνα. Η Νέμεσις αρκέστηκε σε αντεπιθέσεις με τους Λαγονικάκη και Βέργο να φέρνουν σε δύσκολη θέση τους αντιπάλους τους. Όμως ο συνήθης ύποπτος William έλυσε το γρίφο ανοίγοντας το σκορ και με εκπληκτική πάσα έφτιαξε το δεύτερο γκολ. Η Νέμεσις δεν έριξε πετσέτα και 2 λεπτά αργότερα μείωσε το σκορ για να πάνε στην ανάπαυλα με ένα γκολ διαφορά. Στο δεύτερο μέρος μια ίδια εικόνα με το πρώτο. Το Δίκτυο σημείωσε άλλο ένα τέρμα με τον William πάλι με τις δυο ομάδες να φεύγουν από το ματς ευχαριστημένοι για ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Το φιλμ του αγώνα

7′ Διαγώνιο σουτ του William από τα δεξιά πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Ζερβού.

9′ Αντεπίθεση για τη Νέμεσις με τον Παπαδάκη να γίνεται τελικός αποδέκτης στα δεξιά και αφού απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή άουτ.

12′ Ευθύβολο σουτ του Placide από το ημικύκλιο της περιοχής άουτ.

32′ (1-0) Βαθιά μπαλιά από την άμυνα του Razaq προς τον William με τον επιθετικό του Δικτύου να εκμεταλλεύεται την λάθος έξοδο του Ζερβού και με πλασέ στην κενή εστία να ανοίγει το σκορ.

40′ (2-0) Πάσα εκπληκτική του William στον Jerry ο οποίος έκανε το κοντρόλ με πλάτη στο τέρμα γύρισε και με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία.

42′ (2-1) Εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά για τη Νέμεσις με τον Λαγονικάκη να κάνει την προβολή από το δεύτερο δοκάρι και να μειώνει το σκορ.

55′ Διαδοχικές ντρίπλες του αγώνα Amouazul και πάσα στον Jerry που έκανε απευθείας το σουτ για να εξουδετερώσει ο Ζερβός.

57′ Δυνατό σουτ του William έξω από την περιοχή εντυπωσιακά έδιωξε ο Ζερβός σε κόρνερ.

60′ Κλέψιμο του Λαγονικάκη και σουτ από τα 20 μέτρα για να αιφνιδιάσει τον Τόνυ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

61′ (3-1) Εκπληκτική προσπάθεια του William μπήκε στην περιοχή απέφυγε 3 παίκτες και πολύ πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία.

63′ Πίεση ψηλά και κλέψιμο του Σάσσαρη όμως το σουτ που έκανε έδιωξε με τα πόδια ο Τόνυ.

75′ Κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας το Placide στον William με τον τελευταίο να κάνει το κοντρόλ και το σουτ αλλά ο Ζερβός ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε σταθερά.

83′ Σουτ του Payman από τα 20 μέτρα δύσκολα ο Ζερβός έδιωξε σε κόρνερ  με εντυπωσιακή εκτίναξη στο αριστερό παράθυρο της εστίας του.

MVP

WILLIAM

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ : JERRY, PALCIDE, PAYMAN

ΝΕΜΕΣΙΣ: ΣΑΣΣΑΡΗΣ, ΒΕΡΓΟΣ, ΛΑΓΟΝΙΚΑΚΗΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σάσσαρης Γιάννης (Νέμεσις):

Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι για τον καινούργιο χρόνο . Τα παιδιά ήταν πολύ νέα, πολύ γρήγορα και ξέρανε ποδόσφαιρο. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και εμείς είμαστε ευχαριστημένοι. Καλή συνέχεια και στους δυο.

Φλαμπουράρης Μιχάλης (Δίκτυο Προσφύγων και Μεταναστών):

Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι. Τα παιδιά δεν τα περίμενα τόσο δυνατά και βέβαια δεν τους αξίζει η θέση στην οποία βρίσκονται. Εμείς δυσκολευτήκαμε πολύ περισσότερο από άλλους αγώνες. Ήμασταν κακοί αλλά είχαμε ουσία στο παιχνίδι μας γι’ αυτό και κερδίσαμε οριακά στο τέλος.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Δίκτυο213Win
Νέμεσις101Loss