ΒΙΚΤΩΡΙΑ – ΤΟΞΟΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ 0-0

0 - 0
Τελικό

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
17 Ιανουαρίου 2018 21:00 Commercial League 2017-2018 9 90'

Γήπεδο

Δημοτικό Στάδιο Πέυκης
Dimokratias 53, Pefki 151 21, Greece

KO KO 46 46 55 57 64 75 75 75 81 85 86 FT
Goals
0
0
Assists
0
0
Yellow Cards
2
1
Red Cards
2
0

Άρθρο

Το ντέρμπι των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος της Commercial League δεν ανέδειξε νικητή και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς σε μία λευκή ισοπαλία, σε ένα παιχνίδι φτωχό σε φάσεις, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Οι αντίπαλοι ξεκίνησαν το ματς επιφυλακτικά, με αναγνωριστικό τρόπο και είχαν σαν πρώτο μέλημα τους να διαφυλάξουν την άμυνα τους, ώστε να μην δεχτούν κάποιο τέρμα. Η ομάδα του ΤΟΞΟΤΗ είχε την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα στην ομάδα της ΒΙΚΤΩΡΙΑ, που προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως με μακρινά σουτ και από στημένες φάσεις. Στο δεύτερο μέρος οι ομάδες προσπάθησαν να παίξουν πιο επιθετικά και δημιούργησαν περισσότερες φάσεις προκειμένου να πετύχουν κάποιο τέρμα και να πάρουν τη νίκη, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Το φιλμ του αγώνα:

12΄ – Πρώτο καλό σουτ στον αγώνα, από τον ΤΟΤΤΗ Κ. έξω από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι του ΓΑΖΕΠΙΔΗ Α. που έλεγχε την πορεία της.

28΄ – Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον ΤΟΞΟΤΗ, με τον ΜΑΝΩΛΙΤΣΗ να βρίσκεται μόνος του απέναντι από τον ΒΕΡΕΡΑΚΗ και από το ύψος του πέναλτι να επιχειρεί το δυνατό σουτ, με την μπάλα όμως να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια να απομακρύνεται από τους αμυντικούς.

47΄ – Ο ΤΟΤΤΗΣ Κ. εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά από μακρινή απόσταση κοντά στη σέντρα γεμίζοντας στην μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να περνάει απ’ όλους και τον ΤΟΤΤΗ Θ. να πετάγεται στην πορεία της, αλλά να μην καταφέρνει να την βρει για να την στείλει στα δίχτυα, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

49΄ – Δεύτερη μεγάλη χαμένη ευκαιρία από τον ΜΑΝΩΛΙΤΣΗ, που μετά από σέντρα από τα δεξιά βρέθηκε μόνος του αμαρκάριστος στην μικρή περιοχή πήρε την κεφαλιά, αλλά την τελευταία στιγμή έδιωξε τη μπάλα με το κεφάλι επάνω στην γραμμή ο ΤΟΤΤΗΣ Κ. σε κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο.   

52΄ – Σειρά της ομάδας της ΒΙΚΤΩΡΙΑ να χάσει ευκαιρία για να σκοράρει. Ο ΤΟΤΤΗΣ Θ. έκανε το γέμισμα από τα αριστερά με τους αμυντικούς του ΤΟΞΟΤΗ να μην μπορούν να διώξουν την μπάλα, που έφτασε στον ΒΑΛΛΗ στο ύψος του πέναλτι, αλλά το κοντρόλ που έκανε  ήταν κακό και έδωσε τον χρόνο στον ΓΑΖΕΠΙΔΗ Α. να μπλοκάρει.

67΄ – Νέα μεγάλη ευκαιρία με τον ΒΑΛΛΗ και πάλι, μετά από κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας βγήκε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα του ΤΟΞΟΤΗ, αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

74΄ – Η τελευταία προσπάθεια για να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς ανήκε στην ομάδα του ΤΟΞΟΤΗ. Συρτή σέντρα από τα αριστερά με τον ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ να κάνει την προβολή μέσα από την μικρή περιοχή και τον ΒΕΡΕΡΑΚΗ να πραγματοποιεί μεγάλη απόκρουση, μπλοκάροντας την μπάλα πάνω στη γραμμή, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.     

75΄ – Δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για τον ΤΣΕΚΟΥΡΛΟΥΚΗ, παίκτη της ΒΙΚΤΩΡΙΑ.

86΄ – Απευθείας κόκκινη κάρτα και αποβολή για τον ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ, παίκτη της ΒΙΚΤΩΡΙΑ.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΤΟΤΤΗΣ Κωνσταντίνος, Προπονητής – Παίκτης ΒΙΚΤΩΡΙΑ

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Δεν χρειάζεται άλλες δηλώσεις, σ’ αυτό το γήπεδο δεν γίνεται τίποτα.»

ΓΑΖΕΠΙΔΗΣ Φώτιος, Παίκτης ΤΟΞΟΤΗ ΠΕΥΚΗΣ

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, τα παιδιά ήταν πολύ τίμια, κρατάγανε τις θέσεις τους, παίζανε πολύ νοικοκυρεμένα. Εμείς δεν παίξαμε ανάλογα των δυνατοτήτων μας, δεν παίξαμε επιθετικά και χάσαμε και τις ευκαιρίες τις λίγες που κάναμε και δίκαια ήρθε το 0-0.»

Αποτελέσματα

Σύλλογος1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Βικτώρια000Draw
Τοξότης Πέυκης000Draw