ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ Π.

4 - 1
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
31 Ιανουαρίου 2019 20:45 Group A 2018-2019 Κ 90'

Γήπεδο

Deree
Gravias 6, Ag. Paraskevi 153 42, Greece

KO KO 22 23 41 45 51 55 67 80 80 90 FT
Goals
4
1
Assists
2
1
Yellow Cards
1
2
Red Cards
1
0

Άρθρο

Σε παιχνίδι για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του κυπέλλου της Commercial αγωνίστηκαν οι ομάδες της ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ και του ΤΟΞΟΤΗ με τους πρώτους να παίρνουν τη νίκη με σκορ 4-1.Μετά τα πρώτα είκοσι αναγνωριστικά λεπτά όπου παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι κέντρου χωρίς φάσεις,οι τυπικά γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και κατάφεραν μέχρι την ανάπαυλα να σκοράρουν τρεις φορές και ουσιαστικά να κλειδώσουν το ματς από το πρώτο ημίχρονο.Κορυφαίος του γηπέδου σε αυτό το διάστημα ήταν ο ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ που έκοβε,μοίραζε αλλά και σκόραρε ενώ από κοντά σε απόδοση ακολούθησε ο ΧΙΣΟΣ που με την ποιότητά του αναστάτωσε πολλές φορές την άμυνα των φιλοξενούμενων.Στον αντίποδα,τα ατού της ομάδας της Πεύκης κινήθηκαν σε ρηχά νερά με την πρώτη ευκαιρία  να καταγράφεται μόλις πέντε λεπτά πριν την ανάπαυλα.Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε καθώς ο ΤΟΞΟΤΗΣ βελτίωσε αισθητά την απόδοσή του,βγήκε στο γήπεδο πιο αποφασισμένος, πίεσε ψηλά, έκλεψε μπάλες και απείλησε  περισσότερο την αντίπαλη άμυνα όμως η ζημιά γι αυτόν είχε γίνει.

Το φιλμ του αγώνα

2΄  – Πρώτη φάση στο ματς για τη ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ με τον ΑΛΕΞΙΟΥ να βρίσκει χώρο και να σουτάρει δυνατά από πλάγια θέση, ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

22΄– GOAL (1-0)

Βαθιά μπαλιά στον ΧΙΣΟ που βρίσκεται μέσα στην περιοχή και σε πλάγια θέση απέναντι στον ΓΑΖΕΠΙΔΗ, δεν εκτελεί όμως θέλοντας να σιγουρέψει το γκολ και πασάρει δεξιά στον επερχόμενο ΑΛΕΞΙΟΥ που δεν δυσκολεύεται να ανοίξει το σκορ.

23’ – GOAL (2-0)

Μεγάλο σφάλμα του ΓΑΖΕΠΙΔΗ που ύστερα από το πολύ μακρινό σουτ του ΧΟΥΖΟΥΡΗ, βλέπει τη μπάλα να γλιστράει από την αγκαλιά του και να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του.

29΄ Δοκάρι για τη ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ με τον ΧΙΣΟ. Ύστερα από νέα βαθιά μπαλιά του ΧΟΥΖΟΥΡΗ οι αμυντικοί του ΤΟΞΟΤΗ κάνουν κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλας η οποία αναπηδάει και καταλήγει στον ΧΙΣΟ, ο τελευταίος με πολύ ωραία προσποίηση αδειάζει τον αντίπαλο αμυντικό και σουτάρει δυνατά, η μπάλα όμως δεν του κάνει το χατίρι καθώς βρίσκει το εσωτερικό μέρος του δοκαριού και κυλάει παράλληλα από την εστία.

40’- Πρώτη φάση στο ματς για τον ΤΟΞΟΤΗ, αυτή τη φορά οι αμυντικοί της ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ δεν απομακρύνουν σωστά και η μπάλα καταλήγει στον ΜΠΑΡΤΣΩΚΑ που επιχειρεί να κρεμάσει τον ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ, το σουτ όμως είναι σχετικά αδύναμο και ο κίπερ θα μπλοκάρει εύκολα.

45’ – GOAL (3-0)

Οι γηπεδούχοι αλλάζουν πολύ ωραία τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, ο ΚΑΚΙΟΥΖΗΣ βλέπει την κάθετη πάσα στον ΧΙΣΟ και ο τελευταίος σε νέο τετ α τετ με τον ΓΑΖΕΠΙΔΗ θα σουτάρει δυνατά, ο τερματοφύλακας του ΤΟΞΟΤΗ βρίσκει τη μπάλα η οποία όμως αργά και βασανιστικά θα καταλήξει στο βάθος της εστίας του.

55’ – Ο ΤΟΞΟΤΗΣ έχει ανέβει και πιέζει ψηλά .

58’ – Ωραίο ξαφνικό σουτ του ΧΙΣΟ ,λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

67’ – GOAL (4-0)

Η ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ φεύγει γρήγορα σε αντεπίθεση από τα δεξιά ,δεν θα καταφέρει να απειλήσει με τον ΝΤΡΕΝΟΒΑ σε πρώτο χρόνο, η μπάλα όμως δεν απομακρύνεται και καταλήγει στον ΧΙΣΟ, λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, που με ένα φανταστικό σουτ αφήνει άγαλμα τον ΓΑΖΕΠΙΔΗ στέλνοντας τη μπάλα στο Γ της εστίας του.

70΄- Νέα φάση για τη ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ξανά με τον ΧΙΣΟ που ελίσσεται από αριστερά και γυρίζει στον ΑΛΕΞΙΟΥ, ο τελευταίος πέφτει με προβολή για να προλάβει τη μπάλα, δύσκολα αλλά σταθερά θα μπλοκάρει ο ΓΑΖΕΠΙΔΗΣ.

75’- Ο προωθημένος ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ φτάνει μέχρι την αντίπαλη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γυρίζει στον ΧΙΣΟ που σουτάρει δυνατά, μεγάλη επέμβαση του ΓΑΖΕΠΙΔΗ, διώχνει σε κόρνερ.

77’ – Ο ΔΟΥΣΗΣ Ν. ελίσσεται όμορφα από δεξιά όπως επιτίθεται ο ΤΟΞΟΤΗΣ και σουτάρει δυνατά από το ύψος της περιοχής, δεν ανησυχεί ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

81΄- GOAL (4-1)

Ο ΔΟΥΣΗΣ Ν. κινείται ξανά από δεξιά, αυτή τη φορά όμως θα γυρίσει παράλληλα στον επερχόμενο ΚΛΕΙΔΑ ΚΟΣΜΑ, που δεν αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ σουτάροντας δυνατά στη δεξιά του γωνία.

82΄- Δοκάρι για τον ΤΟΞΟΤΗ! Ασυνεννοησία στην άμυνα της ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ που δείχνει σημάδια κούρασης προς το τέλος, ο ΓΑΖΕΠΙΔΗΣ Φ. στρώνει με το κεφάλι πολύ έξυπνα τη μπάλα στον ΚΟΡΔΑ που με τον ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ εξουδετερωμένο χάνει μοναδική ευκαιρία να χριστεί σκόρερ και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο ματς.

87΄- Φάουλ σε καλό σημείο για την ομάδα της ΠΕΥΚΗΣ με εκτελεστή τον ΚΟΡΔΑ, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Γευσήνους314Win
Τοξότης Πέυκης011Loss