DELOITTE – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ 1-1

Author: Share:

Deloitte

Παλαίμαχοι Παλλήνης

Σε ένα παιχνίδι για την 17η αγωνιστική της Commercial League διασταύρωσαν τα ξίφη τους  οι ομάδες των DELOITTE και ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΝΙΚΗΤΕΣ FC με το σκορ να διαμορφώνεται σε 1-1 από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Το παιχνίδι ήταν χορταστικό και πραγματικά τα είχε όλα καθώς πέραν των δύο τερμάτων δημιουργήθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες ενώ σε δύο από αυτές η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στην ομάδα των Νικητών αφού χτύπησε στο δοκάρι. Ο coach ΝΙΚΟΛΑΟΥ αναγκάστηκε να φορέσει φανέλα βασικού για να συμπληρώσει ενδεκάδα και να ξεκινήσει το ματς ,είδε όμως την πλάστιγγα αρχικά να γέρνει προς την αντίπαλη πλευρά μέχρι να έρθει στο 27ο λεπτό η αποβολή του ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ για να φέρει στο ματς κάποια ισορροπία. Ύστερα από μια πολύ ωραία συνεργασία ο ΠΟΥΛΙΟΣ για την ομάδα της ΠΑΛΛΗΝΗΣ άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό ενώ λίγο αργότερα σε μια εκτέλεση φάουλ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ η άμυνα των Νικητών κάπου κόλλησε και έδωσε το δικαίωμα στον ΠΡΙΣΙΜΙΝΤΖΗ με άπιαστο βολέ να φέρει το ματς στα ίσια  και να συνεχίσει να κρατάει την επαφή που έχει  το τελευταίο διάστημα με τα αντίπαλα δίχτυα. Στην επανάληψη η ομάδα των Παλαιμάχων αν και με μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας αλλά και παίκτη λιγότερο έδειξε να βρίσκεται σε καλύτερη φυσική κατάσταση από τους αντιπάλους τους και έφτασε πιο κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, πράγμα που απετράπη χάριν στα δύο δοκάρια του ΚΟΝΟΜΙ αλλά και την πολύ καλή εμφάνιση του τερματοφύλακα της DELOITTE.

Το φιλμ του αγώνα

3΄- Δεν απομακρύνεται με ασφάλεια η μπάλα από την άμυνα της DELOITTE με αποτέλεσμα να στρωθεί στον ΚΟΣΚΟΛΟ που δοκιμάζει αμέσως ένα σουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας.

5΄- Κόρνερ για τους Νικητές από δεξιά με τον ΠΟΥΛΙΟ, η μπάλα περνάει από πολύ κόσμο με αποτέλεσμα να αιφνιδιάσει και τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ που βρέθηκε στην πορεία της και έτσι το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν γεμάτο και δεν απείλησε.

11΄- Πρώτη φάση για την DELOITTE με τον ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΤΟ να βγάζει κάθετη πάσα στον ΠΡΙΣΙΜΙΝΤΖΗ που φεύγει σε τετ α τετ με τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ , την ώρα όμως που σουτάρει έρχεται από πίσω του ο ΚΟΣΚΟΛΟΣ να βάλει την κόντρα και να στείλει σωτήρια τη μπάλα σε κόρνερ.

13’- Ο ΠΟΥΛΙΟΣ γυρίζει στο ύψος του πέναλτι στο ΔΟΝΑΤΟ που πλασάρει θα πέσει όμως ο ΚΑΤΣΙΚΑΣ στη γωνία του με το ένα χέρι και με μια δύσκολη επέμβαση θα κρατήσει το μηδέν.

19΄- GOAL (0-1)

Πολύ ωραία αλλάζουν τη μπάλα οι Νικητές μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής με τον ΠΟΥΛΙΟ να είναι ο τελικός αποδέκτης της μπάλας ύστερα από γύρισμα του ΔΟΝΑΤΟΥ και από πλεονεκτική θέση θα νικήσει τον ΚΑΤΣΙΚΑ ανοίγοντας το σκορ.

24’- Ο ΠΟΥΛΙΟΣ ξανά ,που έχει μπει αρκετά ορεξάτος στο ματς, με διαδοχικές προσποιήσεις δημιουργεί τις συνθήκες για να απειλήσει, δοκιμάζει και ένα διαγώνιο σουτ που δεν ανησυχεί αυτή τη φορά τον τερματοφύλακα της DELOITTE καθώς πέφτει και μπλοκάρει σταθερά.

27’- Ο ΠΡΙΣΙΜΙΝΤΖΗΣ έχει βάλει πλάτη τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ και στη συνέχεια πετάει τη μπάλα μπροστά και πιο γρήγορος καθώς είναι τον ξεπερνάει στο σπριντ, ο σέντερ μπακ των Νικητών όμως δεν θα τον αφήσει να ολοκληρώσει την προσπάθειά του, θα τον ανατρέψει και σωστά θα αποβληθεί.

