ΝΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 2018 – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ NIKITES F.C. 0-3

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
26 Νοεμβρίου 2018 21:30 Commercial League 2018-2019 5 90'

Γήπεδο

Boca Arena
Αμαζονoς, Παλλήνη 153 51

KO KO 21 33 46 46 46 46 46 57 60 62 65 76 84 84 86 89 90 FT
Goals
0
3
Assists
0
0
Yellow Cards
4
1
Red Cards
0
0

Άρθρο

Εντυπωσιακή εμφάνιση και μεγάλη νίκη για την ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ F.C. απέναντι στο ΝΕΟ ΑΠΟΛΛΩΝ 2018. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο βάζοντας κάτω την μπάλα και με ωραίες εναλλαγές βρέθηκαν πολλές φορές απέναντι απ’ την αντίπαλη εστία και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια το σκορ θα είχε πάρει πολύ μεγαλύτερη έκταση. Οι παίκτες του ΝΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ 2018 πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση, δεν έγιναν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού απειλητικοί μπροστά απ’ τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ και αυτό αποδεικνύει και το γεγονός πως δεν είχαν καμία αξιόλογη επιθετική ενέργεια και ευκαιρία. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 0-3 που φαντάζει μικρό αν συνυπολογιστούν και οι πάρα πολλές χαμένες κλασικές ευκαιρίες των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ F.C.

Το φιλμ του αγώνα

6΄ – Πρώτη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον ΜΠΑΜΠΟΥΣΟΥΡΑ να επιχειρεί το δυνατό σουτ απ’ το ύψος της μεγάλης περιοχής και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

16΄ – Κόρνερ από τ’ αριστερά για τους ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ, με τον ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά απ’ το ύψος του πέναλτι και τον ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟ να αποκρούει στη δεξιά του γωνία και να απομακρύνουν στη συνέχεια οι αμυντικοί.

33΄ – GOAL (0-1)

Στην επίθεση και πάλι οι φιλοξενούμενοι με τον ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ να βγάζει την κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον ΚΑΡΑΔΗΜΟ που από τ’ αριστερά βγήκε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα και αφού τον πέρασε σκόραρε σε άδεια εστία.

41΄ – Ο ΜΠΑΜΠΟΥΣΟΥΡΑΣ τη σέντρα από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι πετάχτηκε ο ΓΚΟΥΣΤΗΣ που με προβολή στην μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

47΄ – Επίθεση από τα δεξιά απ’ τον ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ που έβγαλε την κάθετη μπαλιά στο ύψος του πέναλτι στον  ΚΟΣΚΟΛΟ που επιχείρησε να πλασάρει τον ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟ με τον τελευταίο να αποκρούει με τα πόδια, να παίρνει το ριμπάουντ ο ΓΚΟΥΣΤΗΣ αλλά το σουτ του πέρασε λίγο άουτ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

59΄ – Στην κόντρα και πάλι η ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ με τον ΚΟΣΚΟΛΟ να βγαίνει για ακόμα μια φορά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας αλλά το τελείωμα του ήταν κακό προσπαθώντας να περάσει την μπάλα πάνω απ’ τον τερματοφύλακα που μπλόκαρε εύκολα.

61΄ – Νέα κάθετη μπαλιά από τον ΚΟΣΚΟΛΟ αυτή τη φορά στον ΚΑΜΙΖΟΥΛΗ που πλάσαρε τον ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟ με τον τελευταίο να αποκρούει σε κόρνερ στην αριστερή του γωνία. Εκτέλεση του κόρνερ με τον ΚΑΜΙΖΟΥΛΗ και πάλι μες στη φάση να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά ανενόχλητος στη μικρή περιοχή με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

65΄ – GOAL (0-2)

Παίζοντας με τη μπάλα κάτω οι φιλοξενούμενοι κατάφερναν εύκολα να διασπούν την αντίπαλη άμυνα. Ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ έβγαλε την κάθετη μπαλιά στον ΚΟΣΚΟΛΟ που για ακόμα μια φορά βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα τον τρίπλαρε και σε άδεια πλέον εστία διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

70΄ – Νέα μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ, ο ΓΚΟΥΣΤΗΣ την επέλαση από τ’ αριστερά έβγαλε την συρτή σέντρα στο ύψος του πέναλτι στον επερχόμενο ΚΟΣΚΟΛΟ, το σουτ του οποίου απέκρουσαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί του ΝΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

78΄ – Προσπάθεια για αντεπίθεση από τους παίκτες των γηπεδούχων με τον ΚΑΪΤΑΤΖΗ να επιχειρεί το δυνατό σουτ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή που πέρασε λίγο άουτ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

89΄- GOAL (0-3)

Εκτέλεση πλαγίου από τ’ αριστερά λίγο κάτω απ’ τη σέντρα απ’ τον ΓΚΟΥΣΤΗ, στον ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ που αμαρκάριστος από μακρινή απόσταση επιχείρησε το δυνατό σουτ «κρεμώντας» τον ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟ που ήταν λίγο έξω απ’ την εστία του.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΡΙΖΟΣ Εμμανουήλ, Παίκτης Νέου Απόλλων 2018

«Δυστυχώς ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων, θέλαμε πολύ το παιχνίδι, τουλάχιστον έτσι λέγαμε απ’ την αρχή. Δυστυχώς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν μπήκαμε στον αγώνα και φυσικά χάσαμε δίκαια απ’ τα παιδιά. Καλή συνέχεια σ’ όλους.»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Απόστολος, Παίκτης ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ NIKITES F.C.

«Ήταν ένα ωραίο, δυνατό παιχνίδι και θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια. Συγχαρητήρια στα παιδιά, καλή συνέχεια σε όλους με υγεία.»

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Απόλλων Γαλατσίου000Loss
Παλαίμαχοι Παλλήνης123Win