ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΦ. & ΜΕΤΑΝ. – ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ 2-3

2 - 3
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
13 Δεκεμβρίου 2017 21:45 Commercial Superleague 2017-2018 7 90'

Γήπεδο

Δημοτικό Γήπεδο Ιλίου
Elefsinion Mistirion 41, Ilion 131 22, Greece

KO KO 10 11 16 37 67 75 77 FT
Goals
2
3
Assists
0
0
Yellow Cards
1
1
Red Cards
0
0

Άρθρο

Ένας πολύ δυνατός αγώνας με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ ήταν ο αγώνας μεταξύ των ομάδων << ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗΣ>> με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης λίγα λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

10΄: Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ήταν για τούς φιλοξενούμενους με τον ΖΕΡΒΟ ο οποίος εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

GOAL 0-1

11΄: Ένα λεπτό μετά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ με τον ΚΟΝΔΥΛΙΟ ο οποίος πήρε όμορφη πάσα από τον ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ, στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας και πλασάροντας έκανε το 0-1.

GOAL 0-2

16΄: Πέντε λεπτά μετά την επίτευξη του τέρματος οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους ξανά με τον ΚΟΝΔΥΛΙΟ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα μετά από σουτ του ΝΤΑΡΛΑ και απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίκτυα.

17΄: Άμεση ήταν η αντίδραση των γηπεδούχων με τον ALFRED ο οποίος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα και το ψηλοκρεμαστό του πλάσε βγήκε άουτ.

GOAL 1-2

37΄: Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν το σκορ και να μπουν ξανά στον αγώνα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον WILLIAM.

44΄: Η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ανήκει στους φιλοξενούμενους με τον ΖΕΡΒΟ ο οποίος πήρε την μπάλα μετά από εκτέλεση κόρνερ και αφού πέρασε δύο αντίπαλους είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει δυνατό του σουτ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά με τους ONYEMA -WILLIAM και DILLIOD να κάνουν ατομικές προσπάθειες στο 46΄ στο 50΄ και στο 55΄αντίστοιχα αλλά και πάλι είδαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα να τους λέει όχι.

65΄: Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στον τριπλασιασμό των τερμάτων τους με τον ΑΔΡΑΚΤΑ ο οποίος με διπλή προσπάθεια δεν κατάφερε να σκοράρει.

GOAL 2-2

75΄: Ο WILLIAM εκμεταλλεύτηκε την πάσα ακριβείας του ALFRED στο κέντρο της μικρής περιοχής και διπλασίασε τόσο τα προσωπικά του γκολ όσο και της ομάδος του φέρνοντας τον αγώνα στα ίσια.

GOAL 2-3

77΄: Ο ΑΔΡΑΚΤΑΣ ήταν αυτός ο οποίος κατάφερε να βάλει και πάλι την ομάδα του μπροστά στο σκορ με δυνατό σουτ από την μεγάλη περιοχή στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του τέρματος.

87΄: Η τελευταία φάση του αγώνα ήταν και η τελευταία ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας με το απευθείας χτύπημα φάουλ του DILLIOD να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Δίκτυο112Loss
Μπενρουμπή213Win