ΤΟΞΟΤΗΣ – ESTEE LAUDER 3-0

Author: Share:
[et_pb_section bb_built=»1″][et_pb_row][et_pb_column type=»1_4″][et_pb_image admin_label=»Logo Γηπεδούχου» _builder_version=»3.19.3″ src=»http://soccer.commercial-league.gr/wp-content/uploads/sites/5/2018/11/toxotis-logo.jpg» /][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_4″][et_pb_number_counter admin_label=»Goals Γηπεδούχου» _builder_version=»3.19.3″ number=»3″ percent_sign=»off» number_text_color=»#7ebec5″ title=»TOXOTIS PEFKIS FC» /][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_4″][et_pb_number_counter admin_label=»Goals Φιλοξενούμενου» _builder_version=»3.19.3″ percent_sign=»off» number_text_color=»#7ebec5″ title=»ESTEE LAUDER» /][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_4″][et_pb_image admin_label=»Logo Φιλοξενούμενου» _builder_version=»3.19.3″ src=»http://soccer.commercial-league.gr/wp-content/uploads/sites/5/2017/10/Commercial-League-logo.png» /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Περιγραφή Αγώνα» _builder_version=»3.19.3″]

Ένα όμορφο παιχνίδι διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο της ΠΕΥΚΗΣ ανάμεσα στον ΤΟΞΟΤΗ και τη νεοεισερχόμενη στο πρωτάθλημα ομάδα της ESTEE LAUDER. Κύριο χαρακτηριστικό της αναμέτρησης ήταν οι δυνατές μονομαχίες, σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο, με τις δυο ομάδες να παίζουν με πάθος και να κυνηγούν τη νίκη. Ο ΤΟΞΟΤΗΣ είχε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τον έλεγχο του παιχνιδιού καθώς και την κατοχή της μπάλας και δεν απειλήθηκε σοβαρά από την αντίπαλη ομάδα της ESTEE LAUDER. Έτσι λοiπόν κατάφερε και πήρε το τρίποντο.
Στο 5’ λεπτό πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα της ESTEE με τον ΔΙΑΚΑΚΗ να βγάζει σέντρα από τα δεξιά και να βρίσκει τον ΣΑΙΤΗ που πλασάρει ελάχιστα άουτ.
Στο 9’ λεπτό εξαιρετική πάσα του ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ Σ. βρίσκει τον ΔΙΑΚΑΚΗ που από καλή θέση δοκιμάζει ένα δυνατό σουτ με τον ΓΑΖΕΠΙΔΗ να διώχνει σε κόρνερ.
Στο 12’ λεπτό πρώτη καλή στιγμή και για τον ΤΟΞΟΤΗ όπου με μια εξαιρετική κούρσα από αριστερά ο ΚΟΣΜΑΣ ΚΛΕΙΔΑΣ βγάζει μια όμορφη σέντρα με τον ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ να πλασάρει ελάχιστα άουτ.
Στο 19’ λεπτό αντεπίθεση για την ομάδα του ΤΟΞΟΤΗ με τον ΝΙΚΟ ΔΟΥΣΗ να κλέβει τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και με μια κάθετη πάσα να βρίσκει τον ΚΟΣΜΑ ΚΛΕΙΔΑ ο οποίος βγάζει μια σέντρα με τον ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ να πλασάρει άουτ.
Στο 22’ λεπτό μετά από ωραία πάσα του ΣΟΦ. ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ στο ΣΑΙΤΗ στο χώρο του κέντρου ο τελευταίος κάνοντας μια ωραία κούρσα από τα δεξιά βγάζει σέντρα και βρίσκει τον ΔΙΑΚΑΚΗ που πιάνει κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το τέρμα του ΓΑΖΕΠΙΔΗ.
Στο 25’ λεπτό οργανωμένη επίθεση με τον ΖΗΚΟ να βρίσκει όμορφα τον ΝΙΚΟ ΔΟΥΣΗ ο οποίος με ωραία ενέργεια αποφεύγει τον αντίπαλό του και βγάζει μια σέντρα βρίσκοντας τον ΓΙΩΡΓΟ ΔΟΥΣΗ που πλασάρει άουτ.
Στο 30’ λεπτό νέα καλή στιγμή για τον ΤΟΞΟΤΗ με τον ΚΟΡΔΑ να βρίσκει στο ύψος της μεγάλης περιοχής τον ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ που σουτάρει με τη μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 33’ λεπτό αντεπίθεση για την ΕSTEE LAUDER με τον ΧΕΛΙΩΤΗ να βρίσκει το ΔΙΑΚΑΚΗ και τον τελευταίο να πιάνει ένα όμορφο σουτ και τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
(ΓΚΟΛ 1-0)
Στο 35’ λεπτό εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από τον ΝΙΚΟ ΔΟΥΣΗ στην καρδιά της άμυνας της ESTEE LAUDER με τον ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ να εκμεταλλεύεται την ολιγωρία της άμυνας και να πιάνοντας ένα όμορφο πλασέ ανοίγει το σκόρ για την ομάδα του ΤΟΞΟΤΗ.
Στο 39’ λεπτό προσπάθεια αντίδρασης για την ομάδα της ΕSTEE με τον ΣΑΙΤΗ να βγαίνει από το χώρο του κέντρου κάνοντας όμορφη πάσα στον ΔΙΑΚΑΚΗ με τον τελευταίο να σουτάρει άουτ.
