ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΕΣ F.C. – ΝΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 2018 1-2

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
9 Απριλίου 2019 21:50 Commercial League 2018-2019 14 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Νομισματοκοπείου
Λευκωσίας, Κάτω Χαλάνδρι, Municipality of Chalandri, Regional Unit of North Athens, Attica, 152 32, Greece

KO KO 35 35 59 64 76 80 81 89 90 FT
Goals
1
2
Assists
0
0
Yellow Cards
0
4
Red Cards
0
0

Άρθρο

 

Αμφίρροπο παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Χαλανδρίου ανάμεσα στην ομάδα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗΣ και του ΝΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ 2018. Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο με φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες και δυνατές μονομαχίες κυρίως στο χώρο του κέντρου. Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο μέρος που σημαδεύτηκε από ένα τραγικό λάθος της αμυντικής γραμμής της τυπικά γηπεδούχου ομάδας, που έδωσε την ευκαιρία στον ΖΟΡΑ να ανοίξει το σκορ σε μία ανύποπτη στιγμή. Τελικά μετά το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων το ματς απέκτησε περισσότερο ενδιαφέρον, ο ρυθμός έγινε πιο γρήγορος και το αποτέλεσμα έμεινε ανοικτό μέχρι τέλους, με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ να καταφέρνει εν τέλει να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, με σκορ 1-2.

Το φιλμ του αγώνα

15΄ – Φάουλ από τ’ αριστερά από τον ΒΑΓΓΕΡ στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής με τον ΜΠΕΛΙΤΣΗ να παίρνει την κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι και τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ να μπλοκάρει σταθερά.

26΄ – Και πάλι με στημένη μπάλα οι παίκτες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ προσπάθησαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Εκτέλεση φάουλ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή από τον ΖΟΡΑ πλασαριστά δεξιά του στον ΜΠΕΛΙΤΣΗ που σούταρε δυνατά με την μπάλα να περνάει άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του αντίπαλου γκολκίπερ.

27΄ – Ωραία επιθετική ενέργεια από τους παίκτες των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ, με τον ΑΡΑΜΠΑΤΖΑΝΗ να παίζει το ένα δύο με τον ΚΟΣΚΟΛΟ, τον τελευταίο να μπαίνει στην μεγάλη περιοχή από τα δεξιά και την κατάλληλη στιγμή να ξαναγυρίζει στον ΑΡΑΜΠΑΤΖΑΝΗ που απ’ την μικρή περιοχή έκανε την προβολή με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ δίπλα από το δεξιό δοκάρι του ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟΥ.

29΄ – Στην κόντρα η φιλοξενούμενη ομάδα από τα αριστερά, με τον ΖΟΡΑ να βγάζει την σέντρα και τον ΛΑΓΙΟ να επιχειρεί από το ύψος της μεγάλης περιοχής το δυνατό σουτ που πέρασε άουτ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.

32΄ – Μεγάλη χαμένη ευκαιρία και πάλι για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, με τον ΚΟΥΛΗ να επιχειρεί μέσα απ’ την μεγάλη περιοχή και αριστερά το δυνατό μονοκόμματο σουτ και τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ να εκτινάσσεται στην δεξιά του γωνία αποκρούοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

34΄ – Στην αντίπαλη περιοχή αυτή τη φορά οι γηπεδούχοι με τον ΚΟΝΟΜΙ έχασαν την δικιά τους μεγάλη ευκαιρία. Δυνατό συρτό σουτ του ανωτέρω στην δεξιά γωνία του ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ανάγκασε τον τελευταίο σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ, που επίσης πέρασε ανεκμετάλλευτο.

43΄ – Νέα ευκαιρία για την φιλοξενούμενη ομάδα με τον ΖΟΡΑ να επιχειρεί το δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ να αποκρούει και πάλι εντυπωσιακά με το ένα χέρι σε κόρνερ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

50΄ – Παραλίγο αυτογκόλ για τους παίκτες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Σέντρα από τα δεξιά από τον ΚΟΝΟΜΙ στο πρώτο δοκάρι του ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟΥ άτσαλη απομάκρυνση της μπάλας από τον ΛΑΓΙΟ που πέρασε λίγο άουτ δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

64΄ –  GOAL (0-1)

Τραγικό λάθος της αμυντικής γραμμής των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ, μετά από την εκτέλεση πλαγίου από τους παίκτες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στ’ αριστερά στο χώρο του κέντρου, οι αμυντικοί των γηπεδούχων γύρισαν απρόσεκτα την μπάλα προς τον τερματοφύλακα τους χωρίς όμως να έχουν αντιληφθεί την παρουσία του ΖΟΡΑ που «έκλεψε» την μπάλα και πλάσαρε τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ από το ύψος του πέναλτι.

70΄ – Στην κόντρα και πάλι οι φιλοξενούμενοι με τον ΖΟΡΑ να βγάζει την σέντρα από τ’ αριστερά στο δεύτερο δοκάρι στον ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗ που έπιασε την κεφαλιά και τον ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ να απομακρύνει την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή της εστίας του ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ.

75΄ – Σουτ από τον ΚΟΣΚΟΛΟ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να παίρνει ύψος δυσκολεύοντας τον ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟ να την μπλοκάρει σταθερά, με αποτέλεσμα να του φύγει απ’ τα χέρια, να την διεκδικήσει και να την πάρει εν τέλει ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΑΝΗΣ που ενήργησε νέο σουτ από το ύψος του πέναλτι με τον ΡΙΖΟ να απομακρύνει πάνω στην γραμμή και να γλυτώνει την ομάδα του απ’ την ισοφάριση.

80΄ – GOAL (0-2)

Και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ανοιχτεί και προσπαθούσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα, βγήκε στην κόντρα από τα δεξιά ο ΞΕΝΑΚΗΣ που έβγαλε την κοφτή μπαλιά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας στον αμαρκάριστο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗ ο οποίος βλέποντας τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ έξω απ’ την εστία του τον πλάσαρε, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ για την ομάδα του.

81΄ – GOAL (1-2)

Άμεση απάντηση από τους παίκτες των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ, με τον ΜΠΑΣΙΝΑ από το ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής να επιχειρεί το δυνατό σουτ και να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, μειώνοντας στο 1-2 που ήταν και το τελικό το σκορ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΜΠΑΣΙΝΑΣ Νικόλαος, Παίκτης ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΕΣ F.C.

«Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι για την ομάδα μας, προσπαθήσαμε, αλλά επικρατήσαν τα νεύρα όμως. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ που ήταν φτηνό για εμάς, μετά ανεβήκαμε για να ισοφαρίσουμε, αλλά δεχτήκαμε και ένα δεύτερο γκολ και το μόνο που καταφέραμε ήταν να μειώσουμε το σκορ.»

 

ΜΠΕΛΙΤΣΗΣ Ιωάννης, Παίκτης ΝΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 2018

«Σε όλο το ματς και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε σε εκπληκτική μέρα και τον ΖΟΡΑ και τον ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗ. Δίκαια κερδίσαμε, μπορούσαμε να το κάνουμε το ματς ακόμα πιο εύκολο. Καλή τύχη στα παιδιά.»

 

 

 

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Παλαίμαχοι Παλλήνης011Loss
Απόλλων Γαλατσίου022Win