Ισοκράτης — Τοξότης Πέυκης 0-1

0 - 1
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
7 Νοεμβρίου 2017 21:45 Commercial League 2017-2018 2 90'

Γήπεδο

Δημοτικό Γήπεδο Ιλίου
Elefsinion Mistirion 41, Ilion 131 22, Greece

KO KO 9 50 FT
Goals
0
1
Assists
0
0
Yellow Cards
0
0
Red Cards
0
0

Άρθρο

Ένα γκολ από τα έντεκα μέτρα (πέναλτι) ήταν αυτό που έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του “ΤΟΞΟΤΗ” στον αγώνα ενάντια του “ΙΣΟΚΡΑΤΗ” το βράδυ της Τρίτης 07-11-2017, στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής.

Το φιλμ του αγώνα:

GOAL (0-1)

Το πρώτο γκολ του αγώνα (πέναλτι) ήταν και το μοναδικό της αναμέτρησης για την ομάδα του ΤΟΞΟΤΗ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κορδάς, ο οποίος κατάφερε να στείλε τη μπάλα στα δίκτυα μετά από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα.

12΄. Η επόμενη φάση του αγώνα ανήκει πάλι στην ομάδα του ΤΟΞΟΤΗ όταν ένα δυνατό μακρινό σουτ του Μπαρτσόκα κατέληξε άουτ.

15΄. Τη σκυτάλη των φάσεων πήρε η ομάδα του ΙΣΟΚΡΑΤΗ, με τον Δαμηλάτη να μη μπορεί να σκοράρει σε σουτ από κοντινή θέση.

17΄ . Σουτ από τον Δούση Ν. το οποίο τράνταξε το κάθετο δοκάρι τέρματος της αντίπαλης ομάδος.

Οι δύο επόμενες καλές φάσεις για το πρώτο ημίχρονο ανήκουν στους γηπεδούχους στο 30΄ και στο 34΄ με τους Δαμηλάτη και Πατσανά αντίστοιχα. Ο πρώτος με ατομική του προσπάθεια κατάφερε να περάσει τρεις αμυντικούς,αλλά είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να σταματά δυνατό του σουτ. Ομοίως ο Πατσανάς δεν κατάφερε να σκοράρει και να φέρει το ματς στα ίσια λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μισού.

49΄. Στο δεύτερο ημίχρονο και χωρίς να έχουν συμπληρωθεί πέντε λεπτά από την έναρξή του, ο Γαζεπίδης πιο ψηλά από όλους κατάφερε να πάρει κεφαλιά στο κέντρο της μικρής περιοχής μετά από κτύπημα κόρνερ στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

65΄. Φάση διαρκείας για την ομάδα του ΤΟΞΟΤΗ με πολλαπλά σουτ τα οποία απέκρουαν οι αντίπαλοι με το πιο σημαντικό αυτό του Δούση Ν. αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή χωρίς όμως και αυτό να καταλήξει εντός της εστίας.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Ισοκράτης000Loss
Τοξότης Πέυκης101Win