ΕΛ.ΠΕ – STOIXIMAN 0-5

0 - 5
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
15 Μαΐου 2018 21:15 Commercial League 2017-2018 16 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 3 8 21 44 65 89 FT
Goals
0
5
Assists
0
0
Yellow Cards
0
1
Red Cards
0
0

Άρθρο

Η Stoiximan μπήκε στον αγώνα αποφασισμένη να τελειώσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Πετυχαίνοντας γρήγορα δυο γκολ επέβαλε το ρυθμό στον αγώνα και πριν το ημίχρονο σημείωσε άλλα δυο γκολ. Στην επανάληψη έκανε συντήρηση δυνάμεων και λίγο πριν τη λήξη με άλλο ένα γκολ από τον Φλαμιάτο κλείδωσε το ματς. Οι γηπεδούχοι κατέβηκαν με σύνθεση ανάγκης και χωρίς αλλαγές. Προσπάθησαν να ακολουθήσουν στον γρήγορο ρυθμό των αντιπάλων αλλά δυστυχώς για αυτούς δεν τα κατάφεραν.

Το φιλμ του αγώνα

3′ (0-1) Αντεπίθεση για τη Stoiximan με το Φλαμιάτο να γυρίζει στον Μπότση και αυτός με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

8′ (0-2) Νέα αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους με βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον Φλαμιάτο ο οποίος έκανε το κοντρόλ και το γύρισμα στον αμαρκάριστο Αντωνόπουλο με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και να ανεβάζει το δείκτη του σκορ.

21′ (0-3) Βαθιά μπαλιά του Καραμάνης στον Φλαμιάτο με τον επιθετικό της Stoiximan να μπαίνει στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ να στέλνει τη μπάλα στην δεξιά γωνία.

44′ (0-4) Σέντρα του Θεοφάνους από τα αριστερά απευθείας σουτ του Μπότση στην δεξιά γωνία του Κηπουρόπουλου.

52’ Ατομική ενέργεια του Σταύρου και σουτ από τη γραμμή της περιοχής λίγο άουτ.

60’ Εναλλαγές Ατσουλάτου και Δίπλα με τον τελευταίο να δοκιμάζει το σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής και τον Ραθώση να μπλοκάρει σταθερά στην δεξιά του γωνία.

75′ Διαγώνιο σουτ του Ρέλλου από τα δεξιά πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.

89’ (0-5) Αντεπίθεση για τη Stoiximan με τον Joab να πασάρει στην Φλαμιάτο μέσα στην περιοχή και αυτός με σουτ από το ύψος του πέναλτι έγραψε το τελικό σκορ.

MVP

ΦΛΑΜΙΑΤΟΣ

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ: ΔΙΠΛΑΣ, ΣΤΑΥΡΟΥ, ΛΑΧΑΝΑΣ

STOIXIMAN: ΜΠΟΤΗΣ, ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ, ΛΥΡΙΤΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σταύρου Φάνης (ΕΛΠΕ)

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και δεν είχαμε αλλαγές. Ήταν σαφώς καλύτερη η άλλη ομάδα. Προχωράμε.

Λυρίτσης Δημήτρης (Stoiximan)

Ξεκινήσαμε δυνατά σήμερα. Νομίζω προηγηθήκαμε ήδη με 0-2 στο πρώτο δεκάλεπτο και στη συνέχεια πετύχαμε άλλα δυο πριν τελειώσει το ημίχρονο. Στην επανάληψη παίξαμε πιο χαλαρά κρατήσαμε το σκορ και πετύχαμε άλλο ένα στο τέλος ώστε να γίνει το τελικό 0-5. Καλή συνέχεια στους αντιπάλους και ελπίζουμε να πάρουμε το Πρωτάθλημα εμείς.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Ελληνικά Πετρέλαια000Loss
Kaizen Gaming415Win

Past Meetings

1 - 4
Commercial League
2017-2018
Γήπεδο Παιανίας

STOIXIMAN - ΕΛ.ΠΕ 1-4