Στο 42’ λεπτό κλέψιμο της μπάλας με τον ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ να βρίσκει τον ΝΙΚΟ ΔΟΥΣΗ σε καλή θέση και τον τελευταίο να επιχειρεί δυνατό πλασαριστό σουτ και τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
(ΓΚΟΛ 2-0)
Τελευταία επίθεση για το πρώτο ημίχρονο για τον ΤΟΞΟΤΗ με τον ΝΙΚΟ ΔΟΥΣΗ να κάνει όμορφη ενέργεια βρίσκοντας με εξαιρετική πάσα στο ύψος της μεγάλης περιοχής του ΚΟΣΜΑ ΚΛΕΙΔΑ ο οποίος κάνοντας ένα ωραίο σουτ πλασέ διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του ΤΟΞΟΤΗ.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο 47’ λεπτό πρώτη καλή στιγμή για το δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα της ESTEE με τον ΣΑΙΤΗ να βρίσκει με όμορφη σέντρα τον ΧΕΛΙΩΤΗ ο οποίος πλασάρει ελάχιστα άουτ.
Στο 51’ λεπτό εξαιρετική κούρσα από τα αριστερά με τον ΤΣΙΛΙΝΙΚΟ να βγάζει ωραία σέντρα βρίσκοντας τον ΧΕΛΙΩΤΗ σε θέση βολής έξω από τη μεγάλη περιοχή και τον τελευταίο να δοκιμάζει δυνατό σουτ και τη μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 55’ λεπτό ωραία μακρινή μπαλιά του ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ βρίσκεται στα αριστερά του ΧΕΛΙΩΤΗ που κατεβάζει ωραία τη μπάλα και με εξαιρετική ενέργεια βγάζει τον ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ σε θέση βολής με τον τελευταίο να πλασάρει άουτ.
Στο 57’ λεπτό πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα του ΤΟΞΟΤΗ και αντεπίθεση από τα αριστερά με τον ΝΙΚΟ ΔΟΥΣΗ να κάνει εξαιρετική πάσα στον ΚΟΣΜΑ ΚΛΕΙΔΑ και τον τελευταίο κάνοντας μια σέντρα σουτ η μπάλα να βρίσκει το δοκάρι της ΕSTEE.
Στο 61’ λεπτό μετά από οργανωμένη επίθεση για την ομάδα του ΤΟΞΟΤΗ η μπάλα φτάνει στον ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ο οποίος με παράλληλη σέντρα βρίσκει τον ΑΡΗ ΖΗΚΟ στη μεγάλη περιοχή με τον τελευταίο να πιάνει κεφαλιά και τη μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 64’ λεπτό νέα καλή στιγμή για τον ΤΟΞΟΤΗ με τον ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ να κάνει από τα δεξιά ωραία κούρσα αποφεύγοντας δυο αντιπάλους και βγάζοντας σέντρα να βρίσει τον ΡΟΔΗ σε θέση βολής με τον τελευταίο να πλασάρει άουτ.
Στο 67’ λεπτό ωραία στιγμή για την ομάδα της ΕSTEE όπου μετά από μακρινή μπαλιά του ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ βρίσκει τον ΜΠΑΚΟΥΛΑ σε θέση βολής με τον τελευταίο να πλασάρει άουτ.
Στο 73’ λεπτό κλέψιμο της μπάλας από το ΜΠΑΚΟΥΛΑ στο χώρο του κέντρου και κάνοντας μια καλή ενέργεια βρίσκει τον ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ σε καλή θέση με τον τελευταίο να σουτάρει και τη μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 79’ λεπτό εκπληκτική εκτέλεση κόρνερ από το ΝΙΚΟ ΔΟΥΣΗ να βρίσκει τον ΑΡΒΑΝΙΤΗ έξω από τη μεγάλη περιοχή ο οποίος εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας πιάνει ένα δυνατό σουτ με τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 83’ μετά από βαθιά μπαλιά του ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ η μπάλα φτάνει στον ΧΕΛΙΩΤΗ ο οποίος πιάνει ένα σουτ πλασέ με τη μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 84’ μετά από οργανωμένη επίθεση για την ομάδα του ΤΟΞΟΤΗ η μπάλα φτάνει στον ΑΡΒΑΝΙΤΗ που με κάθετη μπαλιά βρίσκει το ΝΙΚΟ ΔΟΥΣΗ που πλασάρει ελάχιστα άουτ.
(ΓΚΟΛ 3-0)
Στο 89’ λεπτό τελευταία επίθεση για τον αγώνα και γκολ με τον ΝΙΚΟ ΔΟΥΣΗ να κάνει εξαιρετική προσπάθεια κα να βρίσκει το ΓΙΩΡΓΟ ΔΟΥΣΣΗ ο οποίος με εξαιρετικό σουτ τριπλασιάζει τα τέρματα για τον ΤΟΞΟΤΗ.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Τίτλος Δηλώσεων» _builder_version=»3.19.3″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=»2_3″][et_pb_testimonial admin_label=»Δηλώσεις Προπονητή Γηπεδούχου» _builder_version=»3.19.3″ author=»Κοσμάς Κλείδας» job_title=»Παίκτης» company_name=»TOXOTIS PEFKIS FC» portrait_url=»http://soccer.commercial-league.gr/wp-content/uploads/sites/5/2017/11/ΚΛΕΙΔΑΣ-ΚΟΣΜΑΣ-ΤΟΞΟΤΗΣ-Small.jpg» quote_icon_background_color=»#f5f5f5″]

