ΝΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 2018 – ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ 3-2

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
13 Νοεμβρίου 2018 21:50 Commercial League 2018-2019 3 90'

Γήπεδο

Γήπεδο Νομισματοκοπείου
Λευκωσίας, Κάτω Χαλάνδρι, Municipality of Chalandri, Regional Unit of North Athens, Attica, 152 32, Greece

KO KO 15 16 41 43 46 46 52 57 59 60 66 68 70 75 FT
Goals
3
2
Assists
0
0
Yellow Cards
2
0
Red Cards
0
0

Άρθρο

Μία διαφαινόμενη εύκολη νίκη για την ομάδα του ΝΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ 2018 εξελίχθηκε τελικά σε μία αγχωτική επικράτηση εναντίον της ομάδας των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ. Το ευρύ σκορ που είχε διαμορφωθεί μέχρι το 60ο λεπτό υπέρ των γηπεδούχων που είχαν πετύχει τρία τέρματα και δεν είχαν απειληθεί σε καμία στιγμή του παιχνιδιού, από αμυντική ολιγωρία και λάθη, μετατράπηκε σε ντέρμπι που λίγο έλειψε να τους στοιχίσει την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Τελικά η γηπεδούχος ομάδα κατέκτησε την νίκη, την οποία βέβαια δεν χάρηκε όσο ήθελε, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του συμπαίκτη τους ΓΑΛΑΝΗ, που αποχώρησε απ’ τον αγώνα στο 15ο λεπτό και διακομίσθηκε σε εφημερεύων νοσοκομείο.

Το φιλμ του αγώνα

16΄ – GOAL (1-0)

Κερδισμένο πέναλτι για την ομάδα του ΝΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, με τον ΕΥΘΥΜΙΟΥ να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί σουτάροντας στην αριστερή γωνία του ΛΑΧΑΝΑ που έπεσε απ’ την άλλη πλευρά.

35΄ – Χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους που είχαν μπει δυνατά στο ματς, με τον ΛΑΓΙΟ από το ύψος του πέναλτι να πιάνει το σουτ και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα.

38΄ – Αντεπίθεση για τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, με τον ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ από τα δεξιά να βγάζει παράλληλη μπαλιά προς την εστία και τον ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟ να αλλάζει την πορεία της μπάλας, παίρνοντας την «μπουκιά» από το στόμα του ΤΖΩΡΤΖΗ που παραμόνευε στην μικρή περιοχή.

43΄ GOAL (2-0)

Επίθεση από τον ΚΑΪΤΑΤΖΗ από τα πλάγια δεξιά που εισήλθε στην μεγάλη περιοχή των αντιπάλων και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε την παράλληλη μπαλιά με την εστία στον ΛΑΓΙΟ που από την μικρή περιοχή με προβολή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του.

60΄ GOAL (3-0)

Στην κόντρα η ομάδα του ΝΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, με κοφτή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των ΕΛ.ΠΕ., στον ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ που βγήκε απέναντι από τον ΛΑΧΑΝΑ και τον πλάσαρε αυξάνοντας κι άλλο τον δείκτη του σκορ για την ομάδα του.

64΄ – Αντίδραση από τους φιλοξενούμενους, με τον ΠΕΝΤΑΡΗ να επιχειρεί το δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση έξω απ’ την μεγάλη περιοχή και τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

66΄ – GOAL (3-1)

Λάθος της αμυντικής γραμμής των παικτών του ΝΕΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, εκμεταλλεύτηκε την αναμπουμπούλα ο ΠΕΝΤΑΡΗΣ που με γυριστή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον ΑΛΕΥΡΟΠΟΥΛΟ, μειώνοντας το σκορ για την ομάδα του.

68΄ GOAL (3-2)

Επιθετική προσπάθεια του ΣΥΝΝΕΦΙΑ από τα δεξιά που έβγαλε τη σέντρα, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά να χτυπάει στο δεξιό δοκάρι του τερματοφύλακα και στην συνέχεια στα πόδια του και να καταλήγει μ’ αυτό τον περιπετειώδη τρόπο στα δίχτυα, δίνοντας μια άλλη εξέλιξη στο παιχνίδι.

89΄ – Τελευταία ευκαιρία στο ματς για τους φιλοξενούμενους για να φέρουν στα ίσια το παιχνίδι. Φάουλ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή με τον ΣΥΝΝΕΦΙΑ να επιχειρεί την απευθείας εκτέλεση και την μπάλα να περνάει άουτ πάνω από τ’ οριζόντιο δοκάρι.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΜΠΕΛΙΤΣΗΣ Ιωάννης, Παίκτης ΝΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 2018

«Αν εξαιρέσουμε τον τραυματισμό του ΓΑΛΑΝΗ που θα δούμε τι θα έχει συμβεί σε λίγο, η εμφάνιση της ομάδας ήταν πάρα πολύ καλή και έπρεπε να έχουμε καθαρίσει το ματς πολύ πιο εύκολα. Στο τέλος κινδυνεύσαμε λίγο, αλλά κρατάμε την πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Συγχαρητήρια και στην αντίπαλη ομάδα.»

ΠΕΝΤΑΡΗΣ Παναγιώτης, Παίκτης ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

«Ο άνεμος έκανε τη δουλειά, στην αρχή βάλανε δύο γκολ λόγω του ανέμου, μετά είχαμε εμείς την υπεροχή που είχαμε τον αέρα υπέρ. Παλέψαμε στο τέλος να το ισοφαρίσουμε αλλά έμεινε 3-2 τελικά.»

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Απόλλων Γαλατσίου213Win
Ελληνικά Πετρέλαια022Loss