Βικτώρια — Παλαίμαχοι Παλ.

5 - 1
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
28 Οκτωβρίου 2017 18:30 Commercial League 2017-2018 1 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Παιανίας
Pellinis, Karellas 194 00, Greece

KO KO 13 25 31 33 35 40 44 45 45 52 52 55 88 FT
Goals
5
1
Assists
0
0
Yellow Cards
1
1
Red Cards
0
0

Άρθρο

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

       Πεντάσφαιρη η ΒΙΚΤΩΡΙΑ! Η περσινή πρωταθλήτρια της Commercial League με πολύ καλή απόδοση καθάρισε ουσιαστικά τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο αφού προηγήθηκε με 4-0 της ομάδας των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ-ΝΙΚΗΤΩΝ FC και πήρε τους τρεις πρώτους της βαθμούς για το νέο πρωτάθλημα, με τελικό σκορ 5-1. Η νεοφώτιστη ομάδα δεν κατάφερε να αντισταθεί στην ανωτερότητα των πρωταθλητών και αν και αντέδρασε στο δεύτερο κυρίως ημίχρονο, το μόνο που κατάφερε τελικά ήταν να μειώσει το σκορ στην εκπνοή του αγώνα με επεισοδιακό τρόπο.

 Το φιλμ του αγώνα:

 13΄ GOAL (1-0)

Στην πρώτη ουσιαστικά φάση η ομάδα της ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ! Ο ΠΛΑΚΑΣ έβγαλε κάθετη μπαλιά στον ΓΕΡΟΛΥΜΟ, ο οποίος πλάσαρε με επιτυχία τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ..

15΄ Η ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ-ΝΙΚΗΤΩΝ FC μετά το αρχικό σοκ προσπάθησε να αντιδράσει. Από ωραία εκτέλεση φάουλ η μπάλα κατέληξε στον ΚΑΜΙΖΟΥΛΗ ο οποίος σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής και αριστερά για να αποκρούσει με τις γροθιές ο ΔΡΑΜΑΛΗΣ.

24΄ Νέο κερδισμένο φάουλ για την φιλοξενούμενη ομάδα που από μακρινή απόσταση και δεξιά εκτελέστηκε απευθείας από τον ΞΑΓΟΡΑΡΗ, για να αποκρούσει και πάλι με τις γροθιές ο ΔΡΑΜΑΛΗΣ.

25΄ GOAL (2-0)

Η συνέχεια ανήκε στην γηπεδούχο ομάδα, που στην επόμενη κιόλας φάση ο ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ μετά από κάθετη μπαλιά βγήκε απέναντι από τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ, σούταρε αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από αμυντικό πάνω στην γραμμή και κατέληξε στον ΠΑΠΑΔΑΚΗ που πλάσαρε εύστοχα.

31΄ GOAL (3-0)

Ο ΠΛΑΚΑΣ  σέντραρε από τα αριστερά, η μπάλα πήγε στον ΠΑΠΑΔΑΚΗ που αφού  κέρδισε την κόντρα από τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ, πλάσαρε σε άδεια εστία.

42΄ Ο ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής που πέρασε αουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα της ΒΙΚΤΩΡΙΑ.

45΄ GOAL (4-0)

Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ο ΒΕΡΕΡΑΚΗΣ έβγαλε κάθετη πάσα στον ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ που βγήκε μόνος του από τα δεξιά απέναντι από τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ και με πλασέ πέτυχε το γκολ.

47΄

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά για την ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ-ΝΙΚΗΤΩΝ FC που βγήκαν στην επίθεση προσπαθώντας να μειώσουν το αποτέλεσμα. Ο ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ που είχε μπει αλλαγή έβγαλε κάθετη πάσα στον ΞΑΓΟΡΑΡΗ, ο οποίος βγήκε από τα δεξιά απέναντι από τον ΔΡΑΜΑΛΗ που για ακόμα μια φορά απέκρουσε με τις γροθιές.

51΄

Ο ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ σέντραρε από τα δεξιά στον ΚΑΡΑΔΗΜΟ, το σουτ του οποίου όμως από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε ψηλά άουτ.

55΄ GOAL (5-0)

Λάθος γύρισμα στο ύψος της σέντρας από τους παίκτες των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να κλέψει την μπάλα ο ΠΛΑΚΑΣ  να σεντράρει από τα δεξιά στον ΠΑΠΑΔΑΚΗ που με ωραίο σουτ από την μικρή περιοχή σκόραρε.

72΄ Ωραία ατομική ενέργεια του ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ που πέρασε τρεις αμυντικούς της ΒΙΚΤΩΡΙΑ από την δεξιά πλευρά, το σουτ όμως που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον ΔΡΑΜΑΛΗ.

74΄ Δυνατό σουτ του ΤΟΤΤΗ Κ. έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

88΄ GOAL (5-1)

Ο ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον ΔΡΑΜΑΛΗ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ΚΙΟΣΣΕΣ, με τον τερματοφύλακα της ΒΙΚΤΩΡΙΑ να αποκρούει στην δεξιά του γωνία, να παίρνει την μπάλα ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ να σουτάρει όμως στο οριζόντιο δοκάρι και εν τέλει με κεφαλιά ο ΚΙΟΣΣΕΣ από το ύψος της μικρής περιοχής να καταφέρνει να σκοράρει.

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Βικτώρια415Win
Παλαίμαχοι Παλλήνης011Loss