ΝΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 2018 – ΤΟΞΟΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ 2-2

2 - 2
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
16 Απριλίου 2019 21:50 Commercial League 2018-2019 15 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Νομισματοκοπείου
Λευκωσίας, Κάτω Χαλάνδρι, Municipality of Chalandri, Regional Unit of North Athens, Attica, 152 32, Greece

KO KO 19 19 23 26 32 35 41 49 54 60 64 65 66 70 71 71 74 78 82 85 89 FT
Goals
2
2
Assists
0
0
Yellow Cards
4
5
Red Cards
0
0

Άρθρο

Κακό παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες, πολλά νεύρα και γενικά λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες διεξήχθη στο γήπεδο του Χαλανδρίου. Η γηπεδούχος ομάδα μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και με το καλησπέρα έδειξε ότι θα κοντράρει στα ίσια τους αντιπάλους της. Οι φιλοξενούμενοι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και έδειχναν εκτός κλίματος του παιχνιδιού. Στο πρώτο δεκάλεπτο  η ομάδα του ΝΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ και να προηγείται, αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος της καθώς έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες, με την μπάλα και τις δύο φορές να χτυπάει στα δοκάρια της εστίας του ΤΟΞΟΤΗ. Εν τέλει το παιχνίδι εξελίχθηκε σε «ρώσικη ρουλέτα» που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά με τις δύο ομάδες, η καθεμία για τους δικούς της λόγους, να μην είναι ικανοποιημένες από το τελικό αποτέλεσμα της ισοπαλίας.

Το φιλμ του αγώνα

5΄ – Εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά με την μπάλα να καταλήγει στον ΕΥΘΥΜΙΟΥ που από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε δυνατά, με τον ΓΑΖΕΠΙΔΗ Αλ. να αποκρούει την μπάλα που στη συνέχεια χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και τον ΡΙΖΟ με κεφαλιά πάνω στην γραμμή να την στέλνει στα δίχτυα, γκολ που ακυρώθηκε όμως καθώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ο παίκτης του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

10΄ – Νέα επίθεση από τους παίκτες των γηπεδούχων από τα δεξιά, με τον ΛΑΓΙΟ να επιχειρεί το δυνατό ξερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούει στην αριστερή του γωνία, να παίρνει το ριμπάουντ ο ΖΩΡΑΣ που επιχείρησε νέο σουτ μέσα απ’ την μεγάλη περιοχή με την μπάλα αυτή τη φορά να  προσκρούει στο αριστερό δοκάρι και στην συνέχεια να απομακρύνεται απ’ τους αμυντικούς.

23΄ – GOAL (0-1)

Κόντρα στη ροή του αγώνα οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας συνδυάστηκαν ωραία, με τον ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ να βγαίνει στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και να πλασάρει με επιτυχία τον ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟ από το ύψος του πέναλτι, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

41΄ – GOAL (1-1)

Εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ με την μπάλα να παραμένει μέσα στην αντίπαλή περιοχή και μετά από κόντρες να καταλήγει στον ΡΙΖΟ που με δυνατό ευθύβολο σουτ την έστειλε στα δίχτυα του ΓΑΖΕΠΙΔΗ Αλ. ισοφαρίζοντας το σκορ.

44΄ – Επίθεση από τον ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ από τα αριστερά, ο οποίος επιχείρησε το δυνατό σουτ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή και τον αντίπαλο γκολκίπερ να αποκρούει στη δεξιά του γωνία.

78΄ – GOAL (1-2)

Και πάλι κόντρα στην ροή του αγώνα και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και πίεζαν για να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα, σε μια ανύποπτη φάση οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας πίεσαν την αντίπαλη άμυνα κέρδισαν μία κόντρα με την μπάλα να καταλήγει στον ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟ που απομάκρυνε άσχημα στο ύψος της μεγάλης του περιοχής και τον ΓΑΖΕΠΙΔΗ Φ. που καραδοκούσε να παίρνει την κεφαλιά και να την στέλνει στα δίχτυα, δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του.

82΄ – Κόρνερ από τα δεξιά για τους γηπεδούχους με τον ΜΠΕΛΙΤΣΗ από το ύψος της μεγάλης περιοχής να πιάνει το δυνατό σουτ που πέρασε όμως ψηλά άουτ.

87΄ – Και ενώ όλοι οι παίκτες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ είχαν βγει μπροστά προκειμένου να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης βγήκαν στην κόντρα από τα αριστερά οι παίκτες του ΤΟΞΟΤΗ με τον ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ να βγάζει την παράλληλη με την εστία μπαλιά στο ύψος του πέναλτι και τον ΓΑΖΕΠΙΔΗ Φ. αμαρκάριστο να πλασάρει στέλνοντας όμως την μπάλα να περάσει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του να «τελειώσει» το ματς.

89΄- GOAL (2-2)

Απ’ την στιγμή που δεν «καθάρισε» το παιχνίδι ο ΤΟΞΟΤΗΣ δόθηκε η ευκαιρία στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ να διεκδικήσει κάτι περισσότερο και τα κατάφερε κερδίζοντας πέναλτι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, που εκτέλεσε εύστοχα ο ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑΣ, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΞΕΝΑΚΗΣ Νικόλαος, Παίκτης ΝΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 2018

«Σήμερα έγινε ένα ντέρμπι για την κατηγορία, τα παιδιά θέλανε να πάρουνε το πρωτάθλημα. Νομίζω όμως ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι σήμερα και δικαιούμαστε τη νίκη, τα παιδιά κάνανε δύο ευκαιρίες, αν κάνανε άλλη μία τρεις και βάλανε δύο γκολ , εμείς θεωρώ ότι έπρεπε να έχουμε βάλει τουλάχιστον άλλα δύο γκολ και να κερδίσουμε, τουλάχιστον πήραμε αυτό που αξίζαμε στο τέλος. Έχω κάποια μικρά παράπονα από τη διαιτησία, αλλά ως εκεί.»

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Απόλλων Γαλατσίου112Draw
Τοξότης Πέυκης112Draw

Past Meetings

2 - 0
Commercial League
2018-2019
Δημοτικό Στάδιο Πέυκης

ΤΟΞΟΤΗΣ Π. - ΝΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 2018