Αρχικά θα ήθελα να καλωσορίσω την Estee Lauder και να της ευχηθώ καλή συνέχεια. Όσον αφορά το ματς ήταν ένας δυνατός αγώνας σε δύσκολο τερέν όπου ο ΤΟΞΟΤΗΣ είχε την κατοχή και έλεγξε το ρυθμό και στα δύο ημίχρονα έκανε ευκαιρίες και έβαλε 3 γκολ χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά στην άμυνά του. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου συνεχίζουμε…

[/et_pb_testimonial][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_text admin_label=»Ονομα Γηπεδούχου» _builder_version=»3.19.3″]

TOXOTIS PEFKIS FC

[/et_pb_text][et_pb_number_counter admin_label=»Δοκάρια Γηπεδούχου» _builder_version=»3.19.3″ title=»Δοκάρια» number=»1″ percent_sign=»off» number_text_color=»#7ebec5″ /][et_pb_number_counter admin_label=»Κόρνερ Γηπεδούχου» _builder_version=»3.19.3″ title=»Κορνερ» number=»7″ percent_sign=»off» number_text_color=»#7ebec5″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_text admin_label=»Ονομα Φιλοξενούμενου» _builder_version=»3.19.3″]

ESTEE LAUDER

[/et_pb_text][et_pb_number_counter admin_label=»Δοκάρια Φιλοξενούμενου» _builder_version=»3.19.3″ title=»Δοκάρια» percent_sign=»off» number_text_color=»#7ebec5″ /][et_pb_number_counter admin_label=»Κόρνερ Φιλοξενούμενου» _builder_version=»3.19.3″ title=»Κορνερ» number=»5″ percent_sign=»off» number_text_color=»#7ebec5″ /][/et_pb_column][et_pb_column type=»2_3″][et_pb_testimonial admin_label=»Δηλώσεις Προπονητή Φιλοξενούμενου» _builder_version=»3.19.3″ author=»Παναγιώτης Βεργος» job_title=»Προπονητής» company_name=»ESTEE LAUDER» portrait_url=»http://soccer.commercial-league.gr/wp-content/uploads/sites/5/2019/01/IMG_20190123_221425.jpg» quote_icon_background_color=»#f5f5f5″]

H αντίπαλη ομάδα ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές, πιο έμπειρη αλλά και τυχερή βάζοντας γκόλ στο 45’ και 90’ λεπτό του αγώνα. Για εμάς ήταν η πρώτη εμφάνιση και αγώνα σε αγώνα θα εμφανιστούμε καλύτεροι.

[/et_pb_testimonial][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_code admin_label=»Λεπτομέρειες Αγώνα» _builder_version=»3.19.3″]

Λεπτομέρειες

ΗμερομηνίαΏραLeagueΣεζόνΑγωνιστικήΤελικό
23 Ιανουαρίου 201920:30Group A2018-2019K90'
[/et_pb_code][et_pb_code admin_label=»Εξέλιξη Σκόρ» _builder_version=»3.19.3″]

Εξέλιξη

Club1st Half2nd HalfGoalsΚατάληξη
Τοξότης Πέυκης213Win
ESTEE LAUDER000Loss
[/et_pb_code][et_pb_code admin_label=»Συνθέσεις Ομάδων» _builder_version=»3.19.3″][/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text _builder_version=»3.19.3″ /][et_pb_text admin_label=»Φωτογραφίες Αγώνα» _builder_version=»3.19.3″ /][et_pb_image _builder_version=»3.19.3″ src=»http://soccer.commercial-league.gr/wp-content/uploads/sites/5/2017/10/Commercial_League_Logo2_350px_new.png» /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Previous Article

MΠΕΝΡΟΥΜΠΗ – MOTOR OIL : 1-4 (ΚΥΠΕΛΛΟ)

Next Article

DELOITTE – MOTOR OIL 0-3 (ΚΥΠΕΛΛΟ)

Δείτε και αυτά