32΄- GOAL (1-1)

Εκτέλεση φάουλ με γέμισμα από τον ΝΙΚΟΛΑΟΥ, η μπάλα περνάει από όλους και καταλήγει στον ΠΡΙΣΙΜΙΝΤΖΗ που βρίσκεται στο δεύτερο δοκάρι και λίγο πλάγια αλλά καταφέρνει με ένα φοβερό βολέ να τη στείλει στην απέναντι γωνία από αυτή που φύλαγε ο ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗΣ.

34’- Τεράστια ευκαιρία για την ομάδα της ΠΑΛΛΗΝΗΣ με τον ΜΠΕΚΙΡΑΙ να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά, τον ΚΑΤΣΙΚΑ να απομακρύνει πολύ δύσκολα σε πρώτο χρόνο και στη συνέχεια έρχεται ο ΚΟΝΟΜΙ που προσπαθεί να σκοτώσει τον τερματοφύλακα της DELOITTE που όμως δείχνοντας φοβερά αντανακλαστικά θα προλάβει πάνω στη γραμμή να σώσει βέβαιη παραβίαση.

40’- Νέα ευκαιρία για τους παλαίμαχους με τον ΜΠΑΣΙΝΑ να προσπαθεί πολύ έξυπνα να κρεμάσει τον ΚΑΤΣΙΚΑ που κάνει βήματα πίσω και προλαβαίνει με τη γροθιά να πετάξει τη μπάλα σε νέο κόρνερ.

43’- Αντεπίθεση για την DELOITTE με τον ΠΡΙΣΙΜΙΝΤΖΗ να γυρίζει στον ΜΑΤΖΟΥΡΑΤΟ που καθυστερεί προς στιγμήν και δίνει τη δυνατότητα στον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ να πέσει στα πόδια του και να απομακρύνει.

50’- Δοκάρι για τους Νικητές με τον ΚΟΝΟΜΙ να κινείται παράλληλα στη γραμμή της μεγάλης περιοχής και να δοκιμάζει ένα δυνατό συρτό σουτ με τη μπάλα να χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και να απομακρύνεται.

56’- Και η δεύτερη φάση της επανάληψης είναι για τους Παλαίμαχους και συγκεκριμένα με τον ΠΟΥΛΙΟ να βρίσκει λίγο ελεύθερο χώρο και να δοκιμάζει ένα φαλτσαριστό σουτ που φεύγει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας.

63’- Πολύ ωραία ενέργεια του ΠΡΙΣΙΜΙΝΤΖΗ που αφού αποφεύγει όλη την άμυνα των Νικητών προσπαθεί να αποφύγει και τον ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗ με τον οποίο  θα συγκρουστεί χωρίς όμως να υπάρχει κάτι το επιλήψιμο και επομένως πολύ σωστά ο ΛΙΑΠΗΣ θα δείξει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

74’- Δεύτερο δοκάρι για την ομάδα των Νικητών και πάλι με τον ΚΟΝΟΜΙ που προσπαθεί να τελειώσει μια ωραία ομαδική συνεργασία όμως θα σταθεί ξανά άτυχος καθώς το πλασέ που επιχείρησε βρήκε στη ρίζα της αριστερής κάθετης δοκού και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς της DELOITTE.

Δηλώσεις

» Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις. Οι αντίπαλοι είχαν την κατοχή της μπάλας όμως καταφέραμε να αμυνθούμε καλά και κρατήσαμε το Χ  ».

 

 

 
Κατσικάς

Παίκτης, Deloitte

Deloitte

Δοκάρια

Κορνερ

Παλαίμαχοι Παλλήνης

Δοκάρια

Κορνερ

» Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι , προηγηθήκαμε,είχαμε την κατοχή περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο.Η αποβολή λίγο μας στοίχισε και επέτρεψε στην αντίπαλη ομάδα να ισορροπήσει. Το παιχνίδι άνοιξε στο δεύτερο ημίχρονο και χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν.Νομίζω ότι σαν ευκαιρίες αξίζαμε εμείς τη νίκη αλλά πέρα από αυτό το ευχαριστηθήκαμε γιατί ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.Συγχαρητήρια και στα άλλα παιδιά αλλά και στην ομάδα μου, όμως κυρίως θέλω να συγχαρώ τη σημερινή διαιτησία που ήταν πάρα πολύ καλή».

 

 
Αντώνιος Μπαντουράκης

Παίκτης, Παλαίμαχοι Παλλήνης

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία Ώρα League Σεζόν Αγωνιστική Τελικό
21 Μαΐου 2019 21:00 Commercial League 2018-2019 '

Εξέλιξη

Club1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Deloitte011Draw
Παλαίμαχοι Παλλήνης Νικητές F.C.101Draw

Στιγμιότυπα από το παιχνίδι

Previous Article

ΝΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 2018 – SUI GENERIS 2-2

Next Article

STOIXIMAN – ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ 2-5

Δείτε και αυτά