ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: 3-1

Author: Share:

Παιχνίδι με δυο πρόσωπα έγινε στο γήπεδο της Παιανίας με τους Απόφοιτους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο μέρος και να σημειώνουν τρία τέρματα ενώ στην επανάληψη ο ανανεωμένος Απόλλωνας πήρε τα ηνία αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ.

Το φιλμ του αγώνα

8’ Βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας από τον Κάλτσο στο Νομικό με τον τελευταίο να κάνει το διαγώνιο σουτ από τα δεξιά και τη μπάλα να περνάει μόλις άουτ.

13’ (1-0) Βαθιά μπαλιά του Νομικού στον Κορονιώτη ο οποίος πέρασε στο σπριντ τον προσωπικό του αντίπαλο, μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ.

18’ Κόρνερ του Κασινάκη από τα αριστερά, καρφωτή κεφαλιά του Δάμη μόλις άουτ.

20’ (2-0) Εναλλαγή Κορονιώτη με τον Κασινάκη με τον τελευταίο να κάνει πάσα πάρε βάλε στον πρώτο και αυτός με την σειρά του έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

26’ Ατομική προσπάθεια του Πουλάκη από τα αριστερά, γύρισμα στον Καλλιακούδα ο οποίος έκανε το σουτ για να μπλοκάρει ο Νικολέας στην αριστερή του γωνία.

40’ Σέντρα του Κασινάκη από τα αριστερά, κεφαλιά του Νομικού με τον Καστανιώτη Χ. να μπλοκάρει με δυσκολία στην δεξιά του γωνία.

42’ (3-0) Ατομική προσπάθεια του Κασινάκη, μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας.

45’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιχάλη από το ημικύκλιο της περιοχής έδιωξε με γροθιές ο Νικολέας.

76’ Εκτέλεση φάουλ με τον Δελή να γεμίζει από τα δεξιά και τον Ευθυμίου να κάνει το κοντρόλ στο δεύτερο δοκάρι αλλά πριν προλάβει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα ο Νικολέας με υπερπροσπάθεια έδιωξε τη μπάλα.

83’ (3-1) Εκτέλεση πλάγιου από τα δεξιά με τον Μοναστηριώτη να φέρνει τη μπάλα στην περιοχή τον Καστανιώτη Π. να κάνει τη συρτή πάσα στον Καλλιακούδα και ο τελευταίο με σουτ έγραψε το τελικό σκορ.

MVP

ΝΟΜΙΚΟΣ (ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ)

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ: ΡΩΣΣΩΝΗΣ, ΚΑΣΙΝΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΛΕΑΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: ΚΑΛΛΙΑΚΟΥΔΑΣ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ: ΝΙΚΟΛΕΑΣ, ΑΡΙΩΝ, ΚΙΝΤΩΝΗΣ, ΣΤΕΛΛΑΣ,ΚΑΛΤΣΟΣ, ΔΑΜΗΣ, ΝΟΜΙΚΟΣ, ΚΑΣΙΝΑΚΗΣ, ΡΑΜΙ, ΚΟΡΟΝΙΩΤΗΣ, ΡΟΣΣΩΝΗΣ (ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ Χ., ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ, ΡΙΖΟΣ, ΚΑΛΛΙΑΚΟΥΔΑΣ, ΠΟΥΛΑΚΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΜΟΥΡΓΟΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ, ΞΕΝΑΚΗΣ (ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ Π., ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΔΕΛΗΣ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΝΙΚΟΛΕΑΣ (ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ)Νικολέας Φίλλιπος (Απόφοιτοι):

«Το παιχνίδι μπορώ να πω ήταν εύκολο από την πλευρά μας, σκοράραμε τρία γκολ στην αρχή και μετά νομίζω πως ελέγξαμε τους χώρους μας οπότε δεν χρειάστηκε και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Ένα γκολ που μπήκε ήταν από δικό μας απλό λάθος. Γενικά μπορώ να πω ότι δεν παίχτηκε καλό παιχνίδι ούτε από τη μια ούτε από την άλλη πλευρά. Δεν βάλαμε τη μπάλα κάτω, πολύ κλωτσοσκούφη με τη μπάλα στον αέρα αλλά ελπίζουμε στο επόμενο παιχνίδι να πάνε όλα καλά».

ΞΕΝΑΚΗΣ (ΑΠ. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ)Ξενάκης Νικόλαος (Απόλλων Γαλατσίου):

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν έντεκα παίκτες και έπρεπε  έντεκα αλλαγές να κάνω. Κανένας δεν υπήρχε πουθενά, χάλια μαύρα. Καλύτερα τα παιδιά πιο γρήγορα , 3-0 στο ημίχρονο δικαιότατα. Στο δεύτερο νομίζω ότι αυτοί που μπήκανε ήταν καλύτεροι από αυτούς που ήτανε πίσω, προσπαθήσανε και ήταν το σκορ 0-1 υπέρ μας. Τουλάχιστον για το δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι πιστεύω, σταθήκαμε καλύτερα. Συνεχίζουμε. Καλή συνέχεια. Πείτε στον Κύριο Αλεξίου ότι σε αυτό το γήπεδο δεν πρέπει να ξαναπαίξουμε μπάλα. Το παιδί που είχε χιαστό έπαθε πάλι χιαστό. Το γήπεδο είναι χωράφι».

Previous Article

EUROBANK – DELOITTE 5-0

Next Article

Α ΤΕΑΜ – ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: 0-4

Δείτε και αυτά