ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΕΣ F.C. – MOTOR OIL 2-4

2 - 4
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
28 Μαΐου 2019 21:00 Commercial League 2018-2019 18 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 41 46 46 46 46 46 50 75 83 86 88 88 90 FT

Παλαίμαχοι Παλλήνης

Goals
2
4
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0

Άρθρο

Τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Commercial League, με την ομάδα της MOTOR OIL  να έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση και τον τίτλο της πρωταθλήτριας. Επρόκειτο λοιπόν για ένα βαθμολογικά αδιάφορο ματς με το μυαλό όλων να βρίσκεται στην απονομή και τις διακοπές. Παρά ταύτα διεξήχθη ένα ωραίο παιχνίδι, καθαρό, με πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και σ’ αυτό συνέβαλε και η ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ που έπαιξε ανοιχτά δεν κλείστηκε στα μετόπισθεν και κόντραρε στα ίσια τους πρωταθλητές, θέλοντας να δείξει ότι άξιζε κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα και μία καλύτερη πιθανώς βαθμολογικά θέση απ’ αυτή που κατέλαβε. Στο πρώτο μέρος λοιπόν οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε σωρεία χαμένων ευκαιριών με το αποτέλεσμα να μένει στο 0-0, αλλά στο δεύτερο μέρος οι παίκτες των δύο ομάδων ήταν πιο αποτελεσματικοί και κατάφεραν να πετύχουν συνολικά έξι τέρματα, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι το 2-4.

Το φιλμ του αγώνα

5΄ – Πρώτο καλό σουτ στον αγώνα απ’ τον ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ν. από τα δεξιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ να αποκρούει στην κλειστή του γωνία με τις γροθιές του.

10΄ – Επίθεση για την MOTOR OIL αυτή την φορά, με τον ΖΕΡΒΟ Ν. να επιχειρεί από το ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής το δυνατό σουτ και τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ να μπλοκάρει σταθερά στην δεξιά του γωνία.

17΄ – Νέα επιθετική ενέργεια για τους τυπικά γηπεδούχους, με τον ΚΟΣΚΟΛΟ να δοκιμάζει και αυτός το πόδι του έξω απ’ την μεγάλη περιοχή, επιχειρώντας το ευθύβολο σουτ και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ δίπλα από το δεξιό δοκάρι  του αντίπαλου γκολκίπερ.

23΄ – Οι επιθετικές προσπάθειες διαδέχονταν η μία την άλλη, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να προσπαθούν με μακρινά κυρίως σουτ να παραβιάσουν τις αντίπαλες εστίες. Ο ΛΕΜΟΝΗΣ Ν. μέσα απ’ την μεγάλη περιοχή έκανε το συρτό δυνατό σουτ, υποχρεώνοντας τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ σε εντυπωσιακή επέμβαση στην δεξιά του γωνία.

31΄ – Στην κόντρα η φιλοξενούμενη ομάδα με τον ΜΟΥΡΓΟ να βγαίνει από τα δεξιά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και την κατάλληλη στιγμή να κόβει την μπάλα στο σημείο του πέναλτι στον επερχόμενο ΘΑΝΑΪΛΑΚΗ, που έκανε το σουτ που πέρασε όμως άουτ δίπλα απ’ το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα.

46΄ – Αντεπίθεση για τους παίκτες των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ, με τον ΚΟΣΚΟΛΟ να βγάζει την κοφτή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ν. με τον τελευταίο από το ύψος της μεγάλης περιοχής και δεξιά να κάνει το τεχνικό φαλτσαριστό σουτ που πέρασε άουτ δίπλα από το δεξιό δοκάρι.          

50΄ – GOAL (0-1)

Επιθετική ενέργεια από τα αριστερά αυτή την φορά για τους φιλοξενούμενους, με τον ΠΑΙΝΕΣΗ να διασχίζει όλη την πλευρά, να βγάζει την σέντρα στην μικρή περιοχή με τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ να μην καταφέρνει να απομακρύνει την μπάλα και τον επερχόμενο ΡΟΥΣΛΑΝ να την στέλνει με το στήθος στην κενή εστία, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

70΄ – Εκτέλεση φάουλ από τα πλάγια αριστερά και λίγο έξω απ’ την μεγάλη περιοχή απ’ τον ΛΕΜΟΝΗ Ν., την καρφωτή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι απ’ τον ΘΑΝΑΪΛΑΚΗ, απέκρουσε μπροστά στην εστία του εντυπωσιακά ο ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗΣ, σε κόρνερ.

75΄ – GOAL (0-2)

Ανατροπή του ΡΟΥΣΛΑΝ στην μεγάλη περιοχή και κερδισμένο πέναλτι για την ομάδα της MOTOR OIL. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ που έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία και τον αντίπαλο τερματοφύλακα στην απέναντι γωνία.

80΄ – Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ, με τον ΚΟΝΟΜΙ να επιτίθεται από τα δεξιά να βγάζει την παράλληλη με την εστία μπαλιά στην μικρή περιοχή και τον BEQIRAJ να κάνει την προβολή στέλνοντας όμως την μπάλα να περάσει ψηλά άουτ.

81΄ – Αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους με τον ΘΑΝΑΪΛΑΚΗ να πασάρει με το κεφάλι στον ΡΟΥΣΛΑΝ που έξω απ’ την μεγάλη περιοχή επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ σουτάροντας δυνατά και στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του.

83΄ – GOAL (0-3)

Ατομική ενέργεια απ’ τον ΘΑΝΑΪΛΑΚΗ από τ’ αριστερά, που μπαίνοντας στην μεγάλη περιοχή έκοψε την μπάλα δεξιά του στον επερχόμενο ΡΟΥΣΛΑΝ ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε αυτή τη φορά να πλασάρει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

86΄ – GOAL (1-3)

Φοβερό σουτ απ’ τον ΜΠΟΡΟΔΗΜΟ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι, να παίρνει στη συνέχεια το ριμπάουντ στην μικρή περιοχή ο BEQIRAJ και με προβολή να την στέλνει στα δίχτυα.

88΄ – GOAL (2-3)

Και πάλι στο προσκήνιο η ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ, με τον ΚΟΣΚΟΛΟ αυτή την φορά μέσα απ’ την μεγάλη περιοχή και δεξιά να επιχειρεί το συρτό σουτ που αποκρούστηκε απ’ τον ΚΑΖΗ και την μπάλα να καταλήγει στον ΜΠΟΡΟΔΗΜΟ που από κοντά σε ανυπεράσπιστη εστία πέτυχε το γκολ.

89΄ Μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία για τους παίκτες της MOTOR OIL, με τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ να βγαίνει νικητής και στις δύο φάσεις. Αρχικά ο ΖΕΡΒΟΣ βγήκε τετ α τετ απέναντι απ’ το αντίπαλο γκολκίπερ αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει αφού το πλασέ του αποκρούστηκε με τα πόδια και στην συνέχεια ο ΛΕΜΟΝΗΣ Ν. επιχείρησε νέο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής που και αυτό αποκρούστηκε και πάλι εντυπωσιακά απ’ τον τερματοφύλακα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ.

90΄ – GOAL (2-4) 

Και ενώ όλη η ομάδα των γηπεδούχων είχε ανοιχτεί για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, ο ΘΑΝΑΪΛΑΚΗΣ στην κόντρα από τα δεξιά και έξω απ’ την μεγάλη περιοχή πλάσαρε εύστοχα τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ που δεν κατάφερε αυτήν την φορά να αποσοβήσει τον κίνδυνο για την εστία του.

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Παλαίμαχοι Παλλήνης022Loss
Motor Oil044Win

Past Meetings

2 - 7
Commercial League
2018-2019
Γήπεδο Παιανίας

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ Π. - MOTOR